am dat-o in ... bara, micro-accident
![]() ![]() ![]() |
am dat-o in ... bara, micro-accident
manasse |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 7 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza - Confort
- 7767 Never buy a car you can't push.
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Bara e prinsa de tabla cu niste suruburi. Partea nasoala e ca bara are o buza de care se prind acele suruburi. Ei, buza asta e destul de subtire si ingusta astfel incat este foarte posibil ca tie sa ti se fi rupt plasticul in zona aia. Totusi, cu un pumn bine plasat ai sanse mari sa readuci bara la forma ei de dinainte de micul accident. Plasticul din zona aia e mai greu de lipit insa poti face o estimare a pagubelor uitandu-te la ele.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
in portbagaz ai 1 surub pe fiecare parte... de 13 parca e surubu.. scoate-l pe ala.. scoate suruburile alea mici torx de la bara, de langa roata, desfa stopurile si ai sub ele pe bara niste suruburi mai mari torx, si sub masina mai ai 3 suruburi mai mari torx...
ai bine daca problema e din suruburile alea mici.. atunci e simplu caci se da cu poxipol, se mai prinde un chipling mic.. sau ceva de genu ... se face.. daca e din surubu ala mai mare.. ala din portbagaj.. e mai naspa.. tre sa lipesi cumva sau sa inventezi ceva sa refaci urechiusa aia.. ca alfel nu prea sta bine.. eu zic sa desfaci cate suruburi de la bara consideri ca sa poti scoate un pic partea aia de bara sa vezi cum sta urechiusa aia de la surubu din portbagaj... ala e important. alea mai mici... cum ziceam.. daca e stramb plasticu.. il indrepti cu pumnu, genunchi, patent.. etc.. si apoi ca sunt urechiuse dinalea marune.. nu-i problema.. se pun altele.. chiar daca e rupta gaura.. pui ceva cu o floare mai mare sau o saiba si tot tine.. oricum nu-s de rezistenta alea.. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
manasse |
![]()
|
bara nu e stramba de loc. daca nu te uiti cu atentie nu se cunoaste. doar ca sta un pic mai in afara, cam cum sta capacul de la rezervor la unii, cand nu se inchide perfect.
ma duc sa vad ce reusesc sa fac. merci |
--------------------
Dacia
Solenza - Confort
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Aloo, aia e masina mea Puneti poza cu ea si credeti ca nu imi dau seama? Copyright, alea alea.... A ajuns mititca in manuale
![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
manasse |
![]()
|
![]() dupa cum am precizat de la inceput, poza e cu coltul stanga spate al masinii lui adrian_solenza. ar fi trebuit sa scriu cu litere mai mari courtesy of adrian_solenza cat despre problema tehnica ... inca mai astept sugestii. pumnul pare a fi o scula minunata, da' parca nu-mi vine sa-l folosesc pe masina. veau ceva mai soft. This post has been edited by manasse: 7 Aug 2005, 17:23 |
--------------------
Dacia
Solenza - Confort
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
In acea zona bara nu e prinsa pe o lungime destul de mare, cam pe unde e extractorul de aer, nici nu sta f fix, poate asa a stat si inainte de accident si nu ai bagat de seama, compara cu alte slz.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:54 |