DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Calitatea service-urilor Dacia, impresii despre service-uri

catalin1paul
post 5 Apr 2006, 08:17
Post #331

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Zetu @ 3 Apr 2006, 12:32)
Foarte tare ..nu stiam ca se intampla la mai multe masini; si eu am aceeasi problema la usa dreapta spate.
*

Dupa cum spuneau si cei de mai sus si eu am avut aceiasi problema, cu ornamentul acela de plastic.... cei din service au zis ca "este din cauza apei calde si a jetului de apa cu presiune prea mare cu care se spala masina...". problema s-a rezolvat foarte repede si destul de simplu. Ornamentul, din cate am vazut este prins cu un surub cu piulita de 10mm care se vede pe interior in momentul in care deschizi usa si parca doua clipsuri (in genul dopurilor) de plastic. Se demonteaza, se indreapta(manual) si se remonteaza, max. 5-10min.

--------------------
Logan Laureat 1.4 - B12XXX
Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
migabryel
post 5 Apr 2006, 14:36
Post #332

Membru autentic

From: Suceava

Ai desfacut panoul de pe portiera? Sau numai suruburile alea 2 de pe capetele ornamentului?

Mesterul de la service mi-a zis ca trebuie demontat panoul ca sa poata sa scoata ornamentul de pe portiera si sa-l inlocuiasca

I-am zis ca vin altadata cand am auzit ca imi desface portiera, m-am temut sa nu imi strice ceva pe acolo tongue.gif

This post has been edited by migabryel: 5 Apr 2006, 14:43

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6mpi 2005
+
Sony
post 5 Apr 2006, 16:11
Post #333

Membru autentic

From: Ban Land

Se desface usor. Intr-adevar asa se aranjeaza ornamentul. Am vaut asta in service la Meridian. Sau era mecanicul ala prea prost. 04.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
voicamic
post 6 Apr 2006, 09:51
Post #334

Membru

Cu parare de rau sad.gif , am o BILA NEAGRA pentru sectia Caroserii din service-ul MERIDIAN VEST.
Am avut anul trecut de reparat o avarie dupa ce m-a busit unul in stanga spate, care s-a lasat cu inlocuire usa stanga spate.
M-au chemat din service special sa ma duc cu masina la reconstatare, ca uitase inspectorul de asigurari sa treaca in fisa de reparatie inlocuirea ornamentului de plastic de pe usa, care se crapase vreo 2 cm la capat.
Zis si facut. Ma duc la omu, completeaza fisa, se repara in sfarsit masina si o ridic in mare graba (ca aveam un drum lung de facut), fericit biggrin.gif ca asteptarea de peste o luna s-a incheiat.
Saptamana trecuta, mi-au cazut ochii intamplator pe ornamentul cu pricinasi am constatat cu tristete sad.gif ca vechea crapatura era la locul ei!
Deci, m-au alergat degeaba sa-l trec in lista de constatare, l-au inclus in deviz si l-au incasat ca atare de la asigurator, ca sa "uite" in final sa-l schimbe.

Deci, excl.gif ATENTIE LA SERVICE MERIDIAN VEST, cand va ridicati masina de la reparat. Baietii lucreaza dupa principiul "Iuteala noastra de mana si nebagarea voastra de seama"!

--------------------
Dacia Logan MCV Laureate 1.5 dCI 68 CP 2007 - B-**-***
Fugi D'acia!
+
alphred
post 9 Apr 2006, 23:28
Post #335

Membru

subscriu si eu la meridian veste la tinichigerie. am luat si eu o lovitura de la unu din stanga de m-a aruncat in altu parcat, deci de vopsit stanga toata, dreapta toata. o picatura de vopsea pe aripa stanga, aparatorile de plastic de la roti nu erau prinse in suruburi, nu aveam lampa la numar. am facut scandal s-a polisat, adus lampa, prins un surub la fiecare ca asa au toate nu 2 ca e lipsa mare, ma uit in portbagaj nu aveam nimic nici amarata de mocheta, le gasesc pana la urma. trebuia sa ma intorc cu masina pentru mici treburi, roata de rezerva si inca ceva. ma duc sa-i fac revizia de 1 an. la mecanica super baietii si super si cei care-i supravegheaza adica isi dau tot interesul. ma roaga daca vreau sa asist la operatii si ma duc, ma tresesc ca nu am scut. totul ok zic eu. plec dau sa-l claxonez pe unu nu am putut ca nu aveam cu ce. am scos capul pe geam si am strigat. dupa un viraj la dreapta volanul nu revine. m-am dus inapoi in service pentru schimbarea pompei de servo directie pe garantie si imi fac baietii paralelismul. iau masina si plec, la fel volanul dupa o curba trebuia sa trag de el. ma duc la mecanica discut cu baietii de la receptie ca problema mea nu s-a rezolvat. vine sefu se urca cu mine in masina tragem o tura prin curte si ma intreaba ce nr. am ii spun la care el ma intreaba dar cine v-a anuntat ca trebuie sa luati masina pentru ca eu am trimis-o la tablarie sa-i inlocuiasca amortizoarele pentru ca rotile stau ca la masinile de curse(cam ca la mercedesurile alea mai vechi ca acolo e sesizabil). mi-a aratat fisa cu verificarile unde trebuia sa am valori de -1.10 aveam +6.70 dupa ajustare eram pe la +6.00 deci de toata jena. au recunoscut ca sectia caroserii de la meridian vest e un dezastru total. masina murdara, praf de chit de ala peste tot, nu am bumbi la mocheta, aveam 2 hands-free am ramas fara ele(dupa ce am iesit din masina nu am reusit sa mai intru in ea, din cauza impactului si a urcarii pe platforma aripile erau infipte adanc sub usile fata). Atelierul de mecanica de la Meridian Vest il recomand cu caldura, sunt oameni muncitori, atent supravegheati de sefi. cand am facut revizia mecanicul a descoperit ca e ceva aiurea cu pompa aia de servo. l-a chemat pe sef a vazut si el si a zis inlocuim pe garantie. deci oameni care vor sa munceasca. la receptie cel putin 3 oameni permanent, la caroserii suna telefonul ala de ametesti langa el. luni ma duc iar cu masina sper sa fie ultimul drum pentru problemele astea. Stiu ca mai arunca cate o privire cineva de sus de la ei, sa schimbe un sef ceva pe acolo sa mai bage frica in ei. am intrat in atelier si te doare mintea: lovitura usoara la capota se inlocuieste capota, se repara se vopseste si se pune la altu, daca e rosie merge vopsita si pusa pe o perla. oare e normal? poate piesele inlocuite nu ar trebui sa ramana la ei ci sa fie returnate clientilor dar ele chipurile se duc la casco sau daca sunt pe garantie devin proprietate dacia.

--------------------
dacia/ford logan 1,6 / focus 1,6 16v 2005/2008 - B43VCI / B26MFF
+
tazzz
post 13 Apr 2006, 02:01
Post #336

Membru autentic

From: Iasi - Romania

@alphred: e si normal ca piesele sa se duca la firma de asigurari pentru ca ei eu platit reparatia si in plus...sa nu mai vi tu odata cu aceleasi piese sa le mai faci odata...Ca ele nu ajung la firma de asigurari e alta poveste dar ei sunt obligati sa pastreze piesele schimbate pe asigurari.

peripetii noi din Caremil Iasi:
-a fost zgaraita capota porbagajului in iarna si a fost revopsita, cand au revopsit-o au zgariat-o pe interior si au julit pe-acolo de a crapat vopseaua...in zonele alea a ruginit capota.

M-am dus inapoi la ei...am facut programare pentru remedierea problemelor...a intrat masina in service...ma duc a 2-a zi s-o iau....vad ca porbagajul era zgariat si lovit putin dupa ce l-au facut...a ramas in continuare masina la ei in service sa mai faca odata, se revopseste a 3-a oara porbagajul...

Daca tot nu e bine ramane in continuare masina pana iese bine.

Chiar imi pare rau de omu ala care e sef la tinichigerie/vopsitorie ca nu reuseste sa-si controleze oamenii foarte bine si aia nu-si bat capu' sa iasa bine...daca nu-i freci tare nu fac nimic bine sad.gif

Bara mi-a fost schimbata...vopsita cam prost, la marginea bandoului a ramas o dunga alba...si vopseaua neagra de pe bandou, care nu inteleg de ce se vopseste a crapat intr-o saptamana...s-a revopsit bandoul, sa incercat remedierea problemei cu dunga alba...vad cat rezista de data asta...

Daca nu va convine ceva la lucrarea executata sau v-a fost lovita masina nu ezitati sa faceti scandal...pentru ca ei tre sa controleze masina inainte ca aceasta sa intre in service, si daca ceva nu e bun tre sa rezolve pe banii lor nu pe banii clientului.

Aici la Iasi nu prea comenteaza daca strica ceva, dar problema e ca nu-s atenti si le strica...sau fac treaba de mantuiala si dup-aia se fac si ei ca ploua, poate poate scapa basma curata.

La fel, la mecanica n-am avut probleme, dar am schimbat numai uleiul aici...si verificat o planetara...dar la partea de tinichigerie, sub orice critica... popa.gif

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - IS XX TAZ
si aici ar fii semnatura nu? :)
+
DigitalScribe
post 13 Apr 2006, 12:16
Post #337

Scribul Digital

From: Iasi

Sa inteleg ca am fost norocos ca m-au rezolvat astia de la Iasi repede si relativ bine ?

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
semit
post 13 Apr 2006, 16:04
Post #338

Private Spice

Group: Moderatori

o intrebare in acest topi cplin de probleme..unde pot sa vopsesc si eu o aripa si o usa la Logan..dar sa se faca lucru ca lumea??

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
bae
post 13 Apr 2006, 16:26
Post #339

Re-member

From: Bucharest

Nu cred ca exista vreun astfel de service la Dacia.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 Mpi / 2005
+
liviu_canja
post 14 Apr 2006, 07:54
Post #340

Membru

Mai bine le lasi asa ... ca din ce am citit aici...

--------------------
Dacia Logan 2004 - B-46-MDY
+
CristiZ
post 19 Apr 2006, 17:58
Post #341

Membru autentic

From: Iasi

Salut.

S-a intamplat sa se defecteze o piesa ne-importanta la LGN. Cum masina iese din garantie in scurt timp, am trimis masina la service pt a remedia problema si i-am zis angajatului care a dus masina sa zica ca se aud divese zomote la masina, partea din fata desi NU am auzit nimic, si ma picep, cu scopul de a verifica si service-ul ce mai e pe acolo. Surpriza! Au schimbat un brat si un pivot.

Bravo lor, deci se poate!!!

--------------------
Duster ph2 Green Olive 2014
+
lungan
post 19 Apr 2006, 20:52
Post #342

Membru autentic

From: Focsani

QUOTE(CristiZ @ 19 Apr 2006, 18:58)
Salut.

S-a intamplat sa se defecteze o piesa ne-importanta la LGN. Cum masina iese din garantie in scurt timp, am trimis masina la service pt a remedia problema si i-am zis angajatului care a dus masina sa zica ca se aud divese zomote la masina, partea din fata desi NU am auzit nimic, si ma picep, cu scopul de a verifica si service-ul ce mai e pe acolo. Surpriza! Au schimbat un brat si un pivot.

Bravo lor, deci se poate!!!
*

Unde-i gasiti fratilor pe astia asa de prompti si amabili?!? Ca eu unul si cand a trebuit sa-mi schimb butonul de comanda pt. geamul de pe dreapta fata a trebuit sa fac vreo 3 vizite in service. Cred ca un pivot, un amortizor n-or sa-mi schimbe in veci, cu impresia asta am ramas.

--------------------
M3 - Kia Sportage - Fiesta ST-Line Hybrid 2021
Drive carefully!
+
Oxygen
post 20 Apr 2006, 19:20
Post #343

Membru incepator

Uite unul

O bila alba pentru Prestige de pe Turnu Magurele (langa Meridian Sud).Am avut de schimbat si vopsit bara fata+aripa dreapta fata in verde ficus si ceva la directie.Masina a fost gata intr-o saptamana(fata de 3-4 la Meridian Sud) fara spaga si oamenii par destul de seriosi smile.gif .Diferente de nuanta nu exista,a iesit perfect si la partea de mecanica.Cred ca este unul dintre putinele service-uri care isi fac bine si repede treaba wub.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 2005 1.6 MPI - ro
+
mihaib32nfs
post 20 Apr 2006, 21:56
Post #344

Membru

O bila neagra pt Meridian vest si ghiciti pt ce tinichigerie,am avut de vopsit o usa si aripa fata si usa in loc sa imi puna de DSN mi-au pus de slz si logic ca au luat la pila fata de usa,fugiti de Meridian Vest la tinichigerie este plin de spagari si smegheri gen dl dr Aflorei fost receptioner la DIBAS

--------------------
dsn/hyundai elantra clima/exclusiv 2001/2012 - b86rzv
+
powerx
post 21 Apr 2006, 09:41
Post #345

Membru

From: Iasi sau Vaslui

Cand ma gandeam sa ii laud si eu pe cei din Vaslui de la tichinigerie, am vazut ca pe interiorul spoilerului fata(partea de jos), nu chiar interior, ci cumva in fata rotii, vopseaua a inceput sa se ia, nu mai este verde cameleon, e o nuanta ciudata de verde deschis..trebuie sa ma duc cu scandal pe la ei.

--------------------
Logan Ambition Verde cameleon 2005 - VS-23-XYZ
Mic si rau, mai mult mic decat rau.
+
nitu_danro
post 21 Apr 2006, 17:40
Post #346

Membru incepator

QUOTE(GABI_ @ 1 Aug 2005, 23:13)
salut.
sa va povestesc intamplarea mea cu service-ul  251.gif
am gasit masina lovita in parcare (usa dreapata spate infundata + aripa dreapta spate infundata). m-am dus la service sa o repar pe casco. dupa 5 zile ma cheama "prietenul" sa ridic masina. bineinteles ca am dat in stanga si in dreapta bani sa "o faca bine". cand ma duc ...........surpriza :

1. masina murdara toata de chit (cred ca asa se scrie) uscat.
2. antena radiocasetofon rupta.
3. prag dreapta spate zgariat
4. in interior plin de praf (un praf alb - cred ca au tras pe nas la mine in masina)

si asta seara am descoperit ca parbrizul si luneta sunt acoperite de un strat foarte fin de nu stiu ce "scarauschi". se observa mai bine noaptea. parca ar fi "gazate". sunt niste punctulete foarte fine incolore. blink.gif

acum am 2 intrebari :

1. unde pot face reclamatie (la dacia)?????
la service am facut scandal si mi-au schimbat antena, au sters chitul cu diluant si mi-au polishat zgarietura de pe prag.
2. cu ce scarauschi se ia chestia aia de pe parbriz????
cu benzina, diluant .......?????
ce efect are asupra geamului?????

multumesc anticipat

p.s. feriti-va ca de dracu de service-ul (sper sa nu fiu sanctionat, dar trebuie sa va spun numele) COM AUTO MERIDIAN din Berceni.
*

da

--------------------
DACIA Logan Laureate 1,4 - B40NDO
+
BLK
post 21 Apr 2006, 20:10
Post #347

Membru autentic

pana la urma cred ca e si chestie de noroc. pentru ca am fost la meridian vest cu un logan, s-a vopsit o usa spate si o aripa si arata bine, n-au lasat nimic aiurea, usa se inchidea cam ciudat dar am fost la ei a doua a treia zi si s-a rezolvat fara nici o problema.

deci, ce sa zic, noroc la service! smile.gif

--------------------
Dacia 1310 - B-52-VYK
Dacia Alpine 54CP - OARE?
+
andreic
post 22 Apr 2006, 12:29
Post #348

Membru autentic

Tocmai asta este problema. De ce este necesar sa te intorci la ei sa remedieze? De ce nu pot sa faca totul bine din prima ca sa ne scuteasca de nervi, cheltuieli suplimentare si timp pierdut aiurea? Ca sa nu mai vorbesc de antireclama pe care si-o fac.

This post has been edited by andreic: 22 Apr 2006, 12:30

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 mpi - B-xx-yyy
+
mihaib32nfs
post 23 Apr 2006, 11:14
Post #349

Membru

Deoarece nu sunt motivati financiar,si se intind la spaga si nu cred ca din service dacia i-a fost desfacut la vreo unul contractul pt spaga

--------------------
dsn/hyundai elantra clima/exclusiv 2001/2012 - b86rzv
+
Boggy
post 26 Apr 2006, 13:29
Post #350

Membru

Din nou RentCar Service Constanta:

Programare la ora 10:00 ... pus sa astept la coada pana la ora 12:30 blink.gif ... ii conving intr-un final ca aeroterma tacane si ca franele nu tin ... ma iau la cearta cu ei ca de ce am facut revizia la Tulcea ... le arat vopseaua scursa la incheieturi dupa ce meseriasii lor (din Cta) mi-au vopsit usa si aripa ... se uita cu niste ochi beliti si incep sa isi ceara scuze ... dupa inca 1 ora si jumatate masina este gata (culmea si polisata si retusata la zonele cu probleme cu vopseaua) ... dar mai astept la casierie 30 min sa imi zica ca nu am nimic de plata wacko.gif

Cred ca este cel mai jalnic service din Romania!

---
MIRC! mad.gif

This post has been edited by MoneyTalks: 26 Apr 2006, 16:53

--------------------
Renault Laguna III 2.0dCi 150cp
+
tinere22
post 1 May 2006, 19:02
Post #351

Membru incepator

nene chiar ai o problema laugh.gif laugh.gif laugh.gif Cum naiba vrei sa-ti puna filtru de ulei in masina????????ala uzat?????????iti umple masina de ulei.Daca vrei poti sa asisti la schimbul de ulei cel putin pe mine m-au lasat dupa ce am aratat putin scepticism si tot la CAREMIL IASI am fost si eu.

--------------------
DACIA+++CLIO 1410--SYMBOL 2004 - EDY
+
Cossty
post 12 May 2006, 10:02
Post #352

Cossty

From: Ploiesti

Deocamdata nu am avut nevoie de service, dar se pare ca o sa fie.
Am o propunere.
Suntem din toata tara pe acest forum si sa urmaresti care service din Prahova sau care din Cluj e recomandat e destul de greu.
Sa incercam sa facem un clasament (sau un poll) al service-urilor din fiecare judet respectiv Bucuresti in functie de calitatea lucrarilor si atentia cu care se lucreaza la masina (alte idei....).

Daca se poate ...

Daca nu asta este.

Drum bun!

--------------------
Dacia Logan 2006 - PH-xx-FRG
Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit)
+
klaus
post 12 May 2006, 10:06
Post #353

步步

Group: Moderatori

Pai... cine te opreste?
Asteptam cu interes sa-l incepi...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
rue
post 12 May 2006, 10:08
Post #354

Membru autentic

From: Internet

la timisoara mai e doar un singur dealer dacia, so.... poate sa aleg din alt judet!

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
Mich@el
post 12 May 2006, 10:37
Post #355

membru fara frane

From: Timisoara

intradevar este un singur dealer,dar sunt 2 service-uri autorizate Dacia wink.gif

--------------------
Logan Laureate 1.4 2005 - TM-Marine Blue
+
AlinI
post 16 May 2006, 08:04
Post #356

Nd 4 Spd 4 Life

Euroservice Alexandria... fost pentru schimbat parbrizul. super multumit de serviciile lor... nimic modificat in masina, nici o urma de unsoare sau altceva prin masina, inafara de oglinda care nu mai era reglata ca inainte si de faptul ca lipsea crapatura masina EXACT la fel ca inainte. Punctuali, adica am intrat la ora la care m-am programat, luat devizul pt asigurator exact la ora la care mi-au zis sa vin, masina era gata la ora la care au zis... calitatea lucrarii exceptionala... nu se observa ca am schimbat parbrizul... sper sa nu mai am alte probleme cu masina, dar daca o sa mai am tot acolo o sa merg... smile.gif. si nici nu mi s-au parut a fi scumpi, adica in jur de 1 mil manopera pt schimbat parbrizul...

This post has been edited by AlinI: 16 May 2006, 08:05

--------------------
Subaru Impreza 2.0 Hatchback 2009
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
Trofin Liviu
post 29 May 2006, 15:46
Post #357

Membru autentic

Star 2000 Tulcea. Iti faci nervi pe banii tai. Super jalnic

--------------------
Renault Megane 2007 - Cl-02-xxx
+
Fisicooo
post 31 May 2006, 11:33
Post #358

Membru incepator

From: Constanta

Am luat loganul diesel de la Adras Drumul Taberei si mi-au dau un card cu Adras.Cu acest card cica am unele facilitati la 2 service (adras din Militari(Pta Gorjului) si Sos Oltenitei(Pta Big Berceni)).Avand in vedere ca ma apropii de 10000 km m-as duce acolo cu revizia.Stie cineva care e treaba in aceste 2 service , cum sunt baietii de acolo daca te lasa sa vii cu uleiul de acasa daca te lasa sa stai langa masina etc?

--------------------
Dacia Logan 1,5 dci 2006, laureate - CT-02-SEY
+
Dsign
post 1 Jun 2006, 09:52
Post #359

Led Tuning Man

asa cum am mai spus: SCA Motor Service Bucuresti sunt foarte tari la mecanica, atenti, eu fac service la ei de citiva ani buni incoace, de cind m-am suparat pe Latin Efe ca nu-mi schimbau radiatorul la supernova

Pentru lucrari de tinichigerie-vopsitorie, recomand un servicede top, fac aia numai masini de lux acolo si au decont cu mai toate firmele de asigurari: SC TOP TEN AUtO, in incinta Stadionului Lia Manoliu, Semit poate confirma

--------------------
D Logan 2004 Preference 1.6MPI Egee - B 48 CUP
http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
+
Andreia
post 2 Jun 2006, 18:00
Post #360

Membru incepator

QUOTE(Fisicooo @ 31 May 2006, 12:33)
Am luat loganul diesel de la Adras Drumul Taberei si mi-au dau un card cu Adras.Cu acest card cica am unele facilitati la 2 service (adras din Militari(Pta Gorjului) si Sos Oltenitei(Pta Big Berceni)).Avand in vedere ca ma apropii de 10000 km m-as duce acolo cu revizia.Stie cineva care e treaba in aceste 2 service ,  cum sunt baietii de acolo daca te lasa sa vii cu uleiul de acasa daca te lasa sa stai langa masina etc?
*

Am facut si eu revizia de un an saptamana trecuta la ADRAS Oltenitei. (E mai aproape de statia de metrou Brancoveanu decat de Piata Sudului). Am sunat luni si m-au programat pt miercuri. Mi-au luat masina la ora anuntata. Am dus ulei si filtru de acasa. Nu poti sta langa ei, dar au un geam mare prin care poti vedea tot ce fac. Eu am fost multumita.
Succes!

--------------------
LOGAN Ambition 2005 - B-82-ACU
+
30 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd May 2025 - 13:50
Forum Renault