DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages « < 8 9 10 11 12 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Calitatea service-urilor Dacia, impresii despre service-uri

ovidiusoft
post 17 Feb 2006, 20:01
Post #271

Membru de sub patura

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(baciu_dib @ 17 Feb 2006, 20:15)
Exista, intreaba de nr. comenzii in care au fost incluse reperele si stadiul in care se afla comanda ( in prelucrare, incarcata etc...). Este foarte posibil ca reperele ptr. tine sa nu fie in stoc la Dacia, momentan.
*

Asa am facut, am scris mai sus in postul 254. Brusc si-au dat seama ca pot sa-mi faca masina biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Hayabusa
post 17 Feb 2006, 20:20
Post #272

Membru incepator

Am luat si eu masina azi de la Prestige Service. Inlocuire, vopsire aripa stanga fata (7,6 mil, platiti de Omniasig). Masina e ok, nu are zgirieturi sau alte alea, ba chiar au antifonat-o , ceea ce nu trebuia pentru am vazut ca aripile la Logan nu sunt antifonate. Singura chestie: mi se pare ca vopseaua (rosu passion) nu are acelasi luciu. Poate e o calitate mai proasta. Asta e, vorba Mioritei

--------------------
Dacia Logan Ambition 1,6 - B-087113
+
-Scorpio-
post 17 Feb 2006, 20:58
Post #273

membru jucator

From: SV

chestia cu luciul poate sa tina mai degraba de cate straturi de lac au aplicat si de cat de buna mana are vopsitorul. nu-ti bate capul, aceasi culoare ca si la tine si la mine se vede o mica diferenta daca stai si te uiti f. atent. e greu sa o nimeresti din absolut toate punctele de vedere.

--------------------
Honda Civic 140HP 2010 - SV-XX-XXX
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
Hayabusa
post 17 Feb 2006, 21:07
Post #274

Membru incepator

QUOTE(-Scorpio- @ 17 Feb 2006, 20:58)
chestia cu luciul poate sa tina mai degraba de cate straturi de lac au aplicat si de cat de buna mana are vopsitorul. nu-ti bate capul, aceasi culoare ca si la tine si la mine se vede o mica diferenta daca stai si te uiti f. atent. e greu sa o nimeresti din absolut toate punctele de vedere.
*

Nu cred ca tine de mina vopsitorului ptr. ca au un fel de baie de vopsea, ma rog , service-ul e destul de dotat.
Un prieten care si-a zgiriat un ford fiesta nou, s-a dus si el cu asigurarea si l-au trimis (el are asigurare Tiriac)la un service specializat in vopsitorie, pe undeva pe linga Leu, linga Apaca. Sa vedem ce o sa faca aia acolo.

--------------------
+
ICET
post 17 Feb 2006, 23:03
Post #275

O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??

post-336-1110552475.gif Erau meseriasi cei de acolo pe vremea cand colaboram eu cu ei,sper sa fie la fel si acum .

This post has been edited by ICET: 17 Feb 2006, 23:04

--------------------
FIAT Grande Punto 2006 - B 07 CHE
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
+
bebeto
post 20 Feb 2006, 15:16
Post #276

Membru incepator

Domnilor,apropo de service-uri,sunt in situatia urmatoare:am lovit masina frontal de alta(mazga pe jos,nepastrarea distantei regulamentare,etc).Am CASCO la Asiban si am dus-o in service(IATSA Campina)sa o faca.Schimbat far dreapta,masca fata,traversa fata,ornamente fata.Mentionez ca am un Laureate.Radiatorul de A.C. este putin curbat,ca o semiluna.Aici intervine problema:teoretic firma de asigurari ar fi trebuit sa-l schimbe,dar nu vor deoarece nu prezinta urme de impact(zgarieturi.intepaturi).Service-ul zice ca trebuie schimbat ca altfel pierd garantia la el.Masina este inca in garantie si daca se intampla ceva ulterior la A.C.,nici un service nu-mi mai schimba radiatorul.Acum A.C.-ul functioneaza normal,dar.......Nu stiu ce sa mai fac in situatia asta.Vreun sfat ?Multumesc !!!!!!! sad.gif

--------------------
Poate un Logan
+
Hayabusa
post 20 Feb 2006, 16:02
Post #277

Membru incepator

Un jurist peste ei ar rezolva problema

--------------------
+
1,5dci
post 22 Feb 2006, 15:20
Post #278

Membru incepator

acusi tb sa merg la revizie si am de ales intre 2 service-uri : Dedeman si IATSA . Cei care aveti cunostinte in domeniu si ati incercat pe pielea voastra macar unul din cele doua , va rog sa-mi dati un sfat .
multumesc.

--------------------
logan 1,5dci ambiance - bc.....
+
Hayabusa
post 22 Feb 2006, 15:39
Post #279

Membru incepator

macar de spui in ce oras, ca eu , in Bucuresti nu am auzit de astea

--------------------
+
andreic
post 23 Feb 2006, 22:01
Post #280

Membru autentic

In urma unei lovituri in parcare am fost pentru reparatii la Dacoserv. Operativi si lucrare de buna calitate. Mi-au eliminat si zgomotul din bord.

This post has been edited by andreic: 23 Feb 2006, 22:05

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 mpi - B-xx-yyy
+
Alecs_TGA
post 23 Feb 2006, 22:43
Post #281

Membru autentic

DACOSERV daca ma duc pe acolo cred ca ma duc sa il iau la bataie pe vopsitor frate !!! mi-a ruginit masina unde a vopsito si ............... nu stiu ce sa fac!!!! sa ma duc la receptie si sa fac plangere?? am fost la un mecanic si a spus ca nu are nici un rost ca nu o sa o faca o sa imi spuna ca au sarit pietrele si din cauza asta s-a luat vopseaua si a ruginit aproape ca m-am si consolat ca la vara cand o sa am timp trag o zgarietura pe undeva prin zona aia cu un stalpisor si o fac pe casco alta solutie nu vad!!!!
la mecanica si revizii nu am avut probleme cu ei dar la vopsitoriee JIGODII si le-am dat si spaga 2 mil sa mi-o faca repede si bine pentru o aripa spate si o usa!!!

--------------------
Dacia LOGAN Laureate - XXX
BUCURESTI
+
ady77
post 23 Feb 2006, 23:10
Post #282

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(1 @ 5dci,22 Feb 2006, 15:20)
acusi tb sa merg la revizie si am de ales intre 2 service-uri : Dedeman si IATSA . Cei care aveti cunostinte in domeniu si ati incercat pe pielea voastra macar unul din cele doua , va rog sa-mi dati un sfat .
multumesc.
*

Vezi ca din cate stiu eu IATSA Bacau nu mai este service autorizat Dacia. Deci nu ai de ales trebuie sa mergi la Dedeman.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
bae
post 26 Feb 2006, 11:25
Post #283

Re-member

From: Bucharest

DACOSERV: daca ma duc pe acolo cred ca ma duc sa il iau la bataie pe vopsitor frate !!! mi-a ruginit masina unde a vopsit-o si ............... nu stiu ce sa fac!!!! sa ma duc la receptie si sa fac plangere?? am fost la un mecanic si a spus ca nu are nici un rost ca nu o sa o faca o sa imi spuna ca au sarit pietrele si din cauza asta s-a luat vopseaua si a ruginit aproape ca m-am si consolat ca la vara cand o sa am timp trag o zgarietura pe undeva prin zona aia cu un stalpisor si o fac pe casco alta solutie nu vad!!!!
La mecanica si revizii nu am avut probleme cu ei dar la vopsitoriee JIGODII si le-am dat si spaga 2 mil sa mi-o faca repede si bine pentru o aripa spate si o usa!!!

Daca nu a trecut prea mult timp de la reparatie, dai telefon sau scrii un mail la VC, povestesti ce ti s-a intamplat si ai sa vezi ca te vor cauta ei pe tine. Ti-o spun din proprie experienta. (Am sa revin saptamana viitoare cu amanunte despre ceea ce mi s-a intamplat.)

Reviziile si mecanica sunt vax, toti pot face asta cat de cat bine. Problema cea mare este cu tinichigeria si vopsitoria, acolo se vede daca service-ul este bun de ceva sau nu.

Succes!

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 Mpi / 2005
+
misubag
post 26 Feb 2006, 11:39
Post #284

Membru incepator

Am facut revizia de 1 an la MARCU'S. Au schimbat uleiul si filtrul de ulei (cumparate din show room-ul DACIA), au ridicat-o pe rampa, au mimat niste strangeri cu o cheie inelara, au uns cu degtul cu niste vasilina pe ici pe colo, au dat cu un spray pe la balamalele capotei motor si ....GATA!
Nu tu tester, nu tu control directie! Nu e baietii aici, sefu'! Spaga accepta 10 RON!
Cost revizie: 108 RON ulei DACIA + filtru
40 RON manopera - adica 15 minute
Nu recomand AUTO Marcu's !Service tipic DACIA !

--------------------
Dacia Logan 1,4 Laureate - B 86 DXX
+
Hayabusa
post 27 Feb 2006, 10:08
Post #285

Membru incepator

QUOTE(bae @ 26 Feb 2006, 11:25)
.............La mecanica si revizii nu am avut probleme cu ei dar la vopsitoriee JIGODII si le-am dat si spaga 2 mil sa mi-o faca repede si bine pentru o aripa spate si o usa!!!..........
*

Mosule, daca dai spaga 2mil. asa iti trebuie! eu nu am mai auzit asa ceva pina acum; hai un 2-300, 500 maxim, sau mai bine deloc, dar 2 mil.!

--------------------
+
1,5dci
post 7 Mar 2006, 17:37
Post #286

Membru incepator

QUOTE(ady77 @ 23 Feb 2006, 23:10)
Vezi ca din cate stiu eu IATSA Bacau nu mai este service autorizat Dacia. Deci nu ai de ales trebuie sa mergi la Dedeman.
*

Eu stiam ca este si IATSA TG OCNA ... nu este ? am auzit ca la dedeman nu te lasa sa stai langa masina , pe cand la Tg Ocna se accepta .

--------------------
logan 1,5dci ambiance - bc.....
+
bae
post 7 Mar 2006, 21:51
Post #287

Re-member

QUOTE(bae @ 11 Feb 2006, 01:07)

In luna decembrie am avut un accident si masina a fost reparata la Com Auto Meridian Bucuresti (str. Turnu Magurele). In urma reparatiei am constatat urmatoarele:

- vopseaua de pe exterior prezinta asperitati si nu mai are luciul original (cel din fabrica), iar pe interiorul usilor sunt portiuni in care vopseaua a ajuns in strat atat de subtire ca se vede chitul sau ce or fi folosit ei pe acolo, plus ca este patata cu ceva de culoare alb-laptos care nu se mai poate sterge;

- tinichigeria este la fel de "bine" lucrata ca si vopseaua: aripa spate a masinii nu este asezata corect lasand un spatiu imens intre aripa si lampa stop. Lampa stop la randul ei a fost putin sparta la montare si s-a incercat lipirea ei intr-un mod absolut primitiv. 

- recent am constatat cu stupoare ca la mai putin de o luna de la „reparatie” au aparut pete de rugina pe interiorul ambelor usi care au fost schimbate.

*

Revin cu partea a doua a povestii despre Com Auto Meridian Berceni:

Dupa ce am scris la VC ceea ce este scris mai sus, am fost contactat de Meridian (si de VC) si invitat sa poftesc din nou la ei sa vada cum arata masina. Au vazut-o si concluzia a fost ca trebuie revopsita.

Le-am lasat masina o saptamana si apoi m-am dus sa o iau. De data asta masina arata asa cum trebuie sa arate o masina reparata cu responsabilitate si cum ar trebui sa arate orice masina care pleaca dintr-un service dupa reparatie. Aproape toata masina s-a revopsit, s-a schimbat lampa stop, s-a schimbat chederul murdarit de vopsea, s-a repozitionat bara spate si pe deasupra, masina era curata luna si la interior si la exterior. (E drept ca pentru curatirea masinii cred au folosit lichidul de spalat parbrizul - aveam vreo 2 litri in vas si n-a mai ramas nimic, nu cred ca l-au baut - dar mai bine asa decat cum mi-au dat-o prima data de am muncit o jumatate de zi sa o curat.)

In concluzie, face bine un telefon la VC cand aveti probleme cu service-urile. Ma intreb totusi: nu se putea repara asa de la bun inceput si toata lumea ar fi fost multumita?

Scuze pentru lungimea mesajului, dar cred ca era ceva ce trebuia spus pe indelete. Numai bine la toata lumea!

--------------------
+
Zetu
post 7 Mar 2006, 22:38
Post #288

Membru autentic

Eu cred ca nu se poate decat asa ...nu inteleg de ce?! De acum incolo cred ca trebuie sa dai mai intai telefon la VC si sa le spui ca te vei duce la cutare service sa ii responsabilizeze putin, ca e cam aiurea sa te duci de doua ori cu masina in service pentru acelasi lucru si sa mai pierzi si timp, si sa stai fara masina de doua ori mai mult timp decat ar fi trebuit. Uite aici in poza prima mana de vopsea data de AMG...voua vi se pare ca nu e nici o diferenta? ca asa imi spuneau expertii de la vopsitorie ..

Attached thumbnail(s)
IMG_2024.JPG ( Size: 814.95k ) Number of downloads: 204

--------------------
NISSAN QASHQAI 1.3 dct Tekna 2019
+
coyote
post 8 Mar 2006, 11:31
Post #289

Membru inferior

QUOTE(Zetu @ 7 Mar 2006, 22:38)
Eu cred ca nu se poate decat asa ...nu inteleg de ce?! De acum incolo cred ca trebuie sa dai mai intai telefon la VC si sa le spui ca te vei duce la cutare service sa ii responsabilizeze putin, ca e cam aiurea sa te duci de doua ori cu masina in service pentru acelasi lucru si sa mai pierzi si timp, si sa stai fara masina de doua ori mai mult timp decat ar fi trebuit. Uite aici in poza prima mana de vopsea data de AMG...voua vi se pare ca nu e nici o diferenta? ca asa imi spuneau expertii de la vopsitorie ..
*

daca e vorba de portiunea de la roata din spate, cel putin aia mi-a sarit mie in ochi, inseamna ca aia de la vopsitorie au probleme cu ochii de nu pot distinge o asa diferenta, sau cel putin asa cred eu. daca nu e vorba de murdarie, se vede clar in ce hal e zgariata vopseaua sau ce o fi acolo, parca e tras cu smirghelul...recomanda-le o vizita la oftalmolog...

--------------------
Dacia Logan Preferance 2006 1.5dCi - DJ 07 xxx
+
Ionut-P
post 8 Mar 2006, 17:28
Post #290

Membru incepator

From: Roman

Să zic și eu ceva despre serviceurile românești si anume despre Caremil Iași. Am fost la ei pentru a remedia o problemă sâcâitoare și anume martorul de combustibil care rămânea aprins chiar dupa ce alimentam 15-20 litri benzină și un reglaj la alarmă, că nu se deschide/închide de la o distanță mai mare de jumătate de metru. Menționez că alarma e cea recomandată de dacia, alarma cu telecomandă.
Bun, am ajuns la ei am predat mașina bineinteles după ce s-a completat comanda de reparație în care am menționat că martorul combustibil stă aprins si 5 zile după ce alimentez, deci o întârziere programată e exclusă.
Okay, zice omulețul de acolo, mergeți în show-room serviți o cafea și când e gata va chem.
Mă duc în show-room beau o cafea, două și după o oră jumătate mă duc să văd care-i problema de durează așa de mult. Meșterul îmi zice ca e gată mașina și îmi înmânează concluziile comenzii de reparație:
"1. Rămâne în atenție martorul de combustibil, clientul urmând să se prezinte în service în altă zi deoarece inginerul electrician nu e la servici;
2. Alarma merge de la 1(un) metru" Ura, ura ura!!!!! merge de la un metru, ura, ura, ura.
Păi la ce au mai pus aia care au facut alarma butonul ala de panică, ca să ma duc langa ea cand sunt niște șmecheri pe langă mașină să o declanșez?
Și de ce nu mi-au zis de la bun început ca ala de se intitulează inginer electrician nu e la servici că nu mai lasam mașina acolo.
Am impresia că nici măcar nu s-au uitat la mașină, dar măcar am băut 2 cafele gratis nu?
A, și la sfârșit după ce le-am zis ca nu sunt multumit de rezultat imi zice că:"data viitoare nu mai veniți aici mergeți la Piatra Neamț ce nu aveți service și acolo?" gun3.gif
Scuzați postul lung smile.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 MPI - NT-09-???
+
nairam
post 8 Mar 2006, 17:53
Post #291

Posesor de bebelus...

Uf citesc si ma minunez... Si ma consider norocos de faptul ca am un amic ce lucreaza intr-un service de asta autorizat ... E drept ca mai face si el "minuni" inclusiv la mine, dar cel putin cand e nevoie de ceva urgent nu se pune problema se rezolva cat de cat rapid si bine zic eu .... Si macar stai pe langa masina si vezi exact ce face la ea ...
Daca vreti va pot pune o "Pila" dati PM... E din Bucuresti ...

This post has been edited by nairam: 8 Mar 2006, 17:55

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
Zetu
post 8 Mar 2006, 22:31
Post #292

Membru autentic

QUOTE(coyote @ 8 Mar 2006, 11:31)
daca e vorba de portiunea de la roata din spate, cel putin aia mi-a sarit mie in ochi, inseamna ca aia de la vopsitorie au probleme cu ochii de nu pot distinge o asa diferenta, sau cel putin asa cred eu. daca nu e vorba de murdarie, se vede clar in ce hal e zgariata vopseaua sau ce o fi acolo, parca e tras cu smirghelul...recomanda-le o vizita la oftalmolog...
*

Aproape intentionat nu am ..specificat partea ...insa nu ai ghicit smile.gif este vorba de usa de la sofer, este alta nuanta dupa mine (acolo in spate e murdara) deh cand iti masina de la service se obisnuieste sa fie presarata cu tot felu de prafuri de pe acolo si ...eventual ti-o stropeste cu niste apa sa se omogenizeze amestecu ..si ajunge sa arate asa.

--------------------
NISSAN QASHQAI 1.3 dct Tekna 2019
+
trahanache
post 9 Mar 2006, 19:59
Post #293

Membru incepator

QUOTE(Zetu @ 8 Mar 2006, 22:31)
Aproape intentionat nu am ..specificat partea ...insa nu ai ghicit smile.gif este vorba de usa de la sofer, este alta nuanta dupa mine (acolo in spate e murdara) deh cand iti masina de la service se obisnuieste sa fie presarata cu tot felu de prafuri de pe acolo si ...eventual ti-o stropeste cu niste apa sa se omogenizeze amestecu ..si ajunge sa arate asa.
*

Din poza nu se vede nici o diferenta.
Vreau sa recomand clujenilor service-ul de pe Dorobantilor. Am avut o mica "bucurie" in parcare. Usa si aripa spate indoite putin, suficient pentru a trebui indreptate si revopsite. Dus masina dimineata, luat a doua zi dupa masa. Vopseaua nu e chiar ca din fabrica, dar e pe aproape. Politete, pret corect. Fara pile, fara spaga.

--------------------
logan dci - 1
+
Sony
post 10 Mar 2006, 22:55
Post #294

Membru autentic

From: Ban Land

Tu ne recomanzi un service unde nu sunt in stare sa scoata vopseaua cum trebuie?
Poate acum 20 de ani era bine cand vopsitorul ne scotea o nuanta apropiata, dar vremurile s-au schimbat.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
trahanache
post 11 Mar 2006, 00:22
Post #295

Membru incepator

QUOTE(Sony @ 10 Mar 2006, 22:55)
Tu ne recomanzi un service unde nu sunt in stare sa scoata vopseaua cum trebuie?
Poate acum 20 de ani era bine cand vopsitorul ne scotea o nuanta apropiata, dar vremurile s-au schimbat.
*

Nuanta e perfecta. Vorbesc din punctul de vedere al unui client pretentios. Daca nu stii, nu se observa nici o diferenta. Dar daca stii, gasesti mici defecte - un punct de praf, o margine la care vopseaua s-a intins mai mult decat trebuia... Nu cred ca vreun service din Ro poate scoate o vopsea ca in fabrica. Sunt foarte multumit cum a iesit, mult mai bine decat am sperat.

--------------------
logan dci - 1
+
B 45 GAO
post 11 Mar 2006, 01:41
Post #296

Membru autentic

Ca tot venii vorba de calitatea servicuulor dacia!Pana acum am facut 2 revizii la loganul meu.Cu o echipare stock de zile mari adica cu majoritatea PIESELOR semi-asamblate pe masina!Am observat ca tot imi dardaia scutul la orice groapa asa ca atunci cand am fost la revizie i-am rugat sa arunce o privire si la scut, ca sa observe ca nu aveam unul din suruburile cu care este prins!Perfect mi-au pus surubul si nu am mai fost nici o problema!La a doua revizie dupa ce am mers cativa km cu masina am observat ca surubul cu pricina a disparut mirculos inca odata!Acum trebuie sa merg iar la revizie deci pentru inca 10000 de km am asgurat surubul inca odata

--------------------
DACIA Logan 1,4/ SEAT Leon 1,6 16V/ TOYOTA Aygo 68CP - B 45 GAO
Te tin franele sa ne tragem?
+
Alydor
post 13 Mar 2006, 13:49
Post #297

Pressar

mi-am ridicat si eu masina sambata de la dealerul Dacia ASV Auto din Brasov DN1, km 174, Ghimbav .
Foarte operativi baietii.Am ajuns pe la 10 , m-am hotarat asupra culorii (modelul il alesesem deja) , m-au intrebat cand vreau sa o ridic eu le-am spus ca azi,si mi-au spus sa ma intorc la 12.30 ca e gata. Fata de dotarea standard (Laureate 1.5 dCi) am ales si montarea de aparatori de noroi spate (fata nu aveau pe stoc) si schimbarea radio-cassului cu un mp3 player care il aveam de la masina veche.
M-am intors la 12.30, nu era gata inca dar la ora 13.30 (asta fiind sambata) masina era gata echipata si am putut sa o preiau. Stiam de problema cu becul de frana ( citisem forumul inainte) le-am spus la baieti ca vreau sa il regleze si mi-au spus sa ma intorc luni cu masina ca se rezolva. Ieri seara am iesit la cumparaturi si am vazut ca farurile cam bat ... dupa fluturi, pe laterale... adica luminau copacii in dreapta si in stanga lumina in ochii celor de pe sens contrar.(injuraturile primite nu le reproduc). ca si inaltime bat bine dar ca directie ... mai greu. Am fost azi la ei si in juma de ora au rezolvat problemele cu franele si cu farurile... Operativi! nu am ce sa le reprosez. M-au lasat sa stau sa ma uit cum lucreza, lucreaza curat, au pus ceva folii pe scaune inainte sa se urce in ea, au grijit-o ca pe ochii din cap. Intr-un cuvant mi-a placut . Daca ar fi toti ca si astia ... nu ar mai fi probleme. Parerea mea ...

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
IRONICK
post 13 Mar 2006, 13:54
Post #298

-

From: Romania

QUOTE(Alydor @ 13 Mar 2006, 13:49)
au pus ceva folii pe scaune inainte sa se urce in ea
*
Folie pe scaun si pe volan se pune in toate service-urile. Ma rog, poate nu in toate . . dar asa trebuie sa se intample.

This post has been edited by IRONICK: 13 Mar 2006, 14:04

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Alydor
post 13 Mar 2006, 14:24
Post #299

Pressar

ideea e ca au ingrijit-o, nu si-au batut joc de masina si nici de lucrare...

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
bae
post 13 Mar 2006, 20:30
Post #300

Re-member

QUOTE(IRONICK @ 13 Mar 2006, 13:54)
Folie pe scaun si pe volan se pune in toate service-urile. Ma rog, poate nu in toate . . dar asa trebuie sa se intample.
*

Eu n-am vazut inca intr-un service Dacia asa ceva. (Sunt din Bucuresti si cine stie un astfel de service Dacia sa-mi spuna, fiindca numai acolo ma voi duce de acum inainte!) Sunt chiar dezgustat ca de cate ori merg in service trebuie sa curat petele de vaselina si alte mizerii pe care le lasa "meseriasii" prin masina.

--------------------
+
30 Pages « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd May 2025 - 18:17
Forum Renault