Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(St @ 2 Jan 2008, 13:47) Si baietii s-au gandit ca "datorita conditiilor meteo" ajunge abia marti. Bucuresti-Targoviste 5 zile. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Asteptam un review la prima vedere..........!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
St |
![]()
|
L-am primit azi la ora 10. Am intalalat windows Xp pe el. Merge ok pana acum.
Ecran: Are acel ecran "glossy'. Poate fi un avantaj dar si dezavantaj. In lumina te cam chinui, in schimb cand nu bate lumina in el se vede frumus, asa ca trebuie sa am grija sa stau mereu cu fata spre sursa de lumina. 15.4" sunt de ajuns pentru mine. Procesor:pana acum nici o problema. Cu multe aplicatii deschise sta cam pe la 30%. Maine o sa dau drumu' si la un film Hd 720p, sunt curios daca o sa fie sub 90%. Placa video: Nu am testat deloc inca, doar windows. Baterie: Eu am reusit 2h si 25 minute, si mai avea 5%. Asta doar windows, instaland diverse. La un film de 80min cred ca abia ii vezi finalul ![]() Zgomote: Relativ silentios, dwd-rw face galagie foarte mare cand laptopul nu e bine fixat. HDD scoate niste sunete ce mie mi s-ar fi parut suspecte daca nu citeam dinainte pe net. Multimedia: iesirea DVI-D este un plus, restul sunt deja comune pentru un laptop. Speaker-ul se aude mai tare decat ma asteptam, calitate acceptabila pentru asa ceva. Concluzie: Pret ok pentru ceea ce ofera, mai ales ca eu catam ceva cu iesire DVI sau HDMI. Se misca destul de bine, banuiesc ca si in jocuri la fel, cei 2GB DDR II isi fac treaba. Urmeaza sa vad cum sta cu fiabilitate. Daca ma tine 3-4 ani fara sa se strice nimic la el ar fi perfect. ma apuc de strans bani pentru LCD ![]() This post has been edited by St: 6 Jan 2008, 00:42 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
l@u |
![]()
|
Tastatura cum este ...se ingroapa si tastele din jurul tastei pe care o apesi ? Asta ma seaca cel mai tare .Am fost prin magazine si mai toate faceau asa dar Acer-urile cel mai tare. Singurele care nu fac sunt Sony dar au niste preturi.......Saptamana care vine dau si eu comanda dar nu stiu inca daca Hp
sau Acer dar imi face cu ochiul si Dell |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
St |
![]()
|
Eu as zice sa iei HP daca poti da diferenta fata de acer. Eu l-as fi luat daca avea iesire DVI
![]() Nu se ingroapa deloc tastele. Nu sunt legate unele de altele. This post has been edited by St: 6 Jan 2008, 13:25 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la mine nu vad sa se ingropae tastele din jurul tastei apasate :| .Cat de tare apesi pe tastatura aia
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
Dar despre tastatura referitor la postul de mai sus ce poti sa imi spui.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
l@u |
![]()
|
Nu tu mai ......vorbeam cu St
This post has been edited by l@u: 6 Jan 2008, 13:40 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
A luat cineva asa ceva?
http://www.emag.ro/notebook/notebook-eee-p...-pEEEPC4G-W0009 Laptopul ala mic de la Asus ieftin ![]() Mie mi se pare super tare, mai putin bateria care am inteleg ca tine 2,5 ore... Foarte putin Daca tinea 4 ore maine il luam pentru ca exact ce mi-ar trebui portabil, mic etc ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
St |
![]()
|
Vezi ca am editat, referitor la tastatura.
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
l@u |
![]()
|
Mersi !...........Oricum cred ca am sa ma duc personal la E.. ca sa testez toate optiunile live si am sa ma hotarasc pe loc.
This post has been edited by l@u: 6 Jan 2008, 16:39 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
si daca nu te lasa
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
l@u |
![]()
|
Nu exista asa ceva.
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
St |
![]()
|
Te lasa, numai ca 10-20 min nu o sa poti testa cine stie ce...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
C@talin |
![]()
|
in mall plaza mama jucat pe un c520 mio de m-am plcitisit
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
a venit randul sa imi iau si eu un laptop.
banii de care dispun ar fi 18 - 19 milioane, max. 20. o sa plec in curand din tara si as vrea sa il folosesc pentru messenger, pentru scris cursuri si probabil de rulat ceva aplicatii dar nu foarte pretentioase. din cate am mai citit si m-am informat, ma indrept spre un HP, dar sunt dispus sa ascult si alte pareri... hp de pe Kontrast.ro |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
l@u |
![]()
|
Astazi am dat comanda ptr. Acer AS5520G-402G16Mi dual core TL-58 1,9Gh 2Gb ram 160 HDD Nvidia 8600.Daca mai stateam cateva ore nu mai prindeam promotia.Sper sa se tina de cuvant caci am intrebat daca am produsul rezervat si mi-au spus ca din momentul lansarii comenzii produsul este rezervat.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marius97fer |
![]()
|
de unde ai comandat si cat a costat?
later: sunt in dilema intre celeron ceva mai ieftin si core duo care e un pic mai scump. se vede diferenta foarte tare atunci cand lucrezi pe lap? This post has been edited by Marius97fer: 9 Jan 2008, 13:07 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
eu am luat un dell inspiron 1501 cu athlon x2 64 la 1,8 ghz, 2 gb ram, 120 gb, ati x200-128 mb - 2200 ron
Merge binisor in vista. L-am luat pt office-multimedia-internet. This post has been edited by Lostboy: 9 Jan 2008, 13:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
cred ca pana la urma o sa merg pe core duo.
despre cei de la kontrast.ro ce parere aveti? ati cumparat de la ei? sunt de incredere? |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
Lostboy |
![]()
|
mai asteapta putin si poate iti iei core quad de la intel. Deocamdata nu a aparut pe sisteme portabile dar.....o sa rupa. Sau Phenom......
offtopic: http://www.trilulilu.ro/kadhija/423f4b30117299 - o melodie care ma dispera....... ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 9 Jan 2008, 14:02 |
--------------------
.
.
.
|
|
Norris_Chuck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 January 08 ![]() |
Omul intreaba de Celeron sau Core Duo si tu ii spui de Quad si Phenom?
![]() Depinde la ce iti trebuie notebookul , eu unul am T2130 Core Duo care este foarte bun la consumul de energie si nu se incalzeste , acopaniat de 1GB DDR 2 , hdd 160GB , palca video X3100 Dx10 si placa de sunet HD.Pentru office , aplicatiile care imi trebuie (de proiectare),filme , net si cele trebuincioase este excelent.Modelul este Sony Vaio , iar calitatea asamblarii este excelenta. Oricum , nu sunt adeptul unui laptop care face tot , cum este Acerul de mai sus , nu zic ca nu este bine dotat , insa este un notebook de gamer , care fiind Acer o sa cedeze din cauza caldurii. |
--------------------
Dacia
Logan
MCV 2006 dCI
- B-54-XXX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
nu sunt un gamer inrait, si daca ar fi sa joc ceva pe el cred ca ar fi arhaicul RA2 sau Yuri revenge si alea cand am o farama de timp.
ma intereseaza in primul rand sa fie cat de cat fiabil. pe situl oficial al celor de la HP, ceea ce aleg eu e cel mai slab cam asa inca ma mai gandesc. saptamana asta sap sa vad peste ce dau. cred ca luni sau marti o sa comand. laptopurile cu webcam incorporat? e vreo afacere sa iau asa? |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
Norris_Chuck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 January 08 ![]() |
Depinde la ce iti trebuie , daca esti un chater inrait atunci iti trebuie , daca esti ultilizator normal , nu vad la ce iti trebuie cu camera incorporata.Pe mine unul ma lasa rece o dotare de genul acesta.
Daca vrei notebook rezistent cumpara un Lenovo , sunt foarte bune.Eu am oscilat mult intre Vaio si Lenovo , insa Vaio este mai rafinat. |
--------------------
Dacia
Logan
MCV 2006 dCI
- B-54-XXX
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Marius97fer @ 9 Jan 2008, 12:49) De aici . 9 Jan 2008, 16:09: QUOTE(Norris_Chuck @ 9 Jan 2008, 14:10) Dar si pretul pe masura...........acum nu spun ca nu e bun dar e scump cu draci. This post has been edited by l@u: 9 Jan 2008, 16:09 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
St |
![]()
|
l@u asteptam impresii la prima vedere
![]() Eu cu al meu am o singura problema, pe LAN nu vrea sa depaseasca 2.6Mbytes/sec nici mort(wireless). Dar nu stiu daca e de la el sau de la PC. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:11 |