Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si pe mine m-a amanat emag-ul cu livrare, initial mi-au zis de vreo 3 ori ca-mi livreaza marti, iar marti am primit un sms ca-i miercuri.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(tribunul @ 27 Nov 2013, 11:14) Si pe mine m-a amanat emag-ul cu livrare, initial mi-au zis de vreo 3 ori ca-mi livreaza marti, iar marti am primit un sms ca-i miercuri. La fel si eu. Confirmat pentru marti de cateva ori, apoi sms seara ca o amana pe miercuri. Un coleg care a comandat un laptop la emag l-a primit luni. This post has been edited by Andy_ACS: 27 Nov 2013, 11:33 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au dat semeseul ca vine miercuri cam la 4 ore de cand imi dadusem singur seama, a ajuns la 21:30.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Mie mi-a ajuns luni coletul de la emag si nu era valoare prea mare
This post has been edited by kog: 27 Nov 2013, 11:50 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Mie tot de la Emag unul sâmbătă (180 RON) și unul marți, dar cel de marți era cu cărți și astea și în zile "normale" ajung mai greu.
This post has been edited by gabizegrean: 27 Nov 2013, 11:52 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lipova e pe coridorul 4 transeuropean
![]() This post has been edited by corbex: 27 Nov 2013, 11:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
Pardon .... 4
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Uraaa.
Mi-a venit și mie coletul trimis din Brăila în Brăila, cu Fan, după 3 zile!! Culmea: întreg! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Astia de la "Fun" sunt tampiti!
E-mail primit sambata ca primesc coletul luni intre 9-17, ma suna idiotul la 19 sa ma intrebe daca mai sunt acolo! Ii spun sa vina a doua zi, pauza! Sun la ei la birou si o dobitoaca imi spune nonsalanta ca e la ei la sediu si ca o sa-l primesc pana... vineri! Cea mai nesimtita firma de curierat ever! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E mica, altfel ii ajungea intr-o luna. Ca la galati.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Lasă că a trecut ninsoarea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
Da...dar aveam si un sac cu mancare pt. caine... si ma latra.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am comandat de la emag un cuptor electric la pachet c-o plita pe gaz vineri seara tarziu si sambata la pranz erau in casa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ce sa zic, mie imediat dupa comanda (plasata vineri dimineata) mi-au trimis confirmare si mi-au zis ca o sa primesc comanda marti. Marti seara au dat SMS ca o sa primesc miercuri. Azi (miercuri) nici comanda nu a venit, nici alte SMS-uri nu mi-au mai dat...
BTW - e vina Fan Curier, nu Emag. Ei au predat pachetul la curier acum 2 zile. Pentru mine nu-i graba mare, doar constatam asa ca unii nu-s pregatiti sa faca fata la livrari multe. This post has been edited by Andy_ACS: 27 Nov 2013, 19:12 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
tribunul |
![]()
|
Exact fan courier este de vina, eu am o alta comanda care trebuie sa-mi vina prin ei si nu au fost in stare sa dea awb-ul firmei de la care am cumparat, sunt foarte aglomerati, iar daca produsul nu este pe stoc la ei in depozit si este la la furnizor...se complica si mai tare, si cum emag lucreaza mult cu produsele care se afla doar la furnizori....e clar de ce se lungeste termenul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
Când i-am sunat să-i întreb dacă am vreo speranța pentru azi, mai-mai că nu m-a înjurat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Si tu acum...
I-am sunat pe ei, cei de la Fan, dar am vorbit (evident) doar cu unul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() și formularea: mai-mai că nu m-a înjurat ți se pare corectă? ![]() apropo, nu intri în politică? ![]() This post has been edited by gabizegrean: 27 Nov 2013, 19:56 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Dar ce are?
Recunosc, sunt obosit, mai scriu și de pe tablă... ![]() L.E. Mă rog, "nu"-ul ăla s-ar putea să fie-n plus. Dar ce conteaza? Mi-a sosit coletul si nici n-am fost înjurat. ![]() This post has been edited by DragosP: 27 Nov 2013, 20:20 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Ai putea incerca sa candidezi la parlament. Cu sloganul "linga 600 de parlamentari incape si o biserica; doua-patru noi locuri de munca. Un nu hotarit somajului!".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Ungurii baieti de treaba, mi-au pus ieri coletul asa cum am fost anuntat. Sun azi baiatu de la fan si imi zice ca nu are niciun colet pe adresa spusa. Sun la sediu, dau awb si imi spune tanti de acolo ca verifica si ma suna imediat. Suna dupa vreo 10 minute si ma lamureste " am verificat, e la noi in depozit dar nu stim unde, nu-l gasim". Cand o sa-l gasim o sa va sune curierul. Trebuia sa le spun ca in colet e o bomba si e setata sa explodeze dupa 30 de ore
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
Dacă a fost înjurat, da' așa, printre dinți, e corectă.
Dacă n-a fost înjurat, dar era cât pe ce, atunci nu e ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Daca mai primesc coletul ala ma imbat! Am ajuns sa-mi caut singur coletul in hala de la Fan Courier. Nema. Nici urma, dar pe acolo e sigur ca a fost scanat aseara.
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:02 |