supapa arsa
![]() ![]() ![]() |
supapa arsa
danyel_r11 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|||
gabi_g |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 21 November 05 From: Targoviste ![]() |
Costurile nu ar fi prea mari, daca o faci singur. Trebuie demontata chiulasa. O supapa de admisie + una de evacuare cred ca pana in 50 RON, apoi mai trebuie schimbata si distributia. O sa-ti dai seama numai dupa ce demontezi chiulasa.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- B-20-PFU
|
|
danyel_r11 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 May 11 ![]() |
Daca as avea cu ce...as faceo si singur. Dar nu stiu cati dintre noi au acasa o cheie dinamometrica si masina de rectificat scaune de supapa...Plus ca supape de origine se gasesc doar la set din pacate...si cel mai ieftin am gasit la 400 ron setul...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
gabi_g |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 21 November 05 From: Targoviste ![]() |
Uite supape la bucata :
http://bonmarc.ro/piese-solenza/motor/supa...solenza-1-4-mpi Trebuie slefuit scaunul supapei cu pasta abraziva si supapa noua, cauta pe net ca gasesti cum sa faci ( cu coada supapei in masina de gaurit la turatie mica , eu asa am facut). |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- B-20-PFU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:16 |