Problema semnalizare, Problema semnalizare
![]() ![]() ![]() |
Problema semnalizare, Problema semnalizare
cristiandoru2000 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 8 December 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II phase 1 hatchbach
1998
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
verifica circuitul de masa la lampa respectiva
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
verifica contactele de la placile de circuit ale farurilor din spate (alea verzi). verifica firele (mai exact cele de masa) are semnalelor stanga-dreapta din fata. Una din astea doua.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Salut !
Imi poate spune si mie cineva, din ce cauza, la Nova GT 98 cand apas bricheta se aprind pozitiile (pe fata, iar pe spate nu mai stiu daca se aprind). This post has been edited by BLUE R 19: 23 Oct 2010, 19:43 |
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
este defect la bricheta carcasa acolo ai 2 alimentari una alimentarea brichetei si mai ai un bec care se aprunde pe pozitii cind actionezi bricheta se face un scurt si da alimetare la pozitie , uita-te atent in fundul ei nu cumva ai vre-un fir pe acolo
This post has been edited by bygy007: 23 Oct 2010, 22:45 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Multumesc!
Cand ma uitasem mai inainte parca erau 3 fire: masa la armatura metalica, la bricheta si la bec. Deci sa inteleg ca atinge alimentarea brichetei de cea a becului ? |
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
bygy007 |
![]()
|
da
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
YonutzSchumy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 January 09 From: Bacau (Tg.ocna)- Brasov ![]() |
Salut , am si eu o problema cu semnalizarea si avariile. Azi am lasat-o pe avarii si cand ma indreptam spre masina s-au oprit avariile. Nu i-mi mai mergeau avariile si nici semnalizarea.Am scos borna la baterie am pus-o din nou.Am verificat sigurantele, am dat vreo 2 pumni in consola ( usor) si surpriza i-mi facea semnal doar o data si se oprea.Am plecat la drum si bineinteles cand semnalizam dadeam de maneta aia de inebuneam ( facea semnal doar o singura data ). Apoi surpirza si-a revenit, acum merge normal.Cam ce ar putea fi ? si ce este de facut sa nu ma lase de tot.( sigurante, becuri ? ).
This post has been edited by YonutzSchumy: 15 Sep 2012, 15:59 |
--------------------
DACIA
NOVA GTI
2000
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
YonutzSchumy
poti avea probleme cu releul de semnalizare, ori cu butonul de avarii. Sau, poate fi butonul pe duca ori ti-a iesit mufa si cand face contact, cand nu.. ori placa, (panoul de sigurante) poate avea un picior rupt si face contact cand vrea.. verifica, si revii! |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
s(p)am |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 6 July 11 ![]() |
QUOTE(YonutzSchumy @ 15 Sep 2012, 15:58) Salut , am si eu o problema cu semnalizarea si avariile. Azi am lasat-o pe avarii si cand ma indreptam spre masina s-au oprit avariile. Nu i-mi mai mergeau avariile si nici semnalizarea.Am scos borna la baterie am pus-o din nou.Am verificat sigurantele, am dat vreo 2 pumni in consola ( usor) si surpriza i-mi facea semnal doar o data si se oprea.Am plecat la drum si bineinteles cand semnalizam dadeam de maneta aia de inebuneam ( facea semnal doar o singura data ). Apoi surpirza si-a revenit, acum merge normal.Cam ce ar putea fi ? si ce este de facut sa nu ma lase de tot.( sigurante, becuri ? ). La fel facea si la mine. Reactiona la pumni/gropi. Am schimbat releul si nu mai face figuri. |
--------------------
Dacia
cu 4 roti
de ceva vreme
|
|
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
La mine a inceput sa se stinga la gropi luminile din bord,apoi se aprind la alte zdruncinaturi,a mai patit cineva?siguranta e buna,am mai obs ca daca sting pozitia si apoi o aprind isi revine.O fi de la blocul de lumini?
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
- Florin&bwy Nova GT 1999
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
e blocu de lumini pe duca....asa imi mai face si mie din cand in cand....
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
nasol,maneta de la stergatoare deja ma lasat(nu mai stropeste) termocupla sa dus,releul ei la fel.incep sa ma satur de masina asta.
This post has been edited by b 45 bwy: 16 Sep 2012, 14:15 |
--------------------
Renault
Laguna
2003
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
te inteleg...
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
QUOTE(b 45 bwy @ 16 Sep 2012, 15:12) nasol,maneta de la stergatoare deja ma lasat(nu mai stropeste) termocupla sa dus,releul ei la fel.incep sa ma satur de masina asta. QUOTE(Razvan_Ionut @ 16 Sep 2012, 15:29) Sunteti comici amandoi... ![]() Am trecut si eu prin d'astea... si cand am vazut ca incep sa cada divesrse chestii, am vreut sa ma mut la una pe injectie... zis si facut! numai, ca pasiunea pt asta, nu m-a lasat sa ma duc la alta... asa ca am inceput sa investesc dinnou in asta.(revizie totala) si acum sunt fericit ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
eu sunt pasionat de rabla mea , oricat mi-ar da batai de cap nu renunt la ea. Nici cand nu o sa ne mai lase statu sa circulam cu ele nu renunt , o radiez si o bag la naftalina la tara intr-un garaj.....
si eu dupa ce ma angajez vreau sa investesc serios in ea , sa o perfectionez cat pot ... poate sa umblu si la piesele de la motor sa mai scot cativa cai din el (stiu ca era un "tutorial" postat de SGM despre modificarile relativ usoare care se pot face la blocu motor de 1,6) |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
b 45 bwy |
![]() ![]()
|
Am pulverizat wd40 pe maneta stergatoare si acum si-a revenit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
|
|
s(p)am |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 6 July 11 ![]() |
Oameni buni, aveti masini cu o anumita varsta. faptul ca se duce in releu, pe care probabil o sa dati 5 lei cand il inlocuiti, nu este o tragedie. orice masina veche face la fel.
|
--------------------
Dacia
cu 4 roti
de ceva vreme
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:00 |