DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Salut!

trofin dan
post 11 Jan 2012, 19:33
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Am o supernova din 2002 care n-are nici o scartaiala.
Pentru scirtaieli incepem cu citeva acum:
1.Indepartam cauciucul de pe planseul din inauntru care se rabate cind se ridica hayonul.
2.Se rigidizeaza cuiul de pe hayon(in forma de U)cu un alt surub si cu alta saiba care are un diametru mai mare care sa rigidizeze cuiul,facandu-l fix fara sa mai fie mobil chiar daca are acele doua bucse din plastic.
3.Se pune ghidajul de solenta (cuiul acela)daca il gasiti daca nu il confectionati cum puteti dupa model.
4.Se pune un suport in forma de U fixat de hayon(de la feronerie)ceva frumos pe care te apesi cind inchizi hayonul, care in prealabil a fost reglat mai strins(haionul).
Punctez:Se dau doua gauri in plasticul de deasupra numarului de inmatriculare care trec si prin hayon si se monteaza acel suport in forma de U (ca la sertarele de la dulap) care are capetele filetate si in care se vor stringe 2 piulite(cite una de fiecare ramura a U-ului).Astept rezultate.

--------------------
Dacia supernova 2002 confort
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luci_bce
post 12 Jan 2012, 23:18
Post #32

Membru

Group: Members

Personal mi-am rezolvat hayonul, prin simpla ajustare a cuiului. Vad ca nu face scandal inca, poate si din cauza ca eu nu am acea polita din spate

--------------------
Tesla Model 3 SR+ 2019 - EV XXXXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 20:02
Forum Renault