Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sta la casa !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Rosii sint ochii tai dupa o noapte de studiu
![]() This post has been edited by corbex: 19 Feb 2013, 16:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
lasa-l ca studiaza cum se face update de bios
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru prepelitzist. Se merita, e inceputul drumului catre LED.
This post has been edited by bion: 19 Feb 2013, 18:57 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Fulhajde de 37" e foarte bun și LCD, la banii ăia
![]() Și ca idee, vor apărea tot mai multe oferte bune de lichidări de stoc de lecedeuri - modele scoase din fabricație. În curând se vor vinde doar leduri. This post has been edited by Markos: 19 Feb 2013, 19:07 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asa ca ginitor la tv cam care e marea diferenta intre lcd si led? Io m-am tot uitat la un samsung led si la sony lcd si parca imaginea mai naturela mi se pare la sony.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai Sony-i Sony chiar si LCD-ul gol
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sunt aceleasi panel-uri in principiu, doar modul in care-s iluminate difera. Si consumul. Si poate intr-un fel, fiabilitatea. Ca o banda de led-uri poate pierde un led si nu cred ca se observa, iar o lampa din spatele unui LCD pica cu totul si aia e.
In realitate insa nu prea am vazut defectul asta, decat extrem de rar. Un teveu' de aproape un metru la pret de monitor de 27" mi se pare oricand o afacere. Doar sa n-aiba si alte defecte, gen pixeli morti, defecte fizice din cauza ca a stat expus cu lunile in magazin. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() ![]() La blurei sony&sony se pija de sus pe samsung&samsung. PS dar pretu ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Merced @ 19 Feb 2013, 19:22) Sunt aceleasi panel-uri in principiu, doar modul in care-s iluminate difera. Si consumul. Si poate intr-un fel, fiabilitatea. Ca o banda de led-uri poate pierde un led si nu cred ca se observa, iar o lampa din spatele unui LCD pica cu totul si aia e. Pana sa pice vreun neon la LCD isi da demisia invertorul de vreo 10 ori. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
sonyu al batran l-am luat de pe raft unde functiona non stop ( nu mai aveau in stoc) si vad ca inca presteaza cu succes dupa 4 ani juma. O fi ca vag-urile dupa cinci ani abia termina rodaju`
![]() Ca veni vorba de pixeli morti , blocati. La sony cel tanar care era in tipla avea freo doi chiar pe mijlocul ecranului.Dupa sfaturile uno americani le-am aplicat un fel de masaj asociat cu freo doua restaruri si... succese. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Era statut, masajul le-a dat drumu'...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Merced @ 19 Feb 2013, 19:22) Sunt aceleasi panel-uri in principiu, doar modul in care-s iluminate difera. Si consumul. Si poate intr-un fel, fiabilitatea. Ca o banda de led-uri poate pierde un led si nu cred ca se observa, iar o lampa din spatele unui LCD pica cu totul si aia e. In realitate insa nu prea am vazut defectul asta, decat extrem de rar. Un teveu' de aproape un metru la pret de monitor de 27" mi se pare oricand o afacere. Doar sa n-aiba si alte defecte, gen pixeli morti, defecte fizice din cauza ca a stat expus cu lunile in magazin. Pai aia-i diferenta. Modul in care-s iluminate. Da stai calm, nu gasesti led iluminat in sistem matrix sau cum ii zice (leduri in spatele panoului) la 2 000 de lei si diagonala de la 81 in sus. 99% au ledurile jos si proiecteaza lumina intr-un panou. Deci tot nu-i "led de led", ala de stingi lumina fix unde te intereseaza. Singura diferenta reala e luminozitate nitel mai mare. Dar tinand cont de faptul ca locul in care-l pun nu geme de lumina, nu cred ca ochii mei nesimtiti vor sesiza diferenta. Ca fapt divers. E aproape imposibil sa sesizezi diferenta dintre LCD si LED in magazin. Ma rog. Personal am fost pus pe ganduri de oferta aia. Mi se pare super ok la ce-mi trebuie mie. Il folosesc fix si numai pt dolce TV. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(bion @ 19 Feb 2013, 19:41) sonyu al batran l-am luat de pe raft unde functiona non stop ( nu mai aveau in stoc) si vad ca inca presteaza cu succes dupa 4 ani juma. O fi ca vag-urile dupa cinci ani abia termina rodaju` ![]() Io primul l-am luat in '99,un trinitron de 54 cm.,presteaza si acum la munca la mine.De atunci am ramas chitit pe Sony ,3 bucate sunt acum fara certeu |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pe sistemul asta eu am un NEI din '95.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 19 Feb 2013, 20:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Al meu NEI e de prin 93 si e in bucatarie pe frigider, presteaza-n conditii grele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
l@u |
![]()
|
Daca vreti sa vedem care o are mai mare,eu am luat in ,91 din Maroc un Funai care merge si acum la o matusa in sufragerie
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
la noi in moldova asa se spune.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
bion |
![]()
|
Hodorogilor o dati in nostalgii
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
l@u |
![]()
|
io cu asta am crescut !!!
![]() Attached thumbnail(s) rubin_102.jpg ( Size: 43.62k ) Number of downloads: 177 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si vedeai ceva la el?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Vedea tastele și butoanele.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu la d-asta incercam sa prind gala desenului animat, pana se aprindea se ducea jumate din emisiune
![]() 358dufs.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
Rubin. Avea radio si telecomanda by wire
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 07:27 |