Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa punem mana de la mana si luam cate un volum fiecare. Pe urma-l dam imprumut
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io le am, da' am zis că poate vrea și alții...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Jan 2013, 22:40) dar la specificatii tehnice nu e trecut nimic ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
Rog un moderator să șteargă ultimele 6-7 posturi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La aprins grătaru'.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
io zic sa o luati "de colectie" sa va dea bine in biblioteca, va face "oameni cu carte", ca britannica e pa si pussy, a iesit de pe print.
de cand cu wikipedia, britannica nu prea era pe roze ( http://www.bbc.co.uk/news/business-17362698 ). D'acu o puneti pe tableta/kindle si va faceti biblioteca in buzunarul de la geca. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 28 Jan 2013, 22:56) io zic sa o luati "de colectie" sa va dea bine in biblioteca, va face "oameni cu carte", ca britannica e pa si pussy, a iesit de pe print. de cand cu wikipedia, britannica nu prea era pe roze ( http://www.bbc.co.uk/news/business-17362698 ). D'acu o puneti pe tableta/kindle si va faceti biblioteca in buzunarul de la geca. Hai ma nu fii rau ,o imbatranit si grecu ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
Mie-mi place cărțile tipărite
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Piți 2.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
le citesti ?
![]() This post has been edited by l@u: 29 Jan 2013, 00:03 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Le joaca.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-am avut niciodata carti bune. In facultate nu treceam de trei bucati. A trebuit sa ma las.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu nici măcar atât: doar cinci în ordine. Și nu știu de ce, toate de aceeași culoare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iti placeau romanele foileton, precursoarele telenovelelor.
M-as fi asteptat sa fi avut slabiciune pentru patru popi. This post has been edited by corbex: 29 Jan 2013, 10:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Evtin ca braga.
http://www.actronics.ro/592-measy-u1ac-and...-tv-dongle.html |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(corbex @ 29 Jan 2013, 10:41) E mai bune alea de-am zis eu. 29 Jan 2013, 11:33: QUOTE(cdadan @ 29 Jan 2013, 11:15) Da' ăsta ce are clujene? ![]() This post has been edited by DragosP: 29 Jan 2013, 11:33 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
are cablurile mai scurte si e mai ieftin,nu se incurca el cu low cost
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
sau asta, ca are in plus si camera => folosesti Skype-ul direct pe TV.
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
Korekt. Mai ales că nu-i în stok.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 29 Jan 2013, 11:32) Nus' ca n-am trebuinta, am postat link-ul asa, ca parea interesant (viu colorat ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
DragosP |
![]()
|
Și te oftici că acu'-i mai scump?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Mai ia unu'!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 13:18 |