Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 29 Jan 2013, 20:37) Ba, nu-i ca al tau. Mi-a sarit inima degeaba aeara. Azi dimineata iar eram calare pe sait. E de 81. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Haoleo, chiar
![]() 30 Jan 2013, 21:46: De evitat: This post has been edited by Markos: 30 Jan 2013, 21:46 Attached thumbnail(s) Frigide.jpg ( Size: 34.14k ) Number of downloads: 1040 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Curat discount, coane Fanica!!! Dadui p-asta echivalentul a 22 de muiliuane prin vara.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Asta e varianta cu diacritice, crezi ca alea nu costa nimic?
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Apropo de pozele facute prin magazine: am vazut in Real un anunt ca n-ai voie sa faci poze fara aprobarea lor. Ce-ti pot face din punct de vedere legal daca pui o poza pe forum, cum a facut Markos?
|
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
In principiu nu se preteaza la a actiona in judecata pentru "chiftelute" ieftine.
Dar, legal, pot. Pe diverse motive, cum ar fi prejudiciul de imagine. Dar, repet, nu-si tureaza motoarele pentru asa ceva. E prea costisitor si pentru ei, plus ca risca si un scandal mediatic, care numai bine nu le-ar face. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Poze nu te lasa sa faci din alt motiv. E treaba de concurenta. Inainte erau "spioni" care-si notau pe carnetel preturile magazinelor vecine si concurente. A urmat faza cu aparatul foto, ca era mai simplu. Acum mi se pare aberant sa nu te lase sa faci poze. E foarte simplu sa ascunzi un aparat minuscul cu care sa filmezi toate preturile.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Lumea s-a mai civilizat, se cam cunosc, merg unii la altii in recunoastere fara probleme, inca se anunta, sa mai stea de vorba la o tigara/cafea.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Voi nu i-ati vazut pe aia plimbandu-se cu hartia in mana si notand preturile? Mai au si legitimatie cu vizitator... De unde crezi ca sunt?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 30 Jan 2013, 08:56) QUOTE(Markos @ 30 Jan 2013, 09:00) QUOTE(Marty @ 30 Jan 2013, 11:10) Asta spusei si eu. Discount pe dracu. Luai mai ieftin acu 2 luni. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yoncv @ 31 Jan 2013, 21:32) Apropo de pozele facute prin magazine: am vazut in Real un anunt ca n-ai voie sa faci poze fara aprobarea lor. Ce-ti pot face din punct de vedere legal daca pui o poza pe forum, cum a facut Markos? Pot sa-ti bage mana-n fund sa-ti ciufuleasca kkatul QUOTE(Alydor @ 31 Jan 2013, 23:40) Voi nu i-ati vazut pe aia plimbandu-se cu hartia in mana si notand preturile? Mai au si legitimatie cu vizitator... De unde crezi ca sunt? Aia cu legitimatia de "vizitator" sunt reprezentantii furnizorilor proprii, nu-s concurenta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mie, in Kaufland, mi-a zis casierita ca-s "in practica".
In schimb sunt doua maimute si-un maimutoi care citesc la preturile alea cu un cititor, de dimineata pana seara. Aia or fi reprezentantii furnizorilor. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
aia care "citesc la preturi" verifica stocurile. fac un fel de inventar "on the fly"
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
LCD moca la Romtembelefon
Attached thumbnail(s) Untitled.png ( Size: 720.57k ) Number of downloads: 599 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
*=Timp de 999 de luni.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Merita rapanul asta http://www.emag.ro/aparat-foto-digital-fuj...nit=0.5&id=1045 ?
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca nu ai pretentii sa faci poze de calitate in lumina slaba, pare relativ ok pentru pretul ala.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fuji sucks. Stie Markos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asta stiu si eu
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Uite aici poza facuta cu Canon. Intreaba-l pe Markos daca Fuji poate.
This post has been edited by corbex: 19 Feb 2013, 12:00 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 19 Feb 2013, 10:14) Pentru Fuji uite o oferta foarte ok aici: http://www.f64.ro/fuji-finepix-hs-30-exr-z...mp-full-hd.html Eu n-am rezistat si l-am luat. @corbex - Pot amandoua sa faca poze de genul. ![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Iarta-l domne, nu mai are vederea din tinerete
![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Merita.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 13:22 |