Haben sie zum Agregat haragageau gemacht?
![]() ![]() ![]() |
Haben sie zum Agregat haragageau gemacht?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Bun sfat. Deci in oala aia pui talasul care arde mocnit. Oala aia o mai acoperi cu ceva? Butoiul il acoperi cu o patura, nu?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu fac o țâră diferit, nu cu focul la distanță ca în link.
Ci dedesuptul vasului de afumat, vas care e puțin ridicat de la pământ pentru a putea intra oxigenul necesar arderii și a ieși fumul. Practic fumul urcă în "butoi" și coboară pe pereții lui ieșind ușurel pe jos. Normal că "butoiul" este acoperit sus. Dacă ai rumegușul ca lumea, 24 de ore nici nu trebuie să dai pe la agregat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Intre timp linkul nu mai merge la mine insa am gasit alta idee :
http://www.miculbucatar.ro/afumatoare asta este ceea ce s-ar numi fum "rece", nu? M-ar tenta. |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DragosP |
![]()
|
E rece dacă e rece afară și dacă arderea nu e mocnită.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cu un passat tedeii nu rezolvi mai usor?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(DragosP @ 29 Nov 2013, 12:38) Adica_ca slanina cu sarea ? Nu prea cred... din cate stiu, trebuie cate putin, o perioada mai marisoara (5-6 zile minim), decat repede si (fum) gros, c-asa e cam naspa pt. sanatate. This post has been edited by maho: 29 Nov 2013, 17:42 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu e chiar 100% corecta afirmatia ca isi trag cat le trebuie. Am niste rude care afuma manca-v-as sufletu', de tot ce mananci de la ei, de la sunca la carnea afumata, are fix acelasi gust, de fum, fum si iar fum. Carnatii lor afumati n-ai de ce sa-i prajesti, poate decat sa se inmoaie un pic. Ca-s atat de afumati si in consecinta deshidratati, incat poti bate cuie cu ei...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Diac |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi stați măi fratilor că normal că trebuie măsura. Cum am spus: cum fac eu, 24h la o cratiță de rumeguș e numa-numa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Carnea e inclusa in chirie? As fi interesat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
asomare in Rusia
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Cine nu stia cum sa transporte porcu' sau cum sa fragezesca,carnea sa vina in bistrita ca il invatam noi https://www.facebook.com/photo.php?v=201394626715478
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
E de ras?? Bine ca vrem respect din partea strainilor..Asta era de imbecili..
This post has been edited by iulia_boris: 15 Dec 2013, 09:38 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
I-am dat si noi dauna lui Ghita:
Attached thumbnail(s) WP_20131220_002.jpg ( Size: 514.4k ) Number of downloads: 287 WP_20131220_003.jpg ( Size: 442.89k ) Number of downloads: 246 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
Ghițica, poate...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
sărmanul
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Zici ca doarme...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Diac |
![]()
|
S-a cumparat obiectul, de fapt jumatate de porc.
porc_1.jpg ( Size: 843.85k ) Number of downloads: 256 S-a transat problema : porc_3.jpg ( Size: 530.37k ) Number of downloads: 301 Iar cârnatii se vor pune diseara la afumat. Poze cu instalatia mâine. |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce faci cu maceta aia?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
gabize |
![]()
|
taie legumele
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce e trusa aia de scule?
ps nu face tanti directoarea scandal ca e pe parchet, transarea aia? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Diac |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Merced |
![]()
|
E de fite, in Europa, la taiatu' porcului.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Diac |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 20 Dec 2013, 14:31) De când am masina, am avut trusa de scule, pe care o îmbogatesc periodic. Deja devine foarte grea. Orice masina as avea, si oriunde m-as duce in portbagajul ei va intra si trusa de scule. ![]() PS scândura aia e tocator de lemn bre, nu parchet. |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 07:51 |