Probleme aprindere
![]() ![]() ![]() |
Probleme aprindere
Lucian MC |
![]()
|
||
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Un sport si un break
- IS-60-GVE
1989 1410 si 1995 1410
|
|||
recinalcol |
![]()
|
![]() Membru : Amputat Group: Members Posts: 686 Joined: 19 November 09 ![]() |
Pai ori nu da scanteie deloc ori da aiurea?Avansul e reglat?Esti sigur ca bobina e ok?
Cred ca din moment ce nu ai scanteie e un lucru normal sa-ti ude bujiile. Incearca totusi alta bobina,imprumuta de undeva. Ai aprindere gotronic sau clasica? |
--------------------
Dacia
1310 Li
- VS-22-REC
2004
|
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
gotronic cu platina. bobina e frantuzeasca de pe r12 si ma indoiesc ca ar putea crapa asa deodata. scanteie nu da la masa ma refer ca atunci cand pun pe ceva la masa si invart de motor nu imi da scanteie cu contactul pus. O sa verific cu alta bobina care o am. ce alte lucruri ar putea fi
|
--------------------
Dacia
Un sport si un break
- IS-60-GVE
1989 1410 si 1995 1410
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.184 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai daca ai senzor merge si cu o surubelnita prin fata lui daca treci ar trebui sa lucreze vezi daca pilpiie ledul , apoi masori pe borna minus a bobinei sau pe cea care vine in aprindere daca se face tensiunea 0 sau aproape spre 0
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 16:12 |