Noua jucarie, 318i E91
![]() ![]() |
Noua jucarie, 318i E91
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai e modelul dotat, are si buton de avarii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca imi amintesc bine, cei de la Topgear ziceau ca la BMW trebuia sa fii multumit daca pe lista de dotari stock intra aerul din interiorul masinii
![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
E FULL EXTRA, FARA PIELE, CU SCRUMIERA
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Felicitari pentru achizitie!
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(dogy_10 @ 26 Nov 2011, 22:49) e o chestie de gust. mie personal imi placea mult mai mult laguna lui dan decat ultima achizitie mie imi plac frantuzismele, au o eleganta aparte, un stil, poate nu sunt francezii ingineri si sunt doar artisti - dar sunt buni. interioarele germane par "reci" , ergonomice, functionale, utile dar "reci", nu au .......ceva-ul, nu au efectul "wow" daca judeci rational iti iei o germana , daca judeci cu sufletul (ca doar suntem latini) iti iei laguna turbo (sau dci pt cei mai emotivi la pompa). la el a fost probabil o chestie de "brains over soul", probabil familia sau utilitatea unui break l-au convins. mie nu prea imi plac break-urile, le inteleg utilitatea, spatiul, etc etc - dar prefer linia clasica de sedan, desi probabil cand va veni vremea am sa trec si eu la un break daca aia se va potrivii nevoilor mele. Deocamdata sunt la factorul fun, vedem cat mai tine si asta. (da, se poate fun cu un diesel) na, ca am zis-o si pasta, PS - la faza cu ardeati-as cd-ul cu salam si peste imputit si alte mezeluri am glumit, ( ce-mi plac glumele mele ha h a ha ha) |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(dogy_10 @ 26 Nov 2011, 22:49) Hai să fim corecți totuși. Poate te referi la alt nivel de echipare. Clipboard.jpg ( Size: 124.59k ) Number of downloads: 1643 Eu n-am crezut că BMW poate să fabrice așa volan și să elimine display-ului central. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta e, e varianta cheala, argoniana.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
Ba poate, si special le face urate ca oamenii sa scoata banii pentru optiuni extra doar ca sa nu se aleaga cu asa o imagine in fata ochilor tot timpul cand conduc.
Pe de alta parte macar stii ca tin ochii la drum ![]() This post has been edited by 4x4: 26 Nov 2011, 23:06 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Zi-i ma Dane cum se tine in curbe
![]() Daca la Laguna nu-ti placea ca era barca la 130km/h in curba, asta cum e? Cu cat iei curba? |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Cu cat vrea dumnealui!
Bamveu' "impinge",nu "trage"! ![]() This post has been edited by marian-j: 26 Nov 2011, 23:10 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
4x4 |
![]()
|
Cu 150 fata, 160 spatele
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Snoopz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 7 July 08 ![]() |
O ia de'a latu'
![]() |
--------------------
NU
NU
NU
|
|
4x4 |
![]()
|
16: o sa te rog sa postezi strict la subiect sau sa te abtii ...
This post has been edited by cdadan: 26 Nov 2011, 23:39 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Shush @ 26 Nov 2011, 22:20) Conform site-ului pe care l-ai pus ca referinta pentru consum, Leon-ul meu ar trebui sa consume 5.9 extraurban La mine scrie 4.9. Te-am luat. ![]() QUOTE(C a t a l i n @ 26 Nov 2011, 22:30) E neagra. Probabil n-a fost curatata in viata ei. QUOTE(R19/16v @ 26 Nov 2011, 22:51) Am scapat de reno, am scapat de greieri. Viata e acum mult mai frumoasa. ![]() QUOTE(pishky @ 26 Nov 2011, 22:59) interioarele germane par "reci" , ergonomice, functionale, utile dar "reci", nu au .......ceva-ul, nu au efectul "wow" Wow! Sunt inginer (sau cel putin am terminat o astfel de facuta). QUOTE(C a t a l i n @ 26 Nov 2011, 23:00) Lasa ma, o sa fac curatenie si niste poze calumea. Vorbim pe urma. QUOTE(kum @ 26 Nov 2011, 23:07) Cu simt de raspundere, ca p-afara e iarna. Unde am prins uscat, i-am dat ca vara. Se tine pe drum de nu-i voie, scarba dracu'. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ajaccio83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 9 November 09 ![]() |
Frumos E91.
Ma gandeam si eu sa schimba masina cu un E90/91 318i(143).Am vazut si pe spritmonitor.de ca au consumuri de invidiat.Pe viitor te-as ruga sa dai cat mai multe detalii legate de consum ![]() Pe mobile.de pretul se invarte in jur a 14.000 euro.Tu cam in ce pret te-ai incadrat,daca nu sunt prea indiscret? Merci mult. |
--------------------
clio II
CLIO
2003
|
|
Markos |
![]()
|
Chiar ma Dane, de ce nu ne zici scoru'?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(ajaccio83 @ 26 Nov 2011, 23:47) Am vazut si pe spritmonitor.de ca au consumuri de invidiat. Pe viitor te-as ruga sa dai cat mai multe detalii legate de consum ![]() Asa este. Ok, o sa incerc. QUOTE(Markos @ 26 Nov 2011, 23:54) Pai ieftin, ca o data a fost rasturnata si 2x infasurata in jurul copacului. D-aia merge pe drum asa, un pic de-a latu'. Pentru aia care nu stiu de gluma: nu zic pret ca si asa au aparut niste discutii aiurea, pe topicul vechi. Grecule, vorbim cand ne vedem. Cert e ca aveam buget de maxim 10 mii pentru noua achizitie, dar nu m-am incadrat. ![]() ![]() This post has been edited by cdadan: 27 Nov 2011, 00:07 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
ma repet, dar sa-ti traiasca, sa te care, sa ti faca sa ranjesti
![]() amu scuza-mi indiscretia, da di cari injiner esti matale?in ci ti-o specializat sistemu di studii superioare? ![]() |
--------------------
dacia
1310
- -- -- ---
1986
|
|
cdadan |
![]()
|
Sta parcata de vreo 10 ore, dar eu inca ranjesc.
![]() UTCN, electronica si comunicatii. Ca n-am profesat in domeniu nici o secunda, asta-i alta poveste. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
macar partea electrica o sa te ajute sa intelegi la ce e bun un cablu ecranat.
in alta ordine de idei, volanul sta cam ca nuca in perete acolo. Ai vreun plan pentru el? |
--------------------
dacia
1310
- -- -- ---
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Dane: muta-l in portbagaj!
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Sa vezi ce o sa te mai indragostesti in timp de ea ... prietena are 320D 163cp si cutie automata cu care merg si eu destul de mult , mai ales extraurban. Comparatiile nu-si au rostu' ca e si diferenta mare de bani , dar satisfactia pe care ti-o ofera e imensa.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Anvelopele sunt run-flat?
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Sunt run-flat si nu are deloc roata de rezerva.
![]() Cam cu ce se mananca efficient dynamics: 2115.JPG ( Size: 29.37k ) Number of downloads: 1709 Si era sa uit de aerodinamica: 0.27. ![]() This post has been edited by cdadan: 27 Nov 2011, 09:23 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(cdadan @ 26 Nov 2011, 23:36) nu vad ce treaba ar avea cu prefectura, preferintele estetice, artistice nu se educa sau cel putin nu la o facultate tehnica. E vorba strict de stil. un comparativ cu laguna se poate? ma refer la diferenta de motor - aspirat vs turbo (banuiesc ca turbo iese mai bine la factorul fun) asezarea pe sosea barca vs estate sport aderenta tractiune vs propulsie "rece" fara greierei vs cald dar greieros estetica e in ochii privitorului (aici nu mai comentez) un mic review se poate? |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cu runflat ar trebui să ai și indicator de pană.
Cică șoferul stă cu fundul pe subwoofer. ![]() Totuși, conform broșurii de pe bmw.ro, volanul și levierul frânei de mână sunt îmbrăcate în piele, ca dotare standard. Poate era altfel în 2007. |
--------------------
-
-
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Sigur nu e piele nici pe unu, nici pe celalalt.
Cat despre sistemul audio, e cel basic, cu 4 boxe + 2 mini-subwoofere sub scaune. |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 03:40 |