DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Contestare proces verbal, Politia Rutiera Pandara Romana

RainHawk
post 21 Dec 2011, 21:56
Post #61

Dus cu pluta.

Group: Members
From: Bucuresti

@Sudsemnatu

Destul de ciudata motivatia judecatorului putea sa mearga linistit pe recurs.

In alta ordine de idei nu stiu ce avea de castigat: la servici am 5 motociclisti care de pe la sfarsitul lui Octombrie nu mai vin cu motoarele la scarbici. Cum in Ianuarie iar nu prea e vreme de cosndus motorul.....

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI 2004 Confort - B-xx-XXX
"I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 22 Dec 2011, 09:01
Post #62

Membru autentic

colegu da masina cu ce o conduci? nu ai un singur carnet pentru a, b,c,d,e,f? tu ai unul separat pentru fiecare categorie?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Sudsemnatu
post 22 Dec 2011, 09:21
Post #63

Membru Huligan

da:) exact. el avea nevoie pentru Logan smile.gif

in fine...nu a mai vrut sa se complice aiurea, mai ales ca stia ca a gresit si procesele oricum se derulau la buftea...departe de bucuresti smile.gif

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
Cosmin.nova
post 22 Dec 2011, 10:57
Post #64

Membru autentic

QUOTE(vallixx @ 19 Dec 2011, 16:47)
Mda, hai sa ne jucam de-a morala...

Bun, intrucat nu scrie nicaieri cum se poarta centura, eu aleg sa o port prin spatele meu. Deci pun centura sa fixeze bine scaunul ca sa nu se raneasca, si peste centura ma asez si eu.....
Este un mod de a o purta, nu ?
Si intrucat oricum nu e reglementat nicaieri, n-am de ce sa-mi iau amenda, nu ?
Ca doar am puratat-o.....

Poarta si tu centura la fel si cand te-o opri Garcea, explica-i lui ca "dom'le, nu e reglementat nicaieri cum se poarta". Sa vedem daca cuvantul tau in fata lui mai e la fel de valoros ca si cuvantul tau aici pe forum.
*

corect

QUOTE(Sudsemnatu @ 21 Dec 2011, 10:47)
Oricum, orice ai face, ramai la mana instantei smile.gif

Sa va povestesc faza:

Un amic a fost prins, in localitate, cu o viteza cat sa i se ia permisu smile.gif Era pe motocicleta. I-au luat permisu. Foarte corect.

Pentru ca era noiembrie....a zis asa: Domne, am gresit, dar ca sa nu stau fara permis de sarbatori, contest PV-ul in instanta si sigur pierd dar pana se termina procesul, se face ianuarie si mi-l ia atunci.

Ce a facut? S-a dus si a cerut probele video/foto etc. Stiti cu ce a venit politia? Cu doua poze blurate total in care nu se vedea nici macar culoare motocicletei dar sa vezi numar sau altceva. Amicul a zis: frate eu nu mi-am dat seama daca sunt eu cu adevarat. Bun. Ce o sa ziceti? Ca a avut bulan? Nicidecum:) Judecatorul a decis ca oricum pierde procesul. Si i-au luat permisu wink.gif Asa ca treaba asta cu contestatia, stai la mana instantei..care face ce vreau...judeca cum crede si nu se bazeaza neaparat pe dovezi. Ce vroiati sa faca? Sa faca recurs mai sus? Ce rost avea? El oricum nu urmarea decat sa taraganeze pana dupa sarbatori.

Tot acolo, in instanta s-a intalnit cu un tip care era la al treilea proces de redobandire a talonului. Avea o masina cu geamuri fumurii din fabrica si politia il oprea de fiecare data pt ca nu erau 'autorizate' RAR, dar nu avea folie-asa erau ele-fumurii. Si de fiecare data...lua talonul inapoi si tot asa. De data asta...cerea si daune morale )smile.gif
*

exact iar judecatoria de cele mai multe ori sunt de partea agentilor de circulatie....deci oricum ai da-o' daca ai facut ceva gresit taci si platesti...sau scoti un aurel vlaicu si gata laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Logan 1.6MPi 05' / Papuc 1.9D dropside 05'
+
Marian66
post 23 Dec 2011, 13:19
Post #65

Membru autentic

From: Bucuresti, Pantelimon

QUOTE(Sudsemnatu @ 21 Dec 2011, 11:47)
Sa faca recurs mai sus?

Tot acolo, in instanta s-a intalnit cu un tip care era la al treilea proces de redobandire a talonului. Avea o masina cu geamuri fumurii din fabrica si politia il oprea de fiecare data pt ca nu erau 'autorizate' RAR, dar nu avea folie-asa erau ele-fumurii. Si de fiecare data...lua talonul inapoi si tot asa. De data asta...cerea si daune morale )smile.gif
*

cum sa faca recurs?! cauzele de contestare a PVurilor pt. contraventii rutiere se judeca la judecatorie, definitiv! nu mai exista cale de atac de la sfarsitul lui 2010..

iar ala cu geamurile fumurii e poveste de adormit copiii! daca chiar erau din fabrica asa, prima oara cand a contestat si l-a anulat, ar fi trebuit sa ia o confirmare de la producator sau importator. voi ce ziceti, un om normal n-ar fi pastrat confirmarea respectiva in masina, ca sa nu mai aiba probleme si data viitoare?

--------------------
Dacia / Smart Logan VAN / ForTwo 2009
+
Sudsemnatu
post 23 Dec 2011, 23:51
Post #66

Membru Huligan

1. se intampla prin 2009
2. era un exemplu. daca omu' a mintit atunci la judecatorie..si nu vad ce motiv avea..atunci v-am mintit si eu smile.gif))

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 22:09
Forum Renault