Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
fan curier incearca sa isi spele din pacate, astazi vizionam parada de 1 decembrie,cand suna telefonul,gici cine era, coletul la usa.ai sbp,
baieti vrenici,sa intors mintea la cap, astazi si rdc-rcs au venit sa inlocuiasca reciveru huavei -bulit. This post has been edited by ct-03-tvy: 1 Dec 2013, 23:37 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(klaus @ 1 Dec 2013, 23:47) Il invit si pe bmwh548 si pe Garett la o posta (sic!) in Bucuresti, sa stea si ei sa vada cum e. Dupa care ii astept sa-si expuna parerile. 1. De BlackFriday iti iei marja mult mai mare, asa cum isi ia lumea de Craciun sau de anul nou chinezesc cand face comenzi din China. 2. Il taxezi mai mult pe client si duci personal (sau vreun cunoscut etc) lucrarea, daca vrei sa fii convins de termene. 3. Decartezi banul gramada si trimiti cu unii care-ti garanteaza termenul (sa zicem DHL). Dar asta presupune evaluarea in avans a unei situatii previzibile (BF in cazul nostru) si utilizarea unor solutii alternative mai sigure, dar probabil mai scumpe. Dacă vroiam să văd cum e în București ma mutăm în capitală! 2. Indiferent că vorbim de BF sau oricare alta "sărbătoare comerciala" respectul față de client si față de cuvântul dat ar trebui să primeze, chiar si in România. N-aveam neapărat o problemă cu ei dacă nu as fi primit informații, atât prin mail cât si prin sms că vorbim livrare luni 25, între 9 și 17. Pe baza respectivelor informații, teoretic, ar fi trebuit să stau acasa in ziua aia ca sa-i astept, nu? Evident că le-am comandat cu livrarea la birou, nu asta e problema, dar sa zicem ca le comandam livrarea la domiciliu. Ce făceam, imi luam o zi de concediu sa stau dupa ei?? 3. Cata vreme alte firme au fost in stare sa livreze comenzile si de BF "scuza" asta nu tine. Nu sunt in stare, sa lase locul altora! Ai cumva acțiuni la ei sau care e povestea? Se numeste "prestarea de servicii" tocmai pentru ca este o activitate remunerație, nu o face nimeni pro bonom, deci nu văd de ce nu as avea dreptul sa-mi exprim nemulțumirea vis-a-vis de incompetență lor! In rest, alte considerații gen caveat emporium si "da' posta n-ati vazut-o" pur si simplu nu fac obiectul discutiei. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Garett @ 2 Dec 2013, 07:57) ... livrare luni 25, între 9 și 17. Pe baza respectivelor informații, teoretic, ar fi trebuit să stau acasa in ziua aia ca sa-i astept, nu? .. Ei nu chiar, nu esti consemnat la domiciliu. Expeditorul precizeaza telefonul de contact al destinatarului pentru ca, curierul sa te poata suna si sa-i spui unde sa-ti aduca coletul. Colaborez destul de mult cu diverse firme de curierat, atat ca expeditor cat si ca destinatar, cu Cargus chiar am contract pe firma, niciodata nu mi-au dat motiv de nemultumire. Din contra, cel putin la mine-n targ au niste baieti foarte faini care-si fac treaba bine. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Partial corect, in cazul meu e nitel diferit pentru ca lucrez in cu totul alta zona decat unde locuiesc, deci e alt curier, daca il sun sa vina la birou imi zice cel mult ca vine a doua zi altcineva.
Not a big deal, dar in cazul de fata cu fiasco-ul numit fan curier adresa de livrare era cea de la birou, deci nu exista posibilitatea de a nu ma gasi "la domiciliu" in intervalul specificat. Ca m-a sunat la 18:45 sa ma intrebe daca imi poate livra un colet care trebuia sa ajunga inainte de 17:00 e strict problema lui. |
--------------------
No
Reno
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 2 Dec 2013, 06:57) Pe baza respectivelor informații, teoretic, ar fi trebuit să stau acasa in ziua aia ca sa-i astept, nu? Da, daca ai fi trait in Norvegia sau Germania. Da' traiesti in Romania si scopul tau trebuie sa fie rezolvarea problemei nu enervarea ca nu se prezinta aia in intervalul orar anuntat. Rezolvarea problemei se face discutand DIRECT la telefon cu curierul insarcinat, si stabilesti cu el ora si locatia.QUOTE(Garett @ 2 Dec 2013, 06:57) Ce făceam, imi luam o zi de concediu sa stau dupa ei?? In lumina celor enuntate de mine mai sus, fraierii asa fac (ma scuzati cei care au facut asa, dar asta e parerea mea)QUOTE(Garett @ 2 Dec 2013, 06:57) Nu sunt in stare, sa lase locul altora! Corect! D-aia probabil si tu ai dat comanda de BF, pentru ca era mai scump... A, ba nu, pentru ca era mai ieftin. Ce sa vezi, aia care tie iti trimit GRATUIT coletul cauta si ei pe aia mai ieftini. Nici o diferenta fata de tine.QUOTE(Garett @ 2 Dec 2013, 06:57) activitate remunerație, nu o face nimeni pro bonom Evident ca e o activitate remunerata, ca doar nu o face nimeni pro bono si faptul ca-ti exprimi nemultumirea, e dreptul tau, dar nu te ajuta sa rezolvi problema cu atitudini gen "imi iau o zi libera ca papagalul si stau pe craca sa astept sa vina"Si eu nu tin minte sa fi vorbit pe aici de verificare continutului pachetului. Asa ca aia cu caveat emptor presupun ca o fi fost pentru altcineva. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mă bucur că mai există oameni care apără instituțiile fundamentale ale statului: Biserica și Poșta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Imi place cum romanasii se astepta in romanika la servicii (inclusiv de curierat) ca cele din jermanika sau finlanda....plus ca vorbim de o perioada extrem de aglomerata cand inclusiv in mirobolanta jermanika mai apar probleme.
Soferul de la fan sau cargus are 200 ieuro salar ala din jermanika are 2000 euro, si mergand mai departe ala din depozit de la fan are 200 euro salar ala din jermanika....pana la urma totul se reduce la bani - asa bani asa servicii,interes (mai bine zis lipsa de interes....). This post has been edited by tony-s: 2 Dec 2013, 11:42 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(klaus @ 2 Dec 2013, 11:07) Da, daca ai fi trait in Norvegia sau Germania. Da' traiesti in Romania si scopul tau trebuie sa fie rezolvarea problemei nu enervarea ca nu se prezinta aia in intervalul orar anuntat. Rezolvarea problemei se face discutand DIRECT la telefon cu curierul insarcinat, si stabilesti cu el ora si locatia. Eu am senzatia ca tu traiesti intr-o alta Romanie fata de restul romanilor. Maica-mea primeste de vreo 3 luni coletele de la Avon direct prin Fan curier (pana acum le primea printr-un colaborator de-al lor). De doua ori pe luna aceeasi poveste. Suna la sediu si i se spune ca pachetele sunt la curier. Suna la curier si incepe distractia: "Ajung in 30 de minute". Dupa o ora il suna din nou si primeste acelasi raspuns. Se repeta de cateva ori si de pe la 10 dimineata cand are loc prima convorbire telefonica ala ajunge pe la ora 15. Daca suni la sediu sa "reclami" prestatia angajatului ti se spune ca vor lua masuri, evident ca nu se rezolva nimic. Nu le mai lua apararea ca nu e chiar asa de roz situatia. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu n-am avut probleme cu curierii (de ex. la meciurile romaniei sau ale stelei mi-au livrat biletele tot felul de curieri dubiosi)....e drept ca intotdeuna la adresa de livrare am trecut cea de la birou si nu m-a interesat neaparat ca pachetul sa ajunga fix in secunda urmatoare.
Sunt distractivi astia din romanika care viseaza servicii de jermanika cu banii din romanika.....poate ati vrea sa stiti cat costa livrarea unui colet/pachet in jermanika... This post has been edited by tony-s: 2 Dec 2013, 11:56 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
bmwh548, asa cum tu traiesti o poveste de iubire cu posta romana si o trista colaborare cu fan curier, la mine e fix invers. Eu nu am avut niciodata problem cu fan curier si ii prefer oricand postei romane. In special ca am si optiuni la ei, fie ma intalnesc cu curierul pe undeva, fie il lasa la sediu de unde il iau muuuullltt mai repede decat de la posta romana (unde eu nu am luat niciodata un pachet mai devreme de 1h de stat la coada)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In functie de dotarea pe zone e normal ca serviciile sa nu fie peste tot la acelasi standard. Mai conteaza si cum sint tunuti in friu curierii, de catre sefii locali.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(tony-s @ 2 Dec 2013, 11:41) Tontonele esti expert si in situatia din Germania mai nou? Comand de pe site-uri de acolo, mai mult de 10 euro (pana la mine la usa) nu am platit niciodata transportul. Si sunt implicate vreo doua firme de curierat (vine cu DHL-ul de obicei pana in Romania si pe urma e preluat de alta firma). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tony-s |
![]()
|
Eu de ex. pt. livrarea bucuresti-cluj 4 bilete la meciurile romaniei am platit vreo 12 lei taxa de curierat adica sub 3 ieuroi parca e altceva fata de 10 si asta e cam cea mai mare pe care am platit-o ....pt. meciurile stelei nu exista nici o taxa de livrare fara a fi mai scump biletul decat cel de la case si cam la fel e situatia in majoritatea cazurilor - deobicei obiectele se livreaza gratis fara a fi mai mare pretul lor.
This post has been edited by tony-s: 2 Dec 2013, 12:09 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 2 Dec 2013, 11:58) Eu de ex. pt. livrarea bucuresti-cluj 4 bilete la meciurile romaniei am platit vreo 12 lei taxa de curierat adica sub 3 ieuroi parca e altceva fata de 10 si asta e cam cea mai mare pe care am platit-o .... Tu esti din aia de au nevoie de casti in urechi cu "inspira-expira"? Ia calculeaza distanta Germania-Romania si vezi de ce 10 euro e chiar ieftin fata de cat ai platit tu (mai ales ca eu de obicei am colete voluminoase). Ia in calcul si faptul ca sunt implicate doua firme de curierat. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai ti-am mai spus in majoritatea cazurilor in romanika pretul transportului e zero fara afecta pretul obiectului livrat....cat priveste viteza de livrare....e mult mai usor si rapid de livrat de ex oradea-jermanika fata de oradea-constanta....cat priveste distantele - oradea-munchen sunt vreo 900 km, pe cand oradea-constanta vreo 800 km ...
Ma indoiesc ca transportul din jermanika pana in romanika pt. pachete voluminoase (mai mult de 10 kg) e doar 10 euro....eu trimit/primesc pachete in spania cu 2 euro/kg si e cea mai ieftina varianta posibila fara sa pun la socoteala faptul ca e o firma romaneasca de apartament (fara prea multa logistica,depozite...) nicidecum vreo firma celebra gen dhl unde sunt convins ca pretul ar fi cel putin dublu. This post has been edited by tony-s: 2 Dec 2013, 14:04 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma... Si io primesc in mod constant colete prin FanCurier. Totul depinde de om. De exemplu ala care e pe zona unde locuiesc e un batut in cap. Am stat odata dupa el o ora, apoi l-am sunat si m-am dus unde era si am stat 15 minute (nu exagerez cu nimic) ca sa completeze doua rahaturi de hartii si sa caute un amarat de colet. In tot acel sfert de ora era intrerupt regulat de telefon... Il sunau alti clienti, in aceeasi situatie ca mine. Deci omu' era total ineficient.
In schimb, asta de e pe zona unde am biroul e spirt: 2 minute cu tot cu barfa. Ma suna de dimineata sa-mi spuna ca am colet si ma intreaba daca ma grabesc. Si eu l-am cinstit de cateva ori, dar numai dupa ce am vazut ca omu' isi da tot interesul. Dar la Posta, oricat ar vrea tanti alea sa-si dea interesul, nu le permite sistemul ala de căcat. Era odata un nene in fata mea care a vrut 10 timbre fiscale. Intrucat nu avea fizic timbre, i-au zis ca are posibilitatea sa le plateasca totusi iar ele ii vor da chitanta, care este valabila. Zis si facut. Dar ia ghiciti: a trebuit sa intre de 10 ori in aplicatie ca sa tipareasca 10 "timbre". Cat de imbecil sa fii sa nu prevezi intr-o aplicatie care tipareste, numarul de exemplare? This post has been edited by kum: 2 Dec 2013, 14:01 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
nu stie aplicatia aia sa dea parametru cu "number of copies" catre imprimanta
This post has been edited by UXE: 2 Dec 2013, 14:10 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
Mi-am adus aminte de Romică Dedeman, o mai lucra la Poștă?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
E posta tuturor.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 2 Dec 2013, 13:45) Pai ti-am mai spus in majoritatea cazurilor in romanika pretul transportului e zero fara afecta pretul obiectului livrat....cat priveste viteza de livrare....e mult mai usor si rapid de livrat de ex oradea-jermanika fata de oradea-constanta....cat priveste distantele - oradea-munchen sunt vreo 900 km, pe cand oradea-constanta vreo 800 km ... Ma indoiesc ca transportul din jermanika pana in romanika pt. pachete voluminoase (mai mult de 10 kg) e doar 10 euro....eu trimit/primesc pachete in spania cu 2 euro/kg si e cea mai ieftina varianta posibila fara sa pun la socoteala faptul ca e o firma romaneasca de apartament (fara prea multa logistica,depozite...) nicidecum vreo firma celebra gen dhl unde sunt convins ca pretul ar fi cel putin dublu. Din moment ce pentru tine voluminos e sinonim cu greu e clar. Ultima data am primit un colet care ocupa cam jumatate din portbagajul unui Logan, dar avea doar vreo 5 kilograme. A fost 7 euro transportul (trimis cu DHL din Germania si preluat de Cargus in Romania). Nu doar greutatea conteaza, poti sa trimiti o cutie goala, ei trebuie sa ia in considerare si spatiul efectiv ocupat de cutia respectiva. Tu ai senzatia ca in Romania aia de la firma de curierat nu-si iau banii pentru ca vanzatorul iti spune tie ca taxele de transport sunt zero? Stai linistit ca le platesti in pretul produsului si nici macar nu e ceva inventat la noi, in toate tarile se cam practica metoda asta. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
Eu astept de doua luni sa-mi vina decizia prin Posta Romana. Deci nu!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
A prins si kum o promotie de 7 zile
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Threadul asta de promotii a devenit o discutie despre firme de curierat si Posta Romana.
Cred ca ar fi bine sa incercam sa discutam totusi despre oferte/promotii, mereu vad postari noi si intru repede aici sa nu pierd vreo superoferta ![]() cand colo... depozit de lemne, cum zice bancul. ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 20:21 |