placute frane, sa le schimb?
![]() ![]() ![]() |
placute frane, sa le schimb?
Wolfmark |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|||
bilc catalin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 14 September 04 From: bacau ![]() |
QUOTE(tibi_thomas @ 26 Jul 2005, 07:58) hai sa intreb si eu ceva. mi'am schimbat ieri discuri + placute. ca si costuri - discuri = garantie, placute + manopera = 100 ron. intrebarea este, insa ... cat e de normal ca rotile fata sa'mi fie calde dupa 1/2 ore de condus prin oras ? am verificat ieri si pistoanele de pe fata, functioneaza. any ideas ? si mie mi se incalzesc rotile de pe fata.Eu am schimbat placutele la 20 mii.Cert e ca pe la 30 mii am urcat masina pe elevator iar cand am invartit rotile din fata erau putin infranate,una mai tare ca cealalta.Initial mecanicul mi-a zis ca sunt tocite placutele de frana,dar cand le-a dat jos,a vazut ca aceste placute erau mai late ca primele si frecau pe exteriorul discului(discul nefiind tocit pe exterior deoarece placutele anterioare fusesera mai inguste).Mecanicul mi-a polizat putin placutele si roata nu mai era infranata,pana cand nu am actionat din nou frana.Mi-a zis ca nu are ce sa-i faca si ca trebuie sa se toceasca discul pe exterior.L-am intrebat cum de in 10 mii de km nu s-a tocit si nu a stiut sa-mi raspunda.Cred ca din aceasta cauza se incalzesc rotile.Nu se infierbanta nici cand cobor mult,doar se incalzesc.Probabil primele placute nu erau TEXTAR si erau mai inguste.Acum asta e,cat merge merge,cat nu merg si ii schimb si discurile si placutele,numai sa nu se mai uzeze ceva pe acolo. |
--------------------
dacia
solenza
- bc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:09 |