Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 20 Feb 2013, 01:42) Nu prea inteleg io treaba. Am antena de satelit de la dolce. Pot sari peste cutia lor daca are asta DVB-C? Asta n-ar insemna ca n-as mai plati niciodata abonamentul? ![]() era vorba de cablu nu de farfurie ,la farfurie se schimba problema , nu cred ca stie digital tv-ul ala dar semnalul mai bun e pe HDMI daca ai la cutie ca la tv ai sigur eu am la calc tuner tv digital hd da am cablu si palea codate nu le prind Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 195.92k ) Number of downloads: 478 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Victorase, ca sa-ti decodeze singur satelitul ar trebui sa ai tv cu DVB-S
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Gata. Am comis-o.
![]() http://www.panasonic.no/html/no_NO/Produkt...l?view=&angle=2 altex.JPG ( Size: 867.08k ) Number of downloads: 435 Sunt multumit de nu e voie. E chiar peste ce asteptam eu. Si inca n-am iesire HDMI din cutie. Iar romtelepom n-are cutii pt pachetul HD. Cica sa sun la 1930 la care nu raspunde nimeni de 2 saptamani. Ma dusesem sa vad mai bine ce-i cu mega oferta de la panasonicu' de 94. Avea o dunga rosie pe tot ecranul si era singurlu la banii aia. Am luat iar toate magazinele la rand si cand sa plec mi-a sarit in ochi pretul astuia. Cand ridic privirea...himmm. Imi placea ce vad. Mai aveau unu in cutie plus ala din vitrina. L-am luat instant, desi mai multe caracteristici decat sunt scrise langa pret n-a fost nimeni in stare sa-mi dea. In cartea lui nu erau trecute, iar aia de la altex n-au acces la net. Acasa am citit si io ce si cum, nu ca ar avea prea mare importanta. Mi se pare mega ok si sunt foarte multumit. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
E un model prea nou inca n-a ajuns pe saiturile romanesti.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 20 Feb 2013, 16:51) Dracu' s-a gandit? ![]() ![]() La romtelecom sa suni tu. Am bagat toate variantele posibile, inclusiv a ta. Sunt abonat la ei de cativa ani. Te preia robotul, faci 2 pasi si-ti da ton de ocupat. Sincer sa fiu nu stiu la cine e problema, ca pana acum raspundeau promt. Dar de vreo luna n-am nicio sansa sa vb cu ei la tel. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate ai dat telefon la babe cand erai matol si te-au restrictionat astia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nici la numerele taxabile nu raspund? Sau alea de le-ai primit sunt taxabile la ei?
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 20 Feb 2013, 20:10) ...Dar de vreo luna n-am nicio sansa sa vb cu ei la tel. Ai abuzat de serviciul lor și acum ești pe blacklist. |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 20 Feb 2013, 20:10) La romtelecom sa suni tu. Am bagat toate variantele posibile, inclusiv a ta. Sunt abonat la ei de cativa ani. Te preia robotul, faci 2 pasi si-ti da ton de ocupat. Sincer sa fiu nu stiu la cine e problema, ca pana acum raspundeau promt. Dar de vreo luna n-am nicio sansa sa vb cu ei la tel. O fi chestie de zonă, habar n-am. Eu n-am pățit așa ceva niciodată. Am sunat chiar recent la ei, într-o problemă cu iptv-ul proaspăt instalat, au răspuns imediat. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
La numerele taxabile probabil ca raspund. Dar cum eu am sunat numai pentru un vecin caruia nu-i mergea telefonul, n-avea rost sa incerc. Si nci pachet HD inainte de tv parca nu-si avea rostul. Iar tv-ul nu era programat pt azi. Iata ce simplu e.
De obicei n-am avut nicio problema cu ei. Au raspuns instant de fiecare data. Da acum nu stiu ce-au avut de-au bagat numai ton de ocupat. 20 Feb 2013, 20:33: QUOTE(Lostboy @ 20 Feb 2013, 20:26) Ii sunam noaptea sa-i intreb cat e ceasu'. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 20 Feb 2013, 20:33 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La 14.00 noaptea?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Pictorașe, hai mă să sun pentru tine! (pe numărul scurt, normal
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da bygy, dar:
bun_venit_in_romania_fixati_va_ceasul_cu_50_de_ani_3d8e9a1cb7d14b.jpg ( Size: 19.26k ) Number of downloads: 271 Deci, putem spune ca e nou aparut. |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pictorase, dupa cum era si de asteptat, te-ai kkt pe tine 5 luni si pina la urma ti-ai luat o taraba obosita! Nu te uiti, ma, c-are rama mai lata decit diagonala ecranului? Si, cel mai important: N-ARE RECORDER!!!
Vezi ca se scrie "promPt", nu "promt". Corecteaza-te ca ajungi de ride hinduistii de tine! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
P'asta cu ricordăru' o mai poți zice de câteva ori. E penal să-ți iei tivi în anul 2013 FĂRĂ ricordăr!
Cât despre botezații forțat, n-are decât să zică. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
LED TV 3D LG FullHD 47LW5500 21% reducere
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-06-xxx
2005 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Prin toamna sper sa prind ceva similar, probabil la pret ceva mai scazut. Cand o fi sa cumpar unul singura regula pe care o aplic este : daca n-are macar un metru, n-are rost.
![]() This post has been edited by Merced: 21 Feb 2013, 08:42 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
cam dupa principiul asta merg si eu
nu-mi trebuie smart tv, 3d etc singurul lucru asupra caruia nu ma hotarasc este tehnologia ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-06-xxx
2005 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nici eu nu sunt fan 3D, daaar, o sa se mearga mult pe 3D in viitor. Deja unii transmit meciuri in 3D. Se va transmite de anu' asta F1. Desigur, nu la noi, da' oricum o sa vina si aici peste ceva vreme. Am avut ocazia sa vad un pic dintr-un meci pe un teveu' 3D cu ochelari activi(era un Samsung) si nu pot sa spun ca mi-a displacut.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Cutii au. N-au mufe.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Merced @ 21 Feb 2013, 09:49) Nici eu nu sunt fan 3D, daaar, o sa se mearga mult pe 3D in viitor. Deja unii transmit meciuri in 3D. Se va transmite de anu' asta F1. Desigur, nu la noi, da' oricum o sa vina si aici peste ceva vreme. Am avut ocazia sa vad un pic dintr-un meci pe un teveu' 3D cu ochelari activi(era un Samsung) si nu pot sa spun ca mi-a displacut. La mine cand o veni Mosu, pe asta vreau sa mi-l aduca. http://www.samsung.com/ro/consumer/tv-audi...ES6710SXXH-spec |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu pot sa vad filme 3D pe monitor. Cu ochelari. Televizoarele 3D ce au in plus? te scutesc de ochelari?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
diagonala, putin mai mare.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 02:00 |