Inlocuire senzor viteza
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire senzor viteza
Madalin_Teodor |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 June 15 From: Bacau ![]() |
Attached thumbnail(s) 20150625_184829.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 150 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005 1.4 benzina
- VN 04 ***
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
este singurul de pe cutie
This post has been edited by nikuniku: 25 Jun 2015, 18:44 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa este. Ajungi la senzor pe langa cutia filtrului de aer, mai exact printre filtrul de aer si pompa de frana. Este in pozitie verticala. Nu este prins in suruburi. Dupa ce ii debransezi conectorul, tragi de el drept in sus si o sa iasa. Multa bafta cu senzorul de Asam, o sa ai nevoie. Piesele de Asam, desi ieftine, sunt foarte proaste.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Madalin_Teodor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 June 15 From: Bacau ![]() |
Am fost acum si l-am schimbat. Tot nu imi indica kilometrajul. Nu stiu ce sa ii fac. Am montat,tot,dar nimic. Am calibrat si ceasurile,dar tot nimic. Se pare ca nu senzorul e dus.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 1.4 benzina
- VN 04 ***
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Tu poate ai de fapt probleme cu tabloul de bord, sau cu masa de la el. Parca discutasera unii colegi pe aici. Cine are detalii, please help.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
verifica tot traseul mufelor care vin pe fir. primele sunt chiar pe traductor, apoi urmatoarele sunt in cutia cu relee de la motor, apoi mufele din bord
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
Madalin_Teodor |
![]()
|
Va multumesc pentru ajutor!Maine am sa verific!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 1.4 benzina
- VN 04 ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:01 |