Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
npleshea |
![]()
|
![]() 34 de ani degeaba Group: Members Posts: 54 Joined: 14 December 11 ![]() |
E probabil o greseala. Intel si Via sunt doua companii diferite.
|
--------------------
Lada
Niva
2001
- strain Ceausescu sa ne ierti! In decembrie am fost beti!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E un Via Intel(igent). O fi cumparat Intelu' Via.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io am citit ca doar s-au impacat, nu ca au trecut deja la 69 in public.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De la tine nu i-a placut sa-l fi luat cu 1.800 lei.
|
--------------------
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
mie mi se pare inutila tableta..care este rolul ei? de ce exista? inafara de faptul de a scoate marul bani de la technology-freaks si fani ai marului...tinem pas cu tehnologia dar aia chiar mi se pare degeaba...nu zic ca nu e cool! dar e inutila.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
nu ar fi frumos sa ai un device care sa booteze in 30 de secunde? sa tina bateria peste 10 ore de browsing? sa ai un stand by de 20-30 de zile? sa aiba o greutate de 6-700 de grame? sa fie foarte usor de utilizat pt browsing, email, conectare openvpn la un calculator de la serviciu, vizualizare harti, poze, filme HD, muzica?
eu zic ca ar fi... |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
npleshea |
![]()
|
![]() 34 de ani degeaba Group: Members Posts: 54 Joined: 14 December 11 ![]() |
|
--------------------
Lada
Niva
2001
- strain Ceausescu sa ne ierti! In decembrie am fost beti!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ady, ala de care am scapat eu era negru.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Il vopseam
![]() |
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
Da, un smart cover verde. Da' acu-i tarziu, altceva decat sa-i faci lu' grecu' sange rau nu poti
![]() |
--------------------
DACIA
1300
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai asta sper si eu
![]() ![]() |
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
Daca ma gandesc bine, pentru ca-l cunosc cred ca i-l dadeam si-n rate.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Parca era nou si sigilat?
|
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Markos, de aici luai iPad2 3G cu 520 € ( 2277.6 RON ).
![]() QUOTE Magazinul nostru ofera cel mai bun pret pentru Apple iPAD 2 de pe piata, toate produsele comercializate sunt noi, sigilate si insotite de accesoriile originale de la producator si beneficiaza de garantie. Telefoane ieftine, review-uri, pareri si imagini cu si despre ultimele modele de telefoane Apple. Apple iPad 2 este acum anuntat oficial ! Este dotat cu un procesor de 1GHz dual core de la qualcomm . Este disponibil in 2 culori : alb sau negru si are 2 camere video ( frontala si pe spate ) . Este dotat de asemenea si cu iesire hdmi . Apple iPad 2 16 GB 3G + WiFi - 520 EUR ! Apple iPad 2 32 GB 3G + WiFi -570 EUR ! Apple iPad 2 64 GB 3G + WiFi - 670 EUR ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sorry, dar nu ma risc cu alini si petrișori giesem.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
Este o întrebare materialist-existentiala. Aici e Cafenea, sa ne distram.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 15 Dec 2011, 21:55) Tu crezi că ăstia-s prosti? ![]() Attached thumbnail(s) Bradul_de_Craciun_2011_006_2.JPG ( Size: 132.88k ) Number of downloads: 432 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Marul ala nu e autentic. Muscatura e facura de gura de chinez.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Ignat Day, genial
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 16 Dec 2011, 20:36) Faptul ca avem opinii diferite nu trebuie sa rabufnesti cu atac la persoana..grow up 19 Dec 2011, 17:10: QUOTE(Cosmin.nova @ 16 Dec 2011, 10:57) aici cred ca de tine vorbeam ![]() This post has been edited by Cosmin.nova: 19 Dec 2011, 17:10 |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
ady77 |
![]()
|
La orange "este" hdd-uri externe WD de 2Tb la 109 euro.
This post has been edited by ady77: 7 Jan 2012, 14:18 |
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Trebuie să faci abonament? Sau "la liber"?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu trebuie, că nici eu n-am făcut abonament ca să-mi vândă drona.
Da' dacă e HDD WD, tot degeaba. |
--------------------
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Dar ce au hdd-urile WD?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Fiabilitate reno.
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 21:47 |