Despre Google Phones, Nexus One, Galaxy Nexus etc
![]() ![]() ![]() |
Despre Google Phones, Nexus One, Galaxy Nexus etc
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am comandat-o de pe mobilefun.co.uk
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
More mods
![]() Attached thumbnail(s) IMG_2439.JPG ( Size: 127.5k ) Number of downloads: 535 IMG_2441.JPG ( Size: 109.14k ) Number of downloads: 576 IMG_2436.JPG ( Size: 133.48k ) Number of downloads: 588 IMG_2437.JPG ( Size: 154.48k ) Number of downloads: 582 |
--------------------
.
.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
asa da...
cat costa inductive chargerul?! |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Liviu |
![]()
|
A costat cca 150 ron cu totul. Oricum, nu mai am telefonul caci l-am dat
![]() |
--------------------
.
.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
vreun tutorial pt inductiva aia in acel nexus?!
merci..ca ma bate gandul si pe mine la unu din asta direct de google...care cred ca are androidu mai stabil decat brandurile celelalte care au diverse interfete suprapuse si branduite specific |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cica noul nexus va fi un LG......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Liviu |
![]()
|
Corectie .. cica lg-ul ala va fi unul din noile nexus. Anul asta se pare ca vor fi mai multe (zvonurile spun ca vreo 5 ... cica lg, samsung, sony, htc sunt printre ele).
|
--------------------
.
.
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Va fi produs de LG si va avea la baza optimus g:
http://www.gsmarena.com/purported_images_o...k-news-4919.php Era oarecum normal optimus g facand muci cam tot ce exista acum pe piata. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Zvonuri sunt multe ..
http://www.stuff.tv/news/phone/rumour-mill...0%99s-new-nexus Si u cred ca poti compara LG cu HTC cam la nimic ... nici la cum merge, nici la calitatea materialelor foloste etc ...este doar o parere personala dar mie LG nu mi-a facut deloc cu ochiul cand am cautat telefon de genul asta .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ncristi |
![]()
|
gsmarena este un site onorabil. De obicei le nimeresc foarte bine...pe de alta parte deja au parut poze cu viitorul nexus asa nu mai este nu mare secret despre ce si cum.
Asta este de fapt viitorul nexus: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g-review-818.php Uitati-va la benchmarrks ![]() http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g-review-818p5.php Pe de alta parte am avut o gramada de telefoane, acum am LG si nu cred ca o sa renunt foarte curand la brand. Sunt super OK. Singurul (-) este faptul ca dau drumu la updateuri foarte greu...lucru care nu ma deranjeaza absolut deloc. Pe partea de hardware sunt tatici. In + pe langa htc sunt foarte stabile. This post has been edited by ncristi: 9 Oct 2012, 20:34 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Parerea ta ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Eu am renuntat la HTC HD in favoarea Samsung... Si nu imi pare rau...
Daca urmatorul nexus va fi LG... ![]() Concluziile le trageti voi. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ncristi |
![]()
|
La partea de soft ... mai bine zis de update stau rau intr-adevar
![]() Eu am 2.3.4 de care sunt foarte multumit si daia nici nu simt nevoai de update si este f greu de inteles de ce procedeza asa ca ultimele lor telefoane , pana si cele mai varza (vezi L7 ) , vin cu ics. In + la nexus softul este facut goagle si se vede ca vine deja cu 4.1.2 .... cred ca-i primul telefon cu asa ceva preinstalat This post has been edited by ncristi: 9 Oct 2012, 21:43 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
ncristi |
![]()
|
Circulau zvonuri ca samsung daia erau (sunt) asa rapizi cu updaturile
![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
LG-ul Nexus nu o sa aiba nici o treaba cu LG la update-uri. Or sa vina de la Google. Pacat ca mi se pare urat din poze. Eu raman la Note II.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Da, era cam de mult stiut.
Mai interesant e pretul la care se zvoneste ca va fi lansat (S4Pro quad core 1.5 Ghz, 2G ram, Adreno 320, 8G rom, 8MP Camera, Android 4.2): 399$. Fara LTE in prima faza. Pare tentant, nu? ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
am si eu o nelamurire am un samsung nexus s de 1an si ceva si a inceput sa ma enerveze ca trebuie sa l tin foarte mult la incarcat. de pe rosu pana la full (93% nu urca mai mult la 93apare charged) dureaza cam 3 ore minim incarcarea. de nou trebuie tinut atat dar acum ca rar ajung cu el sa ma tina de dimineata pana seara a inceput sa ma enerveze. am mai avut si alte telefoane dar in maxim 1.30h erau incarcate..la voi tot atat trebuie sa stea la incarcat? este valabil atat pt incarcarea la priza cat si la usb..ba chiar la usb cred ca trebuie lasat mai mult...
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cat coasta o bacterie la telefonu asta? Poate s-o fi dus bacteria....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(serban24 @ 28 Oct 2012, 16:32) am si eu o nelamurire am un samsung nexus s de 1an si ceva si a inceput sa ma enerveze ca trebuie sa l tin foarte mult la incarcat. de pe rosu pana la full (93% nu urca mai mult la 93apare charged) dureaza cam 3 ore minim incarcarea. de nou trebuie tinut atat dar acum ca rar ajung cu el sa ma tina de dimineata pana seara a inceput sa ma enerveze. am mai avut si alte telefoane dar in maxim 1.30h erau incarcate..la voi tot atat trebuie sa stea la incarcat? este valabil atat pt incarcarea la priza cat si la usb..ba chiar la usb cred ca trebuie lasat mai mult... Trebuie calibrata bacteria, si in al doilea rand ce incarcator are? Sa fie macar 0,7 A. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Asta poate era valabila la telefonul tau.. Vezi ca Nexus are alta baterie... Personal recomand un factory reset si un wipe la baterry stats...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 28 Oct 2012, 20:01 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Liviu |
![]()
|
Faza cu battery stats era valabila la gingerbread .. de la ICS incolo degeaba stergi batt. stats ca nu rezolvi nik.
Nu uitati ca bateriile Li-Ion au standard cca 500 de cicli de incarcare, perioada dupa care capacitatea le scade pe la 70% (nu brusc, evident, dar dupa 500 de cicli cam pe acolo este .. 70-75%). Tinand ca telefoanele "moderne" se incarca zilnic ... poate de 2 ori in 3 zile (daca-s folosite ca smarphonuri si nu ca simple telefoane) atunci e usor de deus ca dupa un an de zile s-a dus cel putin 50% din "viata" bateriei. Asa ca 93% e OK zic eu. |
--------------------
.
.
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
am 4.1.2 pe el a venit cu 2.3.6 si am trecut prin toate update-urile, pe mine nu ma deranjaza ca tine bateria putin ( nu a scazut cu mult durata ) ma deranjaza ca sta foarte mult pana se incarca.
le: este incarcat numai cu incarcatorul original si cablul de date la usb This post has been edited by serban24: 28 Oct 2012, 20:38 |
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
E misto tel.
This post has been edited by 2dor: 30 Oct 2012, 11:47 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
In proportie de 90% va fi urmatorul meu telefon
![]() Sa vedem si ceva teste/reviewuri, parca e prea frumos sa fie adevarat la pretul asta. |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu-i spuneți lui A l e x că are uairles ciarging.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
Eu nu am gasit ... se poate pune sau nu card suplimentar?
Pe gsmarena scrie ... Card slot: NO ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:56 |