Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
cu ce poate...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu-i însurat?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cu pretena, nu !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.018 Joined: 23 July 09 ![]() |
Atâta ceartă pt. niște leptoape. Fiecare își apără "puiuțul" cu o ferocitate ieșită din comun.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se da urmatorul laptop castigat de junioru la un concurs. Obiectu e sigilat, asa cum a venit prin posta.
Cum am mari dubii ca i-ar fi suficient, ma gandesc ca poate e o varianta sa-l valorific cumva, sa mai pun ceva si sa iau unul mai vioi. Acu intrebarea e urmatoarea. Credeti ca are sens sa ma agit? Adica mai precis, credeti ca ar fi cineva interesat sa cumpere obiectu de mai sus nou nout nesigilat? Daca da, cam ce parale credeti ca as lua pe el? This post has been edited by Ake: 18 Nov 2013, 19:15 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
E un laptop bun pentru browsing. Și multimedia, fără pretenții de full HD.
Modelul e destul de OK finisat, cred că poți cere 1200 și să scazi la 1000 dacă nu-l dai repede. Încearcă mai întâi aici, pe forum, unde ai credibilitate, poate are cineva nevoie de un notebook modest dar nou. This post has been edited by gabizegrean: 18 Nov 2013, 19:26 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Merci. Dar ce nu mi-e mie clar e daca isi mai ia cinevaq in ziua de azi laptoc pentru asa ceva. Cand ar iesi mai ieftin cu tableta.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Alydor |
![]()
|
Daca veneai cu asta acu o luna ti-l luam eu... acum e tardiv de tarziu.
Oricum partea buna e ca duce chiar si HD. O sa faca ca toti dracii da' duce. Daca ii mai pui inca 2 gb de ram, n-ai treaba cu el pentru utilizare zilnica. Daca vrei sa faci proiectare/joace suparate... poti sa uiti. Var-miu si l-a luat pe Asta si merg filme full HD, chiar si prin wirelles fara nici o problema. Mai sunt care vor doar browsing si nu se obisnuiesc cu tableta... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Ake @ 18 Nov 2013, 19:31) Merci. Dar ce nu mi-e mie clar e daca isi mai ia cinevaq in ziua de azi laptoc pentru asa ceva. Cand ar iesi mai ieftin cu tableta. Acu' o juma de lună am luat de pe forum un netbook pentru așa ceva. Iote deja doi coforumiști care au avut nevoie. Poate mai sunt și alții. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
il face "lipicios" ca e mai simplu
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si se uita pwlea la anunturile sticky...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ok. Ai anunțul lipicios.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
Are chear doo.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
Mdea.S-a rezolvat intr-un fel. Adica plodu din dotare a luat o decizie care tre sa recunosc ca m-a lasat cam interzis. A zis ca-l pastreaza, ca oricum nu se mai joaca si ca-si pune ceva "tutu" pe el (ceva cu Linux) si ca-l foloseste doar la programare in C++, ca Windows e cam de rahat si ca a ratat la mustata un loc in lotul national de info tocma din cauza ca el pana acu a lucrat pe windoz si colegii lui pe Linux...s.a.m.d...ca prea mare lucru n-am inteles din explicatiile prea tehnice, da era ceva cu biblioteci, dar nu din alea cu carti ca in tineretea mea, ci cu altceva care sunt prea bataran ca sa pricep.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 19 Nov 2013, 13:29) era ceva cu biblioteci, dar nu din alea cu carti ca in tineretea mea, ci cu altceva care sunt prea bataran ca sa pricep. cumva asta? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Doar astea…
figure-04.png |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Ake |
![]()
|
Ase, ase, d'alea. Cand il aud vorbind de ele, am senzatia ca vorbeste in limba zulu.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
O oferta interesanta pentru cine e in cautare de un laptop si prefera ceva mai usor/portabil:
Link This post has been edited by Andy_ACS: 19 Nov 2013, 17:23 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Ake |
![]()
|
"Produsul nu mai face parte din oferta curentă"
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Alydor |
![]()
|
Pai la noi bleachfraierday inseamna "reducere" la produse end-of-life.
Ce mai au astia prin depozite uitate, sau care nu mai exista in oferta. Da' au facut reducere... acuma cu ce sunt ei de vina daca produsul s-a vandut inainte de a fi pus in vanzare? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Suma respectelor, ia citeste aici si trage singur concluzia. Nu eu am cerut ca topicurile alea sa fie sticky.
QUOTE(Iulikk @ 18 Nov 2013, 22:20) QUOTE(DragosP @ 18 Nov 2013, 22:22) Hai ca era sa uit. Mersi dragos. This post has been edited by Iulikk: 19 Nov 2013, 18:48 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu conteaza ca ai cerut sau nu . Le ai
![]() Suma respcetelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:28 |