Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Azi am fost la Flanco sa ma uit de tabla... le-am incercat pe toate. De la un cap la altu. Intre Nexus 7 (care costa 1100 de lei la astia) si restu de Ălviu, Seriux, Meidinchinapevapor este diferenta mare.... chiar foarte mare. Eu sunt de parere ca nu merita tabletele astea ieftine... Oricum iPad rulz
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu o am pe cea mai șmecheră, una de 380 lei resigilată. E Seriouasă și merită din plin pentru destinația ei. Pentru voi însă nu recomand.
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Noroc cu cine ți-a arătat-o!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
Stimă DragoșP.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Stima noastră și mândria
DragosP de la Brăila! This post has been edited by Markos: 24 Jan 2013, 09:33 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
O tableta fara trei ge, e ca si un smartfon fara 3g. Useless.....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Măi Common, conform specificațiilor emag, Nexus 7 fără 3G are GPS.
Cât despre browsing, află că poți face și fără 3G pe smartphone. |
--------------------
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Unde? La mec si la metrou?
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 23 Jan 2013, 21:57) Oooooo da. Imi aduci aminte de o faza cand eram pustan prin clasa a 6a si mi-am pus internet de la UPC (prin modem). Mi-a sarit toata lumea in cap ca din cauza modemului va sari in aer consumul de curent in casa ![]() QUOTE(Markos @ 23 Jan 2013, 22:28) Tu de la cine aveai net in clasa a sasea? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Maskatu |
![]()
|
Da bre stiu. Gps aveam si pe nokia 6110 de acum 5 ani. Dar fara harti salvate in offline nu te ajuta cu nimic.
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Vorbea de o tableta fara slot de sim. La aia ce net sa pui in afara de wifi, sau sa legi modem USB separat la ea, ceea ce mi se pare cam inutil. Daca o vrei neaparat cu net de la un operator de telefonie mobile, o iei direct cu "3G", nu?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Oferta 1 a fost epuizată de Common.
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Poate n-ar strica să fii mai puțin agresiv. Ce zici, încerci?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Hmmm... la Mangalia UPC-u a aparut destul de greu. Prima data a fost o firma de cartier, numita Dacoluci. Dup-aia Dacoluci a fost cumparata de Astral, parca. Dupa asta... astralu a fost cumparat de UPC.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tinere, da' dial-up n-ai prins? Xnet? Easynet, ala de avea numar cu 89, ca la linia erotica, si taxa tot cam asa?
Imi mai dadusera niste cunostinte conturi de la locu' lor de munca, seara era show sa apuc sa intru primu' pe unul dintre ele. Nu mai zic ca suna ocupat la greu cand se apropia ora redusa. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.638 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mai exact de la 22
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
Inainte chiar la 23 era.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 24 Jan 2013, 12:24) Tinere, da' dial-up n-ai prins? Xnet? Easynet, ala de avea numar cu 89, ca la linia erotica, si taxa tot cam asa? Ba da, am prins. Prin modem. Cand foloseam internetu, nu mai mergea telefonu'. Stiu ca venea factura la Romtelecom cacalau de mult ![]() Din clasa a4a pana prin a6a sau a 7a am crescut in salile de internet ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
miRc, RedAlert, Quake
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 04:06 |