Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(Merced @ 11 Feb 2010, 23:01) Shush o foarte buna alegere pentru ce cauti tu ar fi asta. Asusu' lu' argon nu-l gasesc la importator. Poate a fost o lichidare, norocu' lui, ideea e ca cel putin acum nu mai exista in oferta. In schimb pentru domnu' Marty am gasit ceva, mai exact: 1101HA-BLK033M / ASUS / NB-EEEPC / 11,6" WXGA(1366x768) - Intel ATOM Menlow Z520 - 2048Mb DDR2 - 250Gb HDD - Wlan 802.11b/g/n - 1.3 Mega Pixel Video camera - Sound - Spk - Mic - Card Reader - BT - up to 9.5hrs (6 cells 4400mAh 48.84W/h) , < 1, 1Kg - / Stoc Nu stiu la ce firme "competente" ai fost si nu l-ai gasit. Daca maine pana in ora 15 imi spui ca-l vrei, sambata la 12 poti sa-l ridici, din PITESTI. ![]() Pretul insa e ceva mai mare, astia care nu le au baga si ei preturi mici la caterinca pana la urma, sa zica lumea ca aia au preturi mici, da' pe stoc pwla... Maine ti-l voi spune exact, oricum estimativ cred ca se apropie de 1700 lei. Am rascolit toate firmele din ro pentru un eeeeep de Asus 1101. Nu mai exista pe stoc nicaieri. Nici la importator, nici la altex, nici la mg, nici la Domo..... Ca scrie pe site ca il au pe stoc... e una.. cand dai telefon te trezesti ca nu e asa... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Alydoare, mai au la Altex pe Titulescu o bucata cu XP pe el, la vreo 1500 meleuane.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alydor |
![]()
|
care altex si care titulescu?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cum mai in Brasov nu este nici Altex si nici Titulescu?
![]() 12 Feb 2010, 10:47: @ Merced exact pe asta l-am avut eu si l-am tinut vre-o 2 luni dupa care l-am vandut.Ca si configuratie acum vre-o 2 ani era ok dar m-au dezamagit plasticurile de pe el si tastatura aia infecta in schimb puncta la panel care era peste medie. This post has been edited by l@u: 12 Feb 2010, 10:47 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(Merced @ 12 Feb 2010, 09:03) Corect. Eu l-am avut din Iunie 2007 pe asta si l-am dat acum cateva luni. Inca merge numai ca bateria tine doar juma' de ora acum fata de vreo 3 juma la inceput. Atunci era printre primele cu Santa Rosa, Robson, 8600GT .. ![]() D-aia am tot Acer acu'. Pt. colegu' cela de zicea ceva de branduri: link. ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
notele din windows 7, mi-a solicitat cineva sa fac evaluarea.. nu-mi dau seama, e bine, e rau?
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 45.25k ) Number of downloads: 337 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
E praf pulbere fina!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu cunosc evaluarile astea, pune si tu, sau care vreti, la al tau pentru comparatie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
N-am win 7 pe asta.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu e chiar praf, notele arata ca-i o configuratie destul de echilibrata. Oricum cu W7 la majoritatea HDD-urilor da nota 5.9, nota finala fiind cea mai mica. L-ai luat bine, stai linistit.
Cat despre EeePC, am uitat sa intreb azi la importator, da' in general daca la ei apare stoc, il au mai mult ca sigur. @l@u: Crede-ma ca e alta mancare de peste seria asta noua a lor. Stiu foarte bine cum erau inainte, chiar am un vecin cu unu' de generatie veche si trosneau plasticele alea pe el de nou. Cel recomandat lui Shush e un mare pas in fata, plus ca are o autonomie foarte mare, nu e atat de mic ca Eee-urile asa ca-l poti folosi si ca omu', eu la astea mici de 10-11" ma chinui sa tastez fara sa ma uit, d-apai sa mai tastez si repede. Singuru' minus ar fi lipsa unitatii optice, in rest pot sa spun numai de bine. A, si parca e display glossy, mie nu prea-mi plac da' aici sunt subiectiv. E combinatia perfecta intre un netbook si un laptop la un pret mai mult decat ok. Ca mai sunt niste Toshibe Tecra de dimensiuni d-astea, da' alea costa teapan. This post has been edited by Merced: 12 Feb 2010, 13:48 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Atenție la EEEEEEEpc-uri cum le manevrați! Dacă e apucat cumva de ecran, n-are pic de întăritură și la un moment dat face "poc" elsidiul. Deja sunt expert: am schimbat un LCD la fiică-mea și altul la un amic.
Noroc că-s relativ ieftine, vezi eBay (mersi Liviu! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
in sfarsit l-am luat.... am fost la altex langa real si l-am luat pe ultimul...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alydor |
![]()
|
Multumim martinezule
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
1499 cu XP sau 1599 cu Win7
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca singura diferenta e la sistemul de operare, e mult mai atragator ala cu WinXp. Sper sa mai aduca pana luna viitoare sa apuc sa butonez unul inante sa ma decid.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
1599 ... Windows 7. De pe el scriu. Nu prea sunt impacat eu cu windows 7 dar ma obisnuiesc eu... sau il rad si ii pun windows xp
Pe cel la 1499 mi se pare ca are doar 1gb de ram si 160 Gb hdd Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 12 Feb 2010, 20:36 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
l@u |
![]()
|
lasa 7-le
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
prea de cacao... sunt obisnuit cu xp... urasc parodia asta de sistem de operare... consuma mult prea mult si nejustificat...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
l@u |
![]()
|
si eu eram obisnuit cu xp-ul dar acum am vista de 2 ani si as mai baga xp-ul nici mort
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
o stii pe aia cu gustul omului.... Chiar nu ma pot obisnui cu vista sau 7....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io am win 7 si sa nu mai aud de xp vista
![]() L@u primisi pm ? ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alydor |
![]()
|
in urma necesitatii de a instala un sistem de operare pe eee pc, si pentru ca m-am saturat sa ma mai chinui cu stickuri emulate, am luat si un dvd writer portabil, la 210 ron, de la MG. In mod normal autonomia mi-o arata la 9 ore si 20 de minute. Daca cuplez dvd-ul scade la 4 ore...
Mai trebuie sa iau un rucsacel pentru jucarie si am rezolvat toate ... Din pacate nu am gasit nici la MG si nici la altx Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
In linku de la colegu' eu nu vad asusuri. Apropo, niciodata nu v-a traznit sa va uitati de exemplu la alimnetatoare si mufele lor? Cine stie va scrie un raspuns rapid legat cel putin de toshiba.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Alydor |
![]()
|
cam ce raspuns sa iti dau? ca e mufa mica? ca alimentatoarele sunt made in china?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
nu, Alydor, ca au acelasi alimentator (ma refer acelasi model de alimentator: 19V , mufa marisoara rotunda simpla. este comuna la: asus toate, toshiba toate satelite si tecra, hp toate mai noi de 2008, acer, fujitsu mai noi. producatorul este lite-on. deci se tinde spre universalitate. Doh!
![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Toate astea au la fel de la lite-on? Curios...
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:41 |