Cum as putea...
![]() ![]() ![]() |
Cum as putea...
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pe cine faci tu clona, ba giratoriu trist?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Markos e clona lui Marcu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IbizA |
![]()
|
![]() Membru renault-ist Group: Members Posts: 46 Joined: 2 December 11 From: R U M A N I A ![]() |
am mai fost...nu`s clona ma,,,pur si simplu am mai fost vizitator...
|
--------------------
Renault
Twingo RS
2009
- Nu dau [COLOR=red]Hai CFR!:D:D[COLOR=red]
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Beton!
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IbizA |
![]()
|
![]() Membru renault-ist Group: Members Posts: 46 Joined: 2 December 11 From: R U M A N I A ![]() |
n-am mai avut nick ma...Doar m-am uitat.
|
--------------------
Renault
Twingo RS
2009
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
voaiorule!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IbizA |
![]()
|
Ba,de ce nu-mi apare cate posturi am ?
|
--------------------
Renault
Twingo RS
2009
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Alea cu mirc se contorizeaza cu -
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IbizA @ 2 Dec 2011, 21:50) cum as putea sa-mi pun si eu nick-uri dealea cum are markos si altii sub poza! -1 bucata problema postata prost. Astfel de intrebari se pun in sectiunea de probleme administrative-1 bucata greseala interpretare. Nick-ul ti l-ai ales singur. Sub poza (avatar) e ceea ce se cheama "titlu personalizat-custom member title" QUOTE(IbizA @ 2 Dec 2011, 21:58) da:)) markos ii cel mai important =)) -1 bucata mirc-ismeu pur si simplu m-am uitat la posturi si l-am vzt pe markos =)) QUOTE(IbizA @ 2 Dec 2011, 22:18) zice cnv mai explicit ??!nu ca grecu ![COLOR=red] -3 bucati mirc-ismep.s.: am pe strada la mn un tzigan care are GR-01-ECU - 1 bucata exprimare nepotrivita. Apelative ca "grecu","mosu"sau "tatuatu" sunt permise doar veteranilor. Se recomanda ca newbies sa se adreseze cel mult cu numele userului desi pana la faza trasului de sireturi, pot fi apreciate si exprimari mai politicoase gen "domnul markos", "domnul skija" etc. In general in caz contrar se aplica sanctiunea oprobiului public. QUOTE(IbizA @ 3 Dec 2011, 08:44) -1 bucata mirc-ism-1 bucata exprimare de dupe blocuri.... QUOTE(IbizA @ 3 Dec 2011, 08:55) ...suntem noi care te facem pe tine . Aceasta exprimare din primul topic pe forum de obicei se caracterizeaza cu expresia "a-ti da foc la valiza"QUOTE(IbizA @ 3 Dec 2011, 09:13) -daca intri prea in forta pe usa din fata de obicei iesi in forta pe usa din dos.QUOTE(IbizA @ 4 Dec 2011, 15:22) Ba..cine ?Iti apare 0. Nu se contorizeaza toate posturile. QUOTE(IbizA @ 2 Dec 2011, 21:50) Cu placere!This post has been edited by Ake: 4 Dec 2011, 16:56 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:45 |