RIP Malina Olinescu
![]() ![]() ![]() |
RIP Malina Olinescu
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi povestea cumnata-miu la un pahar cu vin, el fiind psihiatru, ca fericirea e genetica. Te nasti sau nu cu ea si reprezinta 50% in ecuatia asta. 10% sunt factori externi. Adica un castig la loto sau o belea. Adica poti castiga unu mil de euro, vei fi fericit o saptamana-doua dupa care revii la starea anterioara, aia ereditara. Sau iti poti pierde un picior si dupa o perioada vei fi iarasi fericit. Restul de 40% poate fi modificat prin exercitiu. Sa faci ce-ti place, sa muncesti ceva ce ti se potriveste... d-astea.
Nu e de condamnat ca un om e nefericit indiferent de ce are in jur si vrea s-o termine cu viata. Nu toti suntem la fel. Si ca individ, maine poti fi altfel. Omul se schimba tot timpul iar mintea e fragila rau. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Eu cred ca ai dreptate,de acord cu tine.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 13 Dec 2011, 23:44) Imi povestea cumnata-miu la un pahar cu vin, el fiind psihiatru, ca fericirea e genetica. Te nasti sau nu cu ea ... Adica Filip e "destinat" sa fie nefericit? ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(zanzie @ 13 Dec 2011, 23:29) Da. Subscriu la ce a scris cumnatul lui vis-a-vis. Cred insa ca are legatura si cu primii ani ai copilariei. Conteaza foarte mult mediul familial. Bine, e doar un dezechilibru chimic in creier, insa refuz sa iau antidepresive. Asa sunt eu. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dacă vrei vreodată să te sinucizi, spânzură-te! Nu de alta, da' scutești pe cineva de sarcina de a te rașcheta de pe trotuar
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu în 2012 vreau să m-apuc de parașutism (parașutism, nu parașute!). Îți dai seama pe ce arie mă-mprăștii dacă nu se deschide parașuta?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
Poate-l vad pe Pilif cu vesta-bomba de terorist în mall (de-aia cu bile multe), sa vad atunci cat de viteji mai sunteti
![]() This post has been edited by Markos: 14 Dec 2011, 01:03 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
depresia e o boala, care, in unele cazuri, duce la deces. Se poate trata inclusiv fiziologic, cu medicamente.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 14 Dec 2011, 00:59) Poate-l vad pe Pilif cu vesta-bomba de terorist în mall (de-aia cu bile multe), sa vad atunci cat de viteji mai sunteti ![]() Doamne fereste, voi nu va dati seama cat de egocentric sunt. Nu mi-as face niciodata rau. Si nu prea sunt interesat de restul lumii, am mintea mea, universul meu... nu-mi trebuie altceva! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(Filip @ 14 Dec 2011, 02:01) Da. Subscriu la ce a scris cumnatul lui vis-a-vis. Cred insa ca are legatura si cu primii ani ai copilariei. Conteaza foarte mult mediul familial. Bine, e doar un dezechilibru chimic in creier, insa refuz sa iau antidepresive. Asa sunt eu. ![]() Poate ca vreo 4 ani de facultate te-ar ajuta! ![]() Colegi,colege,alta viata.... Asta in loc sa stai degeaba acasa si sa freci forumul! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sa nu ia altitudine...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE Facebook on Tuesday launched an initiative that gives users who have expressed suicidal thoughts the option to connect directly with a crisis counselor via Facebook chat. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2397551,00.asp |
--------------------
*
*
*
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Explică-mi tu ce se întâmplă
![]() This post has been edited by cosmin_2300: 14 Dec 2011, 15:49 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trairile personale nu se comparacu explicatii seci
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Teoria spune ca se blocheaza arterele si creierul nu mai este oxigenat, rezultand pierderea cunostintei aproape instantaneu. Practica spune ca uneori efectele secundare includ fracturi cervicale, decapitare (valabile la supraponderali banuiesc), blocarea cailor respiratorii (moartea prin sufocare cred ca e una din cele mai "placute").
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
O spinzurare profesionala e mai usoara decit o asomare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
La alea profi, moartea e instantanee, prin fractura cervicala. Pen'ca te-arunca de la înălțime.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Eu stiam ca la orice spanzurare moartea e cauzata de ruperea gatului, asfixierea e doar in popor.
Cica o moarte frumoasa e aia prin inecare, cauzata de o usoara euforie cand apa umple plamanii. |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(argon @ 12 Dec 2011, 12:42) Ba suntem, puteai fi tu pe strada in momentul ala si-ti pica in cap, sau oricarui om nevinovat, nu putea si ea ca omu sa bea furadan?! "Mălina Olinescu s-a aruncat în gol în singurul loc liber din parcare" http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-m...are-957506.html |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Dec 2011, 13:06) Media aritmetica e 8: http://www.realitatea.net/eleva-care-a-obt...taj_895417.html |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 16:22 |