Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io am comandat ăsta pentru maică-mea, că i s-a stricat petarda de aspirator. Pentru ea e arhisuficient, la cât are de aspirat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aiai-i WUMA nu aspirator . Are pensie nesimtita ca altfel nu vad cum o sa poata plati curentu
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
O învăț să aspire repejor
![]() Oricum, are potențiometru, dă-l drec de utilaj. This post has been edited by Markos: 27 Mar 2012, 19:21 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 27 Mar 2012, 18:33) Io am comandat ăsta pentru maică-mea, că i s-a stricat petarda de aspirator. Pentru ea e arhisuficient, la cât are de aspirat ![]() E pixda aspiratoru' ala. Am si io (da' pe rosu) si-si face treaba cu brio. ![]() Leo nu prea e incantat de el, cand il vede fuge ca dracu' de tamaie ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am gasit la Cora ceva promo cu Budweiser neagra, 4 lei si ceva sticla de jumate.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Vezi sa nu iei teapa, ca asa am luat si io la oferta nushce bere neagra (brand destul de scuturat) si am baut juma' de cutie iar restu', dupa mai mult de-o luna de stat in frigider a aterizact exact langa tomberon.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Teoretic n-ar trebui, e cu alcool si e produsa in Cehia. Hai ca desfac una, revin cu feedback.
Da' apropo, tu tii in frigider cutii de bere desfacute? Sa bei peste diferenta peste cateva zile? Si arunci gunoaiele langa tomberon? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
las ca asa am luat si eu o bere neagra de la kaufland si dupa 2 doze ma ganesc ce dracu nu mi s-a suit la cap deloc, ma uit pe cutie scria doar in germana, care ma depaseste total, cand am mai fost la kaufland am vazut ca-i fara alcol, mai bine beam apa de la brobenet:))
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
asa-i ca ai luat-o doar ca scria in doisland pe ea ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
iepsact....pe principiu ce-i german ii bun, exact ca cdadan, acuma sa vedem ce zice el:))
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
cdadan |
![]()
|
Ma, nu-i rea. E slab acidulata si un pic mai dulce decat alea blonde.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 13 May 2012, 17:22) Teoretic n-ar trebui, e cu alcool si e produsa in Cehia. Hai ca desfac una, revin cu feedback. Da' apropo, tu tii in frigider cutii de bere desfacute? Sa bei peste diferenta peste cateva zile? Si arunci gunoaiele langa tomberon? Era vorba de un sixpec ma ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
Bună?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Io stiu multe persoane care beau bere in functie de eticheta, si la fel de multe care daca le pui berea in pahare nu mai pot sa faca diferenta intre etichete.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Dupa cate beri?
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
tribunul |
![]()
|
Aia care beau in functie de etichete, se limiteaza mai tot timpul la maxim una.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
I-am găsit pe-ăștia reduși la 126 de lei, m-am scos!
![]() (loat număru' 38 ![]() This post has been edited by Markos: 1 Jul 2012, 17:52 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Mișto chiloții!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cu pujap n-aveau?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
Mediagalaxy vinde până pe 16 iulie 3 modele de multifuncționale inkjet HP la juma' de preț: 2050, 3050 și 3070.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
In Carrefour erau la 50 RON imprimante multifunctionale cu jet, am vrut sa cumpar una de chestie, macar pentru scanner, dar ma grabeam.
Nu am apucat sa ma documentez, dar din ce am citit la repezeala am inteles ca smecheria e ca au cartuse cu care poti lista foarte putin, maxim 50 pagini, si apoi ar trebui sa cumperi altele.. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Lexmark
IMG198.jpg ( Size: 244.1k ) Number of downloads: 199 IMG199.jpg ( Size: 296.62k ) Number of downloads: 227 This post has been edited by testike: 12 Jul 2012, 21:23 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deci dai 60 de lei pe aparat apoi 150 de lei pe cartus. Iese pretul real
![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
mai buna una laser nu se mai usuca cartusele daca scoti din an in paste
eu am samsung 'am day pe ea 260 This post has been edited by bygy007: 12 Jul 2012, 22:26 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 15:13 |