Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- -
-
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E hd ready, l-am văzut.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(cdadan @ 9 Dec 2012, 22:30) In catun la noi, mai greu cu CareFura... numa comanda on-line ![]() This post has been edited by dan22y: 10 Dec 2012, 07:22 |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Îl găsești și la emag la 19 bulioane, primești și-un card cadou cică, de vreo 210 lei. Asta azi adică.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dan22y |
![]()
|
E ok, insa e cu livrare in max. 7 zile... si daca e pe principiul BF, sigur amana livrarea cat pot de mult, baietii...
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
e reducere si la flanco. la orice 25%. suna tentant, dar aia 25% vor fi sub forma de voucher, iar voucherul poate fi folosit intr-o anume perioada doar la achizitionarea de tembelizoare cu diagonala mai mare de 80cm, masini de spalat si frigidere.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu mi-am luat de la emag un d'ăsta. Mâine cică mi-l livrează. Aștept cardul cado' ca să-mi fac cado' un N7.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 10 Dec 2012, 10:19) ![]() Asta zici ca merge ca unul mare? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu cred. Dar pentru copilul mic (clasa a 7-a) e numa' bun. Pe de altă parte, dula-core-ul ăla o fi făcând el ceva.
Nu rupe la gaming, îți dai seama, dar cică fullHD ar duce un film. În plus, e mic! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sa inteleg ca are performante apropiate de un laptop cu specificatii similare?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
E bunicel si ca mediacenter.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.298 Joined: 24 June 07 ![]() |
De un netbook daca e sa fim corecti. Atom cam pentru asta s-au inventat. Consum mic, autonomie mare, performantele nu-s cine stie ce.
S-ar putea in conditii ideale sa ruleze fullHD-uri, daca se implica si placa video la decodare n-ar fi mare smecherie. Dar nu m-as incumeta sa iau asa ceva pentru chestii prea complicate. Pentru browsing si office in schimb, este excelent. Consuma dracia asta maxim 30W. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dan22y |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 10 Dec 2012, 10:03) e reducere si la flanco. la orice 25%. suna tentant, dar aia 25% vor fi sub forma de voucher, iar voucherul poate fi folosit intr-o anume perioada doar la achizitionarea de tembelizoare cu diagonala mai mare de 80cm, masini de spalat si frigidere. Corect ce spui matale, am urmarit un pic niste preturi la ei, ca vroiam sa iau ceva lecedeu...insa aveau din start preturile cu 100-150 ron mai mari decat altii... iar cu voucherul acela, daca e sa cumperi in perioada spusa de ei "decat" produsele din respectiva promotie, sigur mare sfaraiala nu cumperi, ma refer la un pret corect, si atunci or fi mai mari... una peste alta nu prea e promotie... da nah suna bine... |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Are HDMI
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Pai sigur n-are unitate optica. Aia e optionala si dubleaza volumul sculei.
Intrebam de iesire pentru ca pe monitorul de acum am DVI. Dragos, tot nu ai raspuns la intrebare: divaisul are performante (cel putin similare) cu ale unui laptop de ~1500 lei? This post has been edited by cdadan: 10 Dec 2012, 12:39 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Chiar masi bune. Are placa video separata. Procesorul o fi amovibil?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu știu. Uită-te și tu la specificații și trage o concluzie în funcție de scula cu care-l compari.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Nu prea ma pricep, d-aia intreb. Credeam ca ai studiat un pic problema.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.298 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dane, ce vrei exact de la el? La ce l-ai folosi?
Pentru DVI rezolvi foarte simplu cu un cablu HDMI-DVI. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
Multimedia sentăr. Pun pariu.
Merge mă. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
Daca doreste sa-l lege la monitor, nu prea cred.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ce blurei?
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Habar n-am, nu mai știu.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 10 Dec 2012, 13:17) Ma gandesc sa inlocuiesc pc-ul mare, cam vechi si energofag cu scula asta. Singurul dezavantaj e ca n-are DVD. Da' la nevoie pot sa copiez de pe lectop pe stick si pace buna. QUOTE(DragosP @ 10 Dec 2012, 13:24) Pe o sticla de uischi? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dane tu intai arati cartile si dupa aia maresti miza?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru monitor are vga direct.
Filmele ful hd, cu multe detalii (seria xxx), se vad intrerupt, cu blocarea imaginii pe detalii. Nu recomand. This post has been edited by corbex: 10 Dec 2012, 14:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 04:32 |