Kilometri reali, Solenza
![]() ![]() ![]() |
Kilometri reali, Solenza
Florin27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 11 October 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.638 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nu mai poti sa afli.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ori fi dat si vreo 2000 de euro pe ea, nu?
Masina are 7 ani, a facut cam 35000 pe an deci a fost poate taxi, poate masina de servici a unuia care bate tara. Mai conteaza? Oricum, ai luat-o, bucura-te de ea. E ca si cum ai afla dupa ce te-ai insurat ca nevasta-ta a fost curva in tinerete. Ai luat-o, sa fii sanatos si sa te bucuri de ea. Fa-i o verificare la sange, schimba ce e absolut necesar si mergi cu ea. Motorul, daca a fost intretinut cum trebuie mai duce 100 000, cutia tot asa, planetarele or sa spuna ele cand trebuiesc schimbate, etc. Daca a avut un proprietar grijuliu se poate sa fie o masina in stare foarte buna si la 260 000 km. Important e sa nu aiba rugina ca aia se repara greu si scump. This post has been edited by dizzy: 1 Dec 2011, 08:47 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Florin27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 11 October 11 ![]() |
Eu ma gandeam ca daca a fost schimbat bordul mai raman inregistrati undeva.Am dat 1900 de euro pe ea.Oricum cand am fost in targ la de la 1800 erau cele mai jalnice cu caroseria in 2-3 culori(usi schimbate etc).Oricum masina merge foarte bine si arata foarte bine de aia m-am intrebat.Ca mai sunt unele galbene,albe pe net de spun ca au 190,200 si ceva de mii dar la alea se vede ca sunt obosite.Multumesc pentru raspunsuri!
This post has been edited by Florin27: 1 Dec 2011, 09:37 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa 200.000 nu mai conteaza kilometrii reali , ci doar starea masinii . Problema cea mai mare este la distributie si la curelele de accesorii . Eu cu distributia as incepe sa schimb pe ea . Uleiul si filtrul de aer sunt abureli .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
casus TBF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 10 January 11 ![]() |
a mea a fost 2 ani pe taxi si are vreo 295.000 si merge bine doar ca nu mai are plecarea asa buna..inrest ajunge la 180-185 km/h probat pe A2...deci stai linistit verifica-idistributia sa nu ai surprize si in rest benzina si ulei
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Asa e cu masinile la mana a 2-a. Nu stii cine s-a folosit de ea si daca a avut grija de ea.
Cu toate astea e o masina reusita din multe puncte de vedere. Tot ce conteaza este sa ai grija de ea, sa o conduci frumos si cu prudenta ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
- AG-09-***, AG-26-***
Duster Explorer 2017 ;
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
De apreciat sinceritatea vanzatorului care ti-a marturisit faptul ca masina are de 4 ori mai multi km decat cei afisati in bord, mai ales daca spui ca se afla intr-o stare buna spre foarte buna. Sa afli numarul exact de km, nu poti. Insa recomandarea ar fi sa inlocuiesti cureaua de distributie, mai ales daca ai dubii in ceea ce priveste cand a fost schimbata cel mai recent.
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:11 |