clantanit la accelerari pronuntate
![]() ![]() ![]() |
clantanit la accelerari pronuntate
micri |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 22 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacie
1310TLX
1988
|
|||
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca este uniform, adica continu si nu sacadat, suspectez kit-ul de distributie. Mai ales daca ai facut motorul de curind si ai schimbat si distributia, cu intinzator de arcomp, sigur de acolo e.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
george.cristian |
![]()
|
![]() elev:) Group: Members Posts: 31 Joined: 29 November 11 From: Tg-Jiu ![]() |
ce model este ?
dak este de aia cu avans incearca sa mai dai putin de el stanga dreapta. dak este pe injectie nu prea stiu care sa fie prob. bafta |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Dupa model..1988..cum ii scrie.. e cu delco
"-------------------- dacie 1310TLX 1988" This post has been edited by diaconuliviu: 15 Dec 2011, 16:23 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Eu inteleg, ca bate avansul. E o chestie obisnuita la cei care merg cu altceva decat benzina, sau la motorul uzat, caruia i se depune calamina multa pe capul pistoanelor si chiulasa, si cand devine incandescenta (dupa incalzirea motorului), amestecul ia foc inainte de a se a scanteia, numai sub influienta compresiei (asemeni ca la diesel). Deci arde inainte de a ajunge pistonul sus. Daca cureti calamina sau bagi benzina buna (considerand ca avansul e bine reglat), se elimina bataia. Vezi si ce temperatura se face la motor. Daca depasesti peste 90, benzina de azi, e gazolina goala, si tot asa face. Totul e sa nu mai apesi tare si brusc, ca poti sparge pistoanele (daca nu le-ai spart pana acum).
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:08 |