viitor posesor de Dacia Duster, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
viitor posesor de Dacia Duster, sfaturi
nncspazio |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 November 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
duster
2011
|
|||
masiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 July 11 ![]() |
Sfaturi?
Depinde ce ai de gand sa faci cu ea. Daca ai de gand sa faci excursii dese in off road (ma refer la cele grele care necesita 4wd) atunci merita sa iei 4x4. Altfel merita 4x2 benzina laureate cu asr-esp fara pack look (doar niste plastice vopsite in argintiu si atat) si radio cd cu mp3. Se descurca destul de bine si in off road datorita garzii inalte. Daca faci multi km in urban, atunci musai motorina. Eu detin Laureate 4wd, 1.5DCI , 110CP, culare alb. Consumul in Bucuresti (40 km pe zi) este de 8-9 %. Deci nu este diferenta mare fata de benzinar, mai ales acum cand pretul motorinei a ajuns mai mare fata de benzina. Orice ai alege sa sti ca merita. |
--------------------
DACIA
DUSTER
2011
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
nncspazio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 November 11 ![]() |
model mai bun si mai convenabil de la Dacia Duster ( motor, tractiune........)......
|
--------------------
dacia
duster
2011
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Depinde cum stai cu bugetul.
Cea mai buna combinatie : Echiparea Laureate, 4x4, 1.5dCi 110 cp cu ESP Incearca un configurator pe dacia.ro This post has been edited by asgard1955: 28 Nov 2011, 16:22 |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:22 |