RIP Malina Olinescu
![]() ![]() ![]() |
RIP Malina Olinescu
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Odata cu incetarea activitatii cerebrale se termina tot. Tot ce a fost acel om, tot ce a trait, tot ce a simtit, tot ce a gandit, totul dispare.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bai Filipe... io inteleg ca esti mai presus decat noi, da' de cate ori ai fost tu mort? ca fara activitate cerebrala e usor... da' mort?!
deci... gandurile, simtirile, energia, nu au cum sa dispara asa "POC!". Viata nu ar mai avea sens. De ce ma chinui 50-60-70 de ani in viata asta, in care simt si durere fizica si psihica, daca nu am liniste si odihna energetica dupa moarte? nu are sens... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ideeal ar fi de la 6 in sus.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
la etajul 8. Da' am facut bugee de cateva ori si nu mi se mai pare fun... deci nu sar...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Fumezi si tu ceva inainte, sa para zborul mai misto.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
skija |
![]()
|
zborul e la fel de fiecare data... viata e mai palpitanta decat moartea... cat de bou sa fii sa renunti la toate chacaturile pe care ti le ofera viata?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Filip |
![]()
|
Mai skija... viata nu trebuie sa aibe sens. Pui problema gresit. Nu universul este construit in jurul omului, sau in jurul vietii, sau in jurul constiintei. Viata... nu stiu cum sa-ti explic... e o forma mai ciudata de organizare a materiei. Posibil o eroare. Asta este parerea mea. Uite-te in jurul tau cate tragedii sunt. Cum mor oamenii. Daca "lumea" era construita in jurul omului, mai exista atata suferinta, atata nedreptate? Tocmai in asta rezida cruzimea vietii: tot ceea ce esti ca om "gandurile, simtirile, energia" vorba ta, sentimentele, perceptia etc. sunt ca rezultat al functionarii unui organ de 1400grame - creierul. Viata este foarte fragila. Te-ai accidentat mai nasol, sau te-ai imbolnavit - adio! Poti sa cuprinzi lumea cu gandul, insa omul ca entitate este cum sa zic eu... precum condensul pe geam. S-a schimbat un pic temperatura... ai disparut.
|
--------------------
Renault
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Vreo doua mai mici, ce zici?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
skija |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 12 Dec 2011, 14:16) nu e asa... deci n-are cum.. unde e echilibrul? daca te uiti in jur vezi ca totul este intr-un permanent echilibru. De exemplu, acolo unde e vanat apar si vanatorii... Deci "noi" ne reciclam... iar energia (gandurile, simtirile etc) nu poate fi infinita. Infinitul e o utopie... Numarul populatiei e in crestere, pentru ca in alta parte (alta lume/alt timp) e nevoie de mai multa energie. Iar noi suntem doar baterii... transportam energia si o luam de la capat cand suntem plini... This post has been edited by skija: 12 Dec 2011, 14:52 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
iar fumezi pe balcon?
io din putul gandirii mele.... ca mie cam lene astazi, am impresia ca numarul de suflete de pe tera este fix. daca creste numarul oamenilor trebuie sa scada numarul unor alte animale( vezi cele complet disparute). sper sa nu ajungem numai oameni pe pamant ca e naspa.... bafta |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Filip |
![]()
|
Imi pare rau sa-ti spun, dar traiesti in iluzie. Nu putem avea un numitor comun, o baza pe care sa putem construi o discutie, atata timp cat tu crezi in asemenea lucruri. Nu te supara pe mine!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Fara suparare? cine era?
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Filip |
![]()
|
skija
|
--------------------
Renault
|
|
skija |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 12 Dec 2011, 14:59) esti constient ca mi se rupe mie de toti duraceli si toata energia de care vorbeam. La fel mi se rupe si de duduia careia i-a comandat creierul ei unicelular sa plonjeze de la etaj pentru ca memorarea canalelor la tv si numele a 3 prieteni insemnau prea multa informatie si nu a mai rezistat... babaiatule... am ajuns sa existam in forma asta pentru ca o curva de organism pluricelular s-a babardit cu un prost de organism pluricelular si au dat nastere unor plozi pluricelulari care au evoluat pana la forma actuala. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
scuze Markos, grecii au fost creati de zeii din Olimp pentru a baga Europa in datorii... voi n-aveti treaba cu evolutia.
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Așa mai vii de-acasa!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cu liftul? pe scari? sauuuu ...?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(slider2 @ 12 Dec 2011, 11:19) adevarul e ca tre' sa fie mediatizata fapta si sa-i planga lumea de mila (vezi cazul furadan) si cine stie, la anu' mai avem clienti.... ![]() ![]() QUOTE(Markos @ 12 Dec 2011, 12:06) vezi bre ca la tac-su cica a fost accident, la impins un prieten de pe balcon ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 12 Dec 2011, 18:34 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
skija |
![]()
|
scuze Radian... o sa incerc sa ma corectez pe viitor...
PS: am citit pe un blog (caterincos) ca filmul preferat al decedatei era "Asfalt Tango" This post has been edited by skija: 13 Dec 2011, 12:07 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Filip |
![]()
|
piticigratis ?
|
--------------------
Renault
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Asculta nitel Gorgoroth daca e deprimat si-si revine instant.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 13 Dec 2011, 21:13) O clipă de rătăcire în care nu găsești "ieșirea" și e de ajuns să te sinucizi. Foarte bine spus.Dacă tu o duci bine și ești fericit, nu înseamnă că toți sunt așa. Sau chiar o simpla criza de anxietate data de substante interzise... sau pur si simplu declansata "accidental". Am pus in ghilimele, fiindca sunt un adept al determinismului, prin urmare cred ca traim "cum ne e scris". Mintea umana este foarte instabila, ganditi-va numai la varietatea de emotii prin care trecem in fiecare zi. Prin urmare, exista oameni care se pot sinucide, chiar si fara un motiv aparent. Orice este posibil. Inca un aspect groaznic al vietii: instabilitatea. |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
@ filipe: Azi ce ai "servit"?
This post has been edited by ady77: 13 Dec 2011, 22:55 |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:40 |