Contestare proces verbal, Politia Rutiera Pandara Romana
![]() ![]() ![]() |
Contestare proces verbal, Politia Rutiera Pandara Romana
RainHawk |
![]()
|
||
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colegu da masina cu ce o conduci? nu ai un singur carnet pentru a, b,c,d,e,f? tu ai unul separat pentru fiecare categorie?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
da:) exact. el avea nevoie pentru Logan
![]() in fine...nu a mai vrut sa se complice aiurea, mai ales ca stia ca a gresit si procesele oricum se derulau la buftea...departe de bucuresti ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 19 Dec 2011, 16:47) Mda, hai sa ne jucam de-a morala... Bun, intrucat nu scrie nicaieri cum se poarta centura, eu aleg sa o port prin spatele meu. Deci pun centura sa fixeze bine scaunul ca sa nu se raneasca, si peste centura ma asez si eu..... Este un mod de a o purta, nu ? Si intrucat oricum nu e reglementat nicaieri, n-am de ce sa-mi iau amenda, nu ? Ca doar am puratat-o..... Poarta si tu centura la fel si cand te-o opri Garcea, explica-i lui ca "dom'le, nu e reglementat nicaieri cum se poarta". Sa vedem daca cuvantul tau in fata lui mai e la fel de valoros ca si cuvantul tau aici pe forum. corect QUOTE(Sudsemnatu @ 21 Dec 2011, 10:47) Oricum, orice ai face, ramai la mana instantei ![]() Sa va povestesc faza: Un amic a fost prins, in localitate, cu o viteza cat sa i se ia permisu ![]() Pentru ca era noiembrie....a zis asa: Domne, am gresit, dar ca sa nu stau fara permis de sarbatori, contest PV-ul in instanta si sigur pierd dar pana se termina procesul, se face ianuarie si mi-l ia atunci. Ce a facut? S-a dus si a cerut probele video/foto etc. Stiti cu ce a venit politia? Cu doua poze blurate total in care nu se vedea nici macar culoare motocicletei dar sa vezi numar sau altceva. Amicul a zis: frate eu nu mi-am dat seama daca sunt eu cu adevarat. Bun. Ce o sa ziceti? Ca a avut bulan? Nicidecum:) Judecatorul a decis ca oricum pierde procesul. Si i-au luat permisu ![]() Tot acolo, in instanta s-a intalnit cu un tip care era la al treilea proces de redobandire a talonului. Avea o masina cu geamuri fumurii din fabrica si politia il oprea de fiecare data pt ca nu erau 'autorizate' RAR, dar nu avea folie-asa erau ele-fumurii. Si de fiecare data...lua talonul inapoi si tot asa. De data asta...cerea si daune morale ) ![]() exact iar judecatoria de cele mai multe ori sunt de partea agentilor de circulatie....deci oricum ai da-o' daca ai facut ceva gresit taci si platesti...sau scoti un aurel vlaicu si gata ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 21 Dec 2011, 11:47) Sa faca recurs mai sus? Tot acolo, in instanta s-a intalnit cu un tip care era la al treilea proces de redobandire a talonului. Avea o masina cu geamuri fumurii din fabrica si politia il oprea de fiecare data pt ca nu erau 'autorizate' RAR, dar nu avea folie-asa erau ele-fumurii. Si de fiecare data...lua talonul inapoi si tot asa. De data asta...cerea si daune morale ) ![]() cum sa faca recurs?! cauzele de contestare a PVurilor pt. contraventii rutiere se judeca la judecatorie, definitiv! nu mai exista cale de atac de la sfarsitul lui 2010.. iar ala cu geamurile fumurii e poveste de adormit copiii! daca chiar erau din fabrica asa, prima oara cand a contestat si l-a anulat, ar fi trebuit sa ia o confirmare de la producator sau importator. voi ce ziceti, un om normal n-ar fi pastrat confirmarea respectiva in masina, ca sa nu mai aiba probleme si data viitoare? |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
1. se intampla prin 2009
2. era un exemplu. daca omu' a mintit atunci la judecatorie..si nu vad ce motiv avea..atunci v-am mintit si eu ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:09 |