Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai ai doua la haion si doua la capota. Al noualea cred ca e la trapa.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta mi-aduce aminte de discuția din șourumu' Subaru, despre Tribeca.
- Câte erbeguri ziceați că are? - 11 - Ha? Da' de ce-i număr impar? - Păi știți, unu-i doar la șofer, pentru cwaie ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
alb sau rosu ?
Attached thumbnail(s) vin_sec_de_murfatlar_sauvignon_blanc_58688.jpg ( Size: 19.9k ) Number of downloads: 806 vin_sec_de_murfatlar_cabernet_sauvignon_58689.jpg ( Size: 19.41k ) Number of downloads: 819 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Amândoo!
Dar deocamdată, de pus la beci. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
L@u bea racoritoare, ca Kum. Cre' ca pentru aportul de minerale.
This post has been edited by corbex: 3 Apr 2013, 09:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai e cam anemic. N-ai vazut ce incet injura?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Măi voi numărați amortizoarele ca Pristanda steagurile!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
Stim ca tu ai amortizor si la roata de rezerva. N-am vrut sa te lasam sa te lauzi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Sorry, eu număr doar alea care-s amortizoare "pe bune"! La roata de rezervă am "decât" prezoane!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Păi atunci(pe bune),am dăcât 5.
![]() Coane corbex,mâtzu' are trapa ilectrica. ![]() This post has been edited by marian-j: 4 Apr 2013, 13:06 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Adevarul e ca un airbag explodat in cwae nu poa' sa-ti faca decat bine.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Probabil le infierbanta
![]() This post has been edited by ady77: 4 Apr 2013, 14:01 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Auzisem ca erbegul nu explodeaza, chiar daca se loveste de ceva tare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Pentru Stingu: adidași Oracle
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
misto !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.075 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Markos |
![]()
|
Un mirrorless, de Haluiin?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
Ăștia deschid la doișpe.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai acestia, nu v-am zis ca Black Friday e pe 29 si azi tre sa stati cu calculatoarele oprite?
Nu de alta, dar din cauza voastra deja evomag si f64 sunt down. Si mai sunt 2 ore pan la oispe. Nu de alta, dar iar patesc ca anu trecut, cand pana am reusit eu sa ma loghez, ramasesera din oferta doar filtre de cafea si bigudiuri electrice. This post has been edited by Ake: 21 Nov 2013, 22:14 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
Nu sunt down, au tras ei obloanele să bage marfa
![]() Ake, tu ce minuni urmărești? This post has been edited by Markos: 21 Nov 2013, 22:14 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
bigudiuri ne-electrice
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
Răspunde bre serios, că mi-a venit o idee: cine ginește vreo ofertă bună pentru respectivul produs să dea de știre aici.
Pe mine, de ex, m-ar interesa doar, decât și numai un SSD de 240 de gigi la un preț de nerefuzat ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
efshaispatru incepe programul la ora 9. Scria la ei pe site. Adica atunci se da drumu' la comenzi. io sper la un D7100...
![]() Si apropo... ambele saituri merg.... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 21 Nov 2013, 22:22 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Ake @ 21 Nov 2013, 22:12) [...]. Nu de alta, dar iar patesc ca anu trecut, cand pana am reusit eu sa ma loghez, ramasesera din oferta doar filtre de cafea si bigudiuri electrice. Daca nu te-ai pregatit ![]() Eu m-am logat din timp, mi-am pregatit tot, si numai dupa asta cand am reusit sa intru ramasesera din oferta doar filtre de cafea si bigudiuri electrice. BTW: ofertele la Altex si Flanco, cica doar in magazin, nu online, slabutz... http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/...13-38589700.pdf http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/...log-bf-2013.pdf This post has been edited by Andy_ACS: 21 Nov 2013, 22:27 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
mai e si koioșii pe val, tot de la doișpe...
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 19:01 |