i need help!, bucuresti
![]() ![]() ![]() |
i need help!, bucuresti
marusinho |
![]()
|
||
![]() sofer de... Dacie Group: Members Posts: 48 Joined: 4 September 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cu un taxi.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Care dreaq e bv poligrafiei ??
Mai exact ![]() ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
marusinho |
![]()
|
![]() sofer de... Dacie Group: Members Posts: 48 Joined: 4 September 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
habar n-am bulevardul poligrafiei unde este, am gasit pe harta dar degeaba, am crezut ca pot ajunge cu metroul acolo.
Hai Steaua!!! |
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- numar de SJ
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Cel mai sigur este taxiul ! dar vezi in ce taxi te sui sa nu te rupa la portofel ! Sau intreaba un taximetris ca te indruma el .
Salutare, Forta STEAUA mancatiash |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai e pe la Casa Presei Libere, pe langa expozitie , la World Trade Plaza din pacate nu stiu daca e ceva ratb direct pana acolo , mergi si tu cu metrou pana la romana si ia de acolo pe 131
This post has been edited by SerbanS: 18 Sep 2006, 22:38 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
www.ratb.ro
|
-------------------- |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
de la gara iei tramvaiul 34 sau 46.
Mergi pana la Perla (intrebi in tramvai care e statia). Sunt cam 3-4 statii pana acolo. Iei autobuzul 131 sau 335 din fata restaurantului Perla. Mergi cam 4-5 statii pana la Casa Presei Libere. Acolo e hotelul. Daca iei Taxi, ia-l din trafic, nu din magarii stationati ca te rup la portofel. Vezi sa fie de firma: COBALCESCU, Meridian, SPEED, ALFA, PROFTAXI. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai tocmai ca nu-i acolo. Dupa ce aplici ce ti-a spus colegul mai sus, intre casa presei libere si parcul expozitional e un ditamai bulevardul. Hotelul e pe partea stanga (cum vii dinspre piata presei) pe la mijloc, in spatele randului de copaci. Cand te apropii de el ai sa vezi si un indicator.
Dar cel mai bine iei un taxi, serios! |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(SerbanS) Pai e pe la Casa Presei Libere, pe langa expozitie , la World Trade Plaza din pacate nu stiu daca e ceva ratb direct pana acolo , mergi si tu cu metrou pana la romana si ia de acolo pe 131 131 merge in Baneasa. Lui ii trebuie 331. Tot din Piata Romana se ia si ala. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 09:41 |