pozna
![]() ![]() ![]() |
pozna
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
gerard dacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 29 May 11 From: oradea ![]() |
mai mult ca sigur ca o aruncato pe evacuare ,o fi rupto in bucati si o evacuato stiu cine o mai patit exact aceiasi treaba dar el o ramas cu o mica bataie la pistonul respectiv
![]() ![]() 30 Nov 2011, 17:36: si bataia se auzea numai cand era rece motorul ![]() This post has been edited by gerard dacia: 30 Nov 2011, 16:36 |
--------------------
dacia
super nova
2001 rapsodie
- 28 EDY
|
|
danutz19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 15 September 10 From: Roman ![]() |
motorul merge bine.se aude frumos si la rece si la cald.se aude mai bine acu ca am schimbat bujiile.inainte avea o tacaneala si cu bujiile astea noi merge stas,trage mai bine
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
danutz19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 15 September 10 From: Roman ![]() |
azi am incercat cu aspiratorul si nu a iesit nimic.am facut dintr`o bucata de carton un cilindru micut si l`am bagat in gaura de la bujie.am aspirat vreo 2 min si nu a iesit nimic .cred ca nu mai e nimic inauntru.masina merge in continuare normal si nu a facut nicio figura
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
norocu tau a fost ca nu ti a prins in supapa....cel mai probabil sa dus in capul pistonului si s-a topit acolo pe piston.
de eliminat nu ai cum sa elimini asa ceva. materialul s-a topit pe piston si acolo va muri. |
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ce lectie am invatat noi aici? Cand cumperi bujii, verifica fiecare bujie in parte sa aiba partea superioara infiletata bine.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
si daca iti cade partea metalica in chiuloasa, invarte motorul pana ajunge pistonul sus si ai sanse de 90% sa tragi afara metalul respectiv.
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
danutz19 |
![]()
|
pai da.ca atinci cand a cazut pistonul era sus si se vedea bucatica prin gaura de la bujie,dar atunci pe moment nu am avut cu ce sa o scot.bine ca nu a patit nimic si sper ca pe viitor sa nu am probleme din aceasta cauza.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:18 |