Preturi jante tabla originale prin Mioveni, Merita un drum cu masina din Bucuresti sa-mi iau 4?
![]() ![]() ![]() |
Preturi jante tabla originale prin Mioveni, Merita un drum cu masina din Bucuresti sa-mi iau 4?
mpretorian |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2006 - 1149cm de forta bruta
- B
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ai tu informatii ca sunt mult mai ieftine, sau este doar o presupunere?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Mai ieftine decit ies pe poarta fabricii de la Dragasani nu pot fi. Si daca in magazine sau in tirg pretul lor se invirte in jur de 150 - 250 lei cu cit ar fi mai ieftine la Mioveni ?
Poate chinezisme... Daca nu te deranjeaza uite un alt site in care se vind jante de Logan de otel. This post has been edited by george_scala_2004: 16 Nov 2011, 07:59 |
--------------------
...
...
...
|
|
mpretorian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit tot felul de zvonuri ca ar fi mai ieftin orice piesa legata de Dacia in Mioveni. Poate sunt doar zvonuri dar m-am gandit sa incerc. Daca mi se infirma informatia am sa inchid acest topic.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 - 1149cm de forta bruta
- B
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Personal nu cred ca este nici o sfaraiala, daca afli ceva scrie si aici.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Era sa te parlesti cu ce , cu jante de logan ? vezi ca ai gresit sectiunea din nou .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Stai linistit, ceea ce zic eu este general. Majoritatea pieselor "scoase din fabrica", sunt de fapt piese cu defect.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Jantele nu sunt facute la fabrica sefu , asa ca nu se scot de acolo ...
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Iulikk |
![]()
|
Bine "sefu".
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Vrea sa spuna ca se scot de la fabrica din Dragasani. Dar tot cu defect.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
eu m-am parlit cu o janta de matiz neoriginala, adica dupa 20 km a cedat partial cordonul de sudura la interior (care imbina cele 2 elemente intre ele) si janta freca in etrier. Asa ca chiar si la jante o poti pati daca piesele nu sunt de calitate , aparent ai zice ca e doar o bucata simpla de metal care n-are ce sa pateasca dar realitatea e cu totul alta , iti rupi gatul mult mai usor decat de la un capat de bara , de la un bloc de lumini sau o curea de distributie
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 15 Nov 2011, 09:20) Ce recomanzi tu par a fi facute in Austria. Partenerul oficial.http://www.alcar-wheelbase.ro/55574_RO |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
KFZ sunt facute in Elvetia.
Am vazut ca e plina piata de ele. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
bella |
![]()
|
Eu m-am luat dupa firma mama care din ce vad are sediul in Austria.
Oricum, decat la Dragasani parca mai bine in Elvetia...zic si eu ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Fabrica de la Dragasani nu mai e demult romaneasca...e a unei companii italiene...or daca nici italienii nu stiu sa faca jante, inclusiv de otel...
|
--------------------
...
...
...
|
|
bella |
![]()
|
Nu am stiut acest aspect.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Fabrica se numeste Magnetto Wheels http://www.gruppocln.com/pages_en/wheels/dove.html#
|
--------------------
...
...
...
|
|
bogdan_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 19 March 05 From: Radauti, Suceava ![]() |
am cumparat de la dealer dacia, nu din Mioveni, patru jante de tabla de logan - 178 lei bucata.
numai bine! |
--------------------
Dacia
Logan
2011, Prestige 1.6 16v
- SV-37-TOM
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.051 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am trecut eu anul trecut si prin Pitesti si prin Mioveni cautand jante pentru Logan. Singurele acceptabile la pret (vreo 80 de lei parca) erau unele fabricate cica in Polonia, dar care aratau ciudat (vopsite prost). Jantele de origine aveau preturi foarte apropiate de magazinele din Bucuresti, nu era nici un fass.
Pana la urma mi-am luat un set de aliaje SH. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
120 lei janta de logan in craiova... si 6.5 lei prezonul pentru tabla
|
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
pe dumbravei in pitesti,acum 2 saptamani era 130 lei janta de tabla .
![]() |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
la Selgros Berceni, azi, janta de tabla 15" de logan = 123 lei/buc. (tva inclus)
|
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
bobo77 |
![]()
|
De cine erau produse?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia din Selgros e de Conex.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
Eu am luat de la Metro dar sunt chinezesti chiar daca ei zic ca-s de Conex.
Am fost si la reprezentanta sa ma interesez zilele astea. Si ii zic ca nu vreau de conex sau chinezesti. Iar ei imi zic nu conteaza unde sunt facute important este ca le luati de la noi si aveti siguranta.... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
cosminsz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 22 November 10 ![]() |
cu 125 lei am luat janta nou nouta dintr-un magazin de piese auto zalau.
garantie 12 luni. le folosesc doar pentru cauciucurile de iarna. Dupa prima iarna vazuta de aceste jante s-au observat pe ele pete de rugina:), iar cele originale nu au nimic... |
--------------------
Dacia
LOGAN
Dec. 2008 Laureat 1.6 MPI
|
|
Mihai_67 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 8 March 08 ![]() |
Tot de la dealer dacia am luat 4 jante tabla cu 165 ron buc,,..
![]() |
--------------------
Dacia Logan
berlina
2006-laureate-plus
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere diferenta asa mica, nu inteleg de ce cineva care da oricum 4-5 mil pe un set de jante chinezesti, nu ar mai da 1 mil-1 mil 500 in plus pentru un lucru original. Daca erau duble la pret cele originale ii intelegeam perfect pe ce cei care au optat pt jante aftermarket
![]() Pe de alta parte la 600 ron cat duce un set de jante originale de tabla cu putin noroc se pot gasi jante de aliaj Sh in stare destul de buna ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(cosminsz @ 25 Nov 2011, 10:16) cu 125 lei am luat janta nou nouta dintr-un magazin de piese auto zalau. garantie 12 luni. le folosesc doar pentru cauciucurile de iarna. Dupa prima iarna vazuta de aceste jante s-au observat pe ele pete de rugina:), iar cele originale nu au nimic... Lasa ca la mine si pe cele originale de pe Solenza aveau rugina. Dar stai linistit ca pana iti mananca rugina janta, masina o mai ai doar prin poze si amintiri. This post has been edited by Sir Andrew: 2 Dec 2011, 00:31 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:40 |