Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.213 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Am ratat reducerile de la Altex din perioada 15.01-28.01
![]() Laptop HP R151NQ - de la 1299.9 la 1299.90 lei Laptop HP R152NQ - de la 1899.9 la 1899.90 lei Laptop Asus X453MA - reducere 200 lei, de la 1099.9 la 1049.90 lei. Attached thumbnail(s) altex.jpg ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 612 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mie mi se pare ok ca pret: http://www.cora.ro/bacau/hiperoferte/lapto...9993.1418999271
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Procesor AMD...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Chestie de preferinte, eu am zis strict de pret, la emag e 1.650, aici e 1.500 si iti da tichet cora de 300 lei, deci ajunge la 1.200 lei.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Nu te-ai saturat sa-ti cheltui jumatate din leafa pe combustibilii masinii tale? E nedrept sa fi jefuit, in adevaratul sens al cuvantului, de catre oameni putrezi de bogati, de fiecare data cand faci plinul la masina. Poate exista o modalitate sa reduci cu 70% cheltuielile cu combustibilii? Si poate nu stii inca? Fa un pas istet inainte, catre o viata mai buna! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Doar azi, la prețul de numai 199,9 lei!
Dar stai! Dacă suni acum, primești nu unul, nici două, ci chiar 3 în același preț! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca le pui pe toate trei pe aceeasi masina iei premiul "limuzina de aur"?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE Nu te-ai saturat sa-ti cheltui jumatate din leafa pe combustibilii masinii tale? E nedrept sa fi jefuit, in adevaratul sens al cuvantului, de catre oameni putrezi de bogati, de fiecare data cand faci plinul la masina. Poate exista o modalitate sa reduci cu cheltuielile cu combustibilii? Si poate nu stii inca? Fa un pas istet inainte, catre o viata mai buna! Pune-ti GPL! ![]() This post has been edited by kum: 5 Feb 2015, 19:50 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
BCR Suedia
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O, da, oferta de oferta cand te gandesti ca ala din clasa superioara este mai ieftin...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
D'accord, dar mie imi trebuia finisaj inox si am vrut clasa A++.
au oferta la toata gama aia, urmăresc preturile inca din iarna cand cel ales de mine costa vreo 2800-3000 de lei. Mai apăruse si pe la 2600 la un moment dat. This post has been edited by MuciX: 18 Feb 2015, 23:03 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cine pisici mai cumpara frigidere in ziua de azi?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gabize |
![]()
|
Cine are nevoie de ele, presupun. Adică cam toată lumea.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
N-am zis combina frigorifica.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nu toata lumea taie porc de Craciun. Si daca n-ai nevoie de congelator mai mare, mai degraba cumperi frigider decat combina frigorifica.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Nici io nu tai porci dar pana si combina este insuficienta de multe ori..Bine io congelez pt caine diverse carnareturi..Pt iarna o vanata,un ardei copt d-astea..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Combina nu e frigider. Control individual al temperaturii pe compartimente versus temperatura din frigider conditionata de cea din congelator e primul lucru care imi vine in minte.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' alea cu doo compresoare ce are?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe vremea lu ceasca ii zicea tot frigider.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai sunt și d'alea cu un singur compresor da' cu vintil pentru separarea circuitelor hidraulice pentru frigider/congelator.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Reduceri de 50% la Bricostore pentru multe articole!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Dacia-OEM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 February 15 ![]() |
Mai e vreun Bricostore in Bucuresti?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 2010
|
|
Markos |
![]()
|
La Baneasa e sigur.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 23:29 |