Problema usa sofer
![]() ![]() ![]() |
Problema usa sofer
powertodacia |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|||
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Ai verificat suruburile alea cu cap de imbus de la mecanismu de inchidere al usii?Ma refer la mecanismu ala cu "carligu" care tine usa inchisa.Am avut si eu problema asta.Ori o strangeam prea tare,ori prea slab si asta doar pentru ca era imbatranita
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
incearca sa reglezi usa
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
usa cade cum trebuie......si imbusurile alea dupa usa nu se misca...iar pe cuiul dupa caroserie..la fel..am pus izolier band pe el..si la fel face.... sa fie slabit mecanismu si la soc sa sara?
punctez si faptu ca pe usa am purfix in P pentru etansarea mai bine cu chederull.....nu este gros incat sa afecteze linia de inchidere a usii... |
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
am patit-o cu o usa din spate. pana la urma a ajuns sa se deschida in mers la gropi
am schimbat-o cuuna noua si gata. e in jur de 50 lei si su schimba usor. desfaci imbusurile, schimbi si strangi la loc. mie mi-a aduso unchimiu de la el de la servici (automarcus) si era vro 30 de lei la magazie . caci eu nu prea gaseam. |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:13 |