Angel eyes, facuti acasa
![]() ![]() ![]() |
Angel eyes, facuti acasa
211CFL |
![]()
|
||
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 147 Joined: 21 November 10 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-211-CFL sofer din nou :)
Vand roata sandero |
|||
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai este un topic cu tutorialu asta
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
noo_yd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
cum se numeste materialul ala (plasticul al transparent) din care face inelele ? se gaseste in comert asa ceva ? am cautat si eu tutorialul celalalt dar nu am gasit nimic ...
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
noo_yd |
![]()
|
deci baghete plixiglas , dar ledurile alea sunt leduri speciale ? cum se numesc sa stiu ce le cer alora la electronice ... multumesc
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si astea, la fel ca xenoanele sau ledurile, sunt ilegale. Si a le confectiona acasa, nu este decat un motiv in plus de a ramane fara talon.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
noo_yd |
![]()
|
dar ce leduri sunt alea ? ce denumire au ?
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
|
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Baghetele se gasesc in Praktiker, se gasesc la pereche. Sunt tije din plastic solid transparent, cu o clema in capat, pt actionarea transperantelor (parca). Am dat 10 ron pe o pereche.
LED-urile - cumperi LED-uri ALBE, nu albastre sau alte culori, altfel ramai fara talon. Nu cumperi orice porcarie de LED, iei ceva de firma si cu luminozitate cat mai mare (poti incerca la firma ZEXTAR, cauti pe Google, iti faci cont si le primesti la posta). Atentie, LED-ul are plus si minus, daca legi gresit nu se aprinde, nu e ca becul! Atentie si cu voltajul, tre' puse niste rezistente, altfel se ard LED-urile si dezmembrezi iar farurile! Nu ramai fara talon daca montezi inele AngelEyes, eu am montate si am fost cu masina la RAR, le-au vazut si n-au zis absolut nimic! M-au intrebat doar cum le-am facut. Singura conditie este ca ledurile sa fie ALBE! This post has been edited by Club12TRS: 11 Apr 2011, 23:24 |
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
aici te contrazic , am avut inele angeleyes facute de mine cu leduri albe si era sa raman fara talon , norocul meu a fost ca le-a convenit "atentia" de 30 de lei.
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
WGX |
![]()
|
![]() Dacia 1310 Owner Group: Members Posts: 388 Joined: 27 August 09 From: Bucuresti ![]() |
si baghetele acelea unde ziceati ca le-ati gasit? fusai la praktiker si nu aveau asa ceva.
|
--------------------
Dacia
Batranul REnAult Kombi
1999/1310 CL
- WGX'u ex:Dacia 1310 CL Break, Diamond Silver ,Gasoline with Gotronic Ignition Sensor inside
now: Opel Astra G Caravan 1.6 16V 101 HP |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La raionul de perdele, ai incercat? Intreaba pe lucratorii de acolo de "baghete transparente pentru perdele".
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
eu mi-am pus in gaurile de la proiectoare banda flexibila cu leduri albe si am rezolvat treaba
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
WGX |
![]()
|
![]() Dacia 1310 Owner Group: Members Posts: 388 Joined: 27 August 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Batranul REnAult Kombi
1999/1310 CL
- WGX'u ex:Dacia 1310 CL Break, Diamond Silver ,Gasoline with Gotronic Ignition Sensor inside
|
Ming |
![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
gasesc oare bagheta cu diametru de 6-7 mm ??
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
WGX |
![]()
|
cred ca da, daca nu si cunosti pe cineva cu un mini-strung, sa le strunjesti
![]() |
--------------------
Dacia
Batranul REnAult Kombi
1999/1310 CL
|
Ming |
![]() ![]()
|
cu strungu' se rezolva .. nu-i problema
![]() bagheta e problema ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
|
|
casspy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 23 October 11 ![]() |
Va ajut eu cu un mini / mega strung
![]() |
--------------------
Dacia
NOVA GTI
2004 /2000
- PH-64-GGG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:13 |