Ce-ati vrea sa v-aduca moshu, Daca ati fost cuminti, ofcors -_-
![]() ![]() ![]() |
Ce-ati vrea sa v-aduca moshu, Daca ati fost cuminti, ofcors -_-
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Marul face diferenta. Nu e degeaba.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ake, aia de la flanco aveau pe sait doua preturi: 21 aia alba, 22 aia neagra. Te doare mintea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma, adevaru e ca ieri pe la magazine am butonat o grmada de tablete. Si intr-adevar, la capitolu sexy-look maru se pisa cu jet pe restu. Pana mea e ca si cum ai lua-o de nevasta pe Monica ExColumbeanu in loc de Alina Mungiu Pippidi. E clar ca doua ii mai desteapta si mai ieftin de tinut, da pana mea, cand te vede lumea pe strada....
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca n-ai vrut sa-i iei AR Drone cu 277 de ieuri...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vine și AR Drone de Paști.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Cine e ma Alina Mungiu Pippidi???
![]() Scuze incultura, stiu doar ca e ceva pulitolog... da' cam la atat se rezuma... Banuiesc ca nu este una din alea 90-60-90 la fizic Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Ake |
![]()
|
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Alydor @ 21 Dec 2011, 17:26) Banuiesc ca este una din alea 190-160-190 la fizic Exact. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Yamiii
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 20 Dec 2011, 20:13) Era telefonul din bucatarie. Si l-am aruncat ca boul. Plus trei fiare de calcat cu jar. Mi-era rusine, daca le vedea cineva la mine-n casa? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
sunt vintage.. ceva deosebit si exclusivist
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 07:02 |