Problema Berlina 1999, carburator
![]() ![]() ![]() |
Problema Berlina 1999, carburator
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hai sa va mai dau hinturi:
- reglezi motorul intr-un anumit mod (adica sa tremure cit mai putin), ii pui turatia la 800 RPM si pleci cu ea. Ralenti-ul nu va sta in acelasi loc, va fluctua inte 600 si 1200 RPM; - cind am pus-o pe testerul de ITP, ne-a ingineru' ala mi-a zis ca masina "merge pe aer" . |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
aceeasi problema am avut-o si io cu o berlina din 95. am facut in mare parte cam tot ce-ai facut si tu si degeaba. am vindut-o unui var de-a lu' nevasta-mea, nici ala n-a reusit sa-i faca ceva si la rindu' lui a vindut-o mai departe la fel cum a luat-o de la mine. deci, de dragul nervilor facuti cu ceva timp in urma as fi foarte curios sa aflu cauzele. oricum bafta!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
schimba ganiturile de la carburator, poate trage aer fals. e o idee, nu am citit tot topicul sa vad daca ai incercat sau nu
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
carburatorul este anfundat ,desfundal
![]() |
-------------------- |
|
mosoru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 24 January 04 From: craiova ![]() |
-masina asta a inceput din senin sa faca asa????????
-in sarcina functioneaza bine????????? |
--------------------
Dacia
1310
- DJ-02-TWW
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
am senzatia ca motorul iti trage aer fals; verifica tot ce exista SUB CLAPETA DE ACCELERATIE ; sunt sigur ca vei gasi neetanseitati si, daca acum te miri ca nu prea merge, dupa aceea o sa te intrebi cum de a mers!
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io cred ca si-a schimbat si masina omul de cand a postat aici
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Marty, asa e, cum zice Ov
![]() O vorba doar si am inchis pravalia ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
acu' m-am uitat si eu la data post-ului initial ; saracu' s-a chinuit 4 luni si ceva numai de cand a postat, dar cine stie de cand i-a aparut beleaua!?
|
--------------------
dacia
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
Nu o sa va vina sa credeti...stiati de pirghia pompei de sprit??
daca ar ejoc, adica daca s-a "tocit" acolo unde intra ea la coada spritului, si are joc, e ineficienta...adica la accelerare, nu apasa destul de mult pt a creea micsora camera de sprit.. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
cea mai mare dreptate ati dau irinele am patito si eu.ia vedeti voi pe acolo pe dedesupt, nu cumva aveti aceasi problema.
![]() |
-------------------- |
|
OCEBE |
![]()
|
problema omului e (era?) ca ralantiul "merge(a)" aiurea. Ce treaba are spritz-ul cu ralantiul?
|
--------------------
dacia
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
problema ralanti-ului e problema ralanti-ului...eu i-am explicat omului de ce ii moare in sarcina..ar mai putea fi si aerul prea mic sau mare..
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX
|
|
OCEBE |
![]()
|
OK
dar eu sunt incapatanat si tot pe aerul fals dau vina; misto este ca, in timp ce noi topicam, marty nu mai da nici un semn... |
--------------------
dacia
|
|
tyka |
![]()
|
ancearca cu un alt carburator.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
sunteti siguri ca acele carburatoare cadeau bine pe galeria pe care au fost montate?
dar dupa aceea pe galeria de la masina ta?? erau centrate bine pe garniturile alea? incearca alimentarea cu benzina din afara rezervorului! sunt puse k lumea fisele la bujii?sigur nu pui una aiurea in mod regulat? vreu scurt sau niste pilitura de fier pe undeva pe la platini?pe acolo pe unde iese afara surubelul din delcou? sau poate nu pui bine delcoul? mi se pare ca trebuie sa cada intr-o anume pozitie daca ilo scoti de pe masina si invartzi motorul, cand il pui la loc dupa aia poate sa nu mai mearga bine! asteptam noutatzi!BAFTA!!! |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
tyka |
![]()
|
daaaaa asa e .
![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
VALI1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 March 04 From: Bucuresti ![]() |
VEZI DACA GALERIA DE ADMISIE E IN STARE BUNA. LA MINE A AVUT O GAURA CAT UN VARF DE AC SI AM AVUT ACELEASI PROBLEME.
|
-------------------- TURATI MOTOARELE!
|
|
tyka |
![]()
|
se pote sa fie si din galerie sau sati traga aer fals peundeva.ancearca sa torni putina benzina pe carburator si vezi daca se tureaza,daca se tureaza anseamna cati trage aer fals.Smecheria o stiu de la oameni batranii.
![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
poate sa fie de la aprindere, o bujie defecta, sau scaunele de la supape duse ( la un cilindru) si iti umple bujia de ulei. vezi daca functioneaza corect bujiile, uita-te la culoare.
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
tyka |
![]()
|
daaaaa,ancearca .
![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
ADItzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 18 August 04 ![]() |
Problema lui marty o am si eu, dar cu o Dacie din 83 de data aceasta.
Problema se pare ca ar fi de la carburatie. Am schimbat si eu un carburator, care dupa ce mergea o perioada, se strica si nu mai mergea nici pe alta masina. Nu mai trebuie sa mentionez ca am schimbat tot ce se putea....mergand pana la rezervor....si aici e cheia. Rezervoarele noi sunt mai periculoase decat cele vechi care iti infunda turul cu rugina, intrucat pe interior au un fel de span de aluminiu, (vizibil si in benzina daca ai filtru decantor si te uiti mai atent). Shpanul asta odata ajuns in carburator, infunda canalele si poti sa-l tii in Decarburol cat vrei...ca tot aia e. ca sa-l cureti trebuie sa-l desfaci din niste nituri...dar nu mai e ca la-nceput. O posibila explicatie. :roll: |
--------------------
Dacia
Break CLI 1999
|
|
Laurentiuu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 June 04 From: Iasi ![]() |
Nu baga nimeni shpan de aluminiu in rezervoare (nu vad interesul), iar in carburator nu ajunge aluminiul decit dintr-un singur loc: tot din carburator. Shpanul de aluminiu nu trece prin sitele filtrelor. Shpanul pe care l-ai vazut tu este din prelucrarea filetelor pt jigloare. Am desfacut o pompa noua de benzina inainte de montarea pe motor si a fost spre norocul meu. Pompa avea shpan de la prelucrarea filetelor pt conducte (pompa tip Fr pt Dacie 1300). |
||
--------------------
Oltcit
Club 11 RL
- IS-XX-YYY Toate cele bune si s-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!!!
|
|||
raig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 25 July 04 ![]() |
pai pune si tu ca si mine un filtru din ala cu carton inauntru pe tur (inainte de pompa) si vei fi surprins ce poate sa se adune in el daca e benzina proasta + ca iti curata si rezervoru ( ca benzina ce merge pe retur va fi filtrata tot timpu, adica orice mizerie iese din rezervor nu se mai intoarce )
chiar am avut surpriza ca la un moment dat nu mai se alimenta, era din cauza ca filtru adunase incat nu mai trecea prin el, l-am schimbat si gata (oricum e mai ieftin 30-40 k decat 1 300 000) pe mine ma pune pe ganduri de ce ii picura benzina la marty dupa ce era oprit motoru, ar semana cu un retur infundat ceea ce presupune ca in carburator este tot timpul presiune, oare asta nu-l poate defecta, ai verificat daca nu e infundat returul ( scoate busonu de la rezervor si sufla cu o pompa pe retur)? |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci 48 kW
nov 2003 RaiG
|
|
ADItzu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 18 August 04 ![]() |
laurentiu a scris
Exista rezervoare din tabla aluminizata. Interesul ar fi sa nu se corodeze. Iar de trecut prin filtre trece fara probleme. De cate ori nu ati scos gunoaie din jiglerul de ralanti, care teoretic nu ar fi trebuit sa treaca? O rezolvare a problemei (pe care am vazut-o pe dacia tatalui meu), ar fi montarea inainte de pompa de benzina a unui filtru de motorina, cu element filtrant din pasla. |
||
--------------------
Dacia
Break CLI 1999
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:37 |