Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
yoncv |
![]()
|
||
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Markos @ 27 Oct 2014, 20:34) Multam de informatie! ![]() Tocmai am comandat unul. Sper sa-l si aiba, sa nu fie postat doar de reclama. This post has been edited by paul_p: 28 Oct 2014, 00:42 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
evomag e serioși.
Și modelul cu un procesor nițel mai bun (G2020T, față de G1610T). This post has been edited by Markos: 28 Oct 2014, 01:48 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
care-i treaba cu serverele astea HP? la fiecare eveniment de reduceri (gen black friday) apar pe la 7-800 lei, reduse de pe la 2000. sunt pe stoc de prin 2000 toamna, sau de ce le ieftinesc mereu atat de mult si totusi nu scapa de ele?
|
-------------------- |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pentru ca pretul de reducere reprezinta valoarea lor reala, sau cel putin, apropiata de real.
Cele de mai sus, sunt utilizabile acasa, nu in medii business. This post has been edited by AR-18-MOS: 28 Oct 2014, 18:56 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu prefer solutia NAS cu 2 discuri in raid 1 si un router dual (2.4/5GHz) cu LAN gigabit... restul sunt cliuenti wired sau wireless, dupa caz.
Nu imi trebuie server acasa, in afara de un NAS unde sa am totul usor accesibil. This post has been edited by Liviu: 28 Oct 2014, 19:18 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Din HP-ul ala faci un NAS extrem de bun la un pret foarte atractiv. Nu gasesti un NAS cu performante similare sub 500 de euro.
Acum am asa ceva: http://www.emag.ro/network-storage-qnap-ts-420/pd/D2X4XBBBM/ Mult mai scump si cu un procesor modest. @AR-18-MOS: Chiar sunt reduse, pretul de lista este cu mult mai mare. Ori le vand in pierdere pentru reclama, ori au niste reduceri oferite chiar de HP. Chiar si acum, pretul la distribuitorii HP este mult mai mare. This post has been edited by paul_p: 28 Oct 2014, 19:53 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu am unul si mai modest
![]() Oricum, de acord cu faptul ca mini serverul ala merge ca ... orice. |
--------------------
.
.
|
|
paul_p |
![]()
|
Azi am primit coletul de la Evomag, cu un HP ProLiant MicroServer Gen8, cel recomandat de Markos
![]() Am ramas placut impresionat. Chiar este un echipament din gama server. Este lucrat exceptional si este foarte bine dotat: are procesor Intel generatia 4, controller RAID, pe MB are un slot MicroSD, USB, iLO, 2 porturi de retea la 1GB, 2 sloturi de memorie, 1 slot PCIe, sursa de alimentare interna. Totul la 699 lei. Mai ieftin decat orice NAS din lume. Ma bate gandul sa mai comand unul ![]() Inca nu m-am hotarat ce pun pe el. Probabil o sa incerc un Windows server 2012. This post has been edited by paul_p: 31 Oct 2014, 22:00 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Așa, spurcă-l cu winblows.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da ce sa pună pe el, gugăl oes???
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De la CentOs la Ubuntu. Orice linux.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
Ca si performante ca file server, cred ca Windows server inca nu are concurent
![]() This post has been edited by paul_p: 31 Oct 2014, 22:25 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu mai ai cum! |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dupa cum s-a subliniat in nenumarate rinduri, fiecare crede in ceva. Zic ca e de bine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Mai bine in uindăus decat in carnea de mici sau manele.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
paul_p |
![]()
|
Samba e inca departe de implementarea SMB din Windows.
Microserver-ul asta HP e chiar server. Ceea ce inseamna ca am nevoie de memorie ECC pentru el, ca a venit cu doar 2 GB. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
Mai documenteaza-te, nu strica sa o mai faci din cand in cand
![]() |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
Indică-mi tu mie un link, o carte, ceva.. Nu că mi-ar folosi la ceva, dar chiar sunt curios pentru cultura mea generală tehnică.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
Mi-a scapat amanuntul acesta cand l-am comandat. Am plecat de la premisa ca avand procesor de desktop nu are cine stie ce fineturi. Dar placa de baza e din gama server.
Din pacate suporta doar memorii UDIMM si eu aveam disponibile doar registered, asa ca momentan l-am lasat cu doar 2GB RAM. <span class='edit'>8 Nov 2014, 21:06:</span> QUOTE(DragosP @ 8 Nov 2014, 17:45) Nu că mi-ar folosi la ceva Daca tot nu-ti foloseste macar cauta singur, nu are sens sa pierd eu timpul sa te invat ceva ce spui ca nu-ti foloseste. This post has been edited by paul_p: 8 Nov 2014, 21:07 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
Aha.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(paul_p @ 8 Nov 2014, 14:47) Serverele care se respecta folosesc protocol NFS. CIFS/SAMBA sunt pentru uz casnic asa, ca sa nu zici ca nu ai ceva compatibil nativ windows (asta daca folosesti windows ![]() Eu unul folosesc windows doar pe terminalul de serviciu pentru ca mi l-au bagat pe gat (si IT-ului de altfel), "de la centru". In rest, UNIX/LINUX all the way. |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:12 |