Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
foarte misto lenovo, vin cu o gramada de soft util...
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
La noi se pune imagine Windows "de firma" deci nu știu despre ce vorbești.
Oricum, un laptop de genul asta nu îl lași cu ce vine din magazin dacă vrei sa îl folosești în mediul business. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Si la mine o sa fie la fel cu windows-ul. M-am mai uitat si sunt cam in ceata... de ex. Asus asta e peste un Lenovo din seria T pe care mi l-as putea permite, atat ca specificatii, cat si ca ecran, design... http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/asu...860m-4gb-black/
This post has been edited by Victorine: 23 Mar 2015, 19:45 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Corect, m-am uitat dupa mai multe si retinusem in mod eronat ca e de 17"... cand am scris mai sus ma refeream ca e IPS (chiar daca in mintea mea era de 17)
This post has been edited by Victorine: 23 Mar 2015, 19:51 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si eu am T61 din 2008
![]() Merge foarte bine, singurele chstii de care ma plang sunt coolerul care a devenit zgomotos si faptul ca nu stie wireless n. In rest numai de bine. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Liviu |
![]()
|
Pui mana frumos pe o surubelnita si ajungi la cooler si ii tragi in el, cat mai aproape de ax, niste ulei pentru mecanica fina ... asa mi-am amutit eu galagia din coolerul de la T42-ul de mai sus, acum vreo 4 ani. Inca nu a facut gura.
This post has been edited by Liviu: 23 Mar 2015, 23:43 |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta după ce-l curăță de praf, evident.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
O sa incerc. L-am mai desfacut o data acum vreo 2 ani si l-am curatat de praf. E super modulabil si demontabil, cred ca opusul MacBook din punctul asta de vedere
![]() Nu stiu insa cum o sa reusesc sa ii bag ulei la axul ventiltorului, cam sa arata dracovenia: http://image.dhgate.com/albu_102746381_00/1.0x0.jpg |
--------------------
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
Arata ca la T42
![]() Daca pe spate are o eticheta central, o dai jos si torni ulei pe acolo. Asta este insa solutia simpla .. la mine nu a mers ![]() This post has been edited by Liviu: 23 Mar 2015, 23:47 |
--------------------
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Merci de pont. Speram sa fac asta fara sa demontez ventilatorul de pe placa de baza, ca daca il demontez trebuie sa pun si pasta termoconductoare si se complica lucrurile. Ma rog, daca nu am cum il dau jos, oricum cred ca e uscata pasta dupa atatea sute de ore de mers.
|
--------------------
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
Pai intorci laptopul cu totul daca e cazul
![]() |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și dai o gaiură prin procesor.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
doo pentru recirculare
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Victorine |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu nu prea rezonez cu gaming laptop-urile pentru ca, in mare, nu sunt portabile (esti dependent de o priza si sunt mari si grele) si nu se pot upgrada in timp. Mai degraba bagi banii aia intr-un desktop gaming upgradabil in timp.
Dar daca in ultima instanta nu ai spatiu si esti constrans, merge si asta. Parerea mea. |
--------------------
.
.
|
|
Victorine |
![]()
|
Am inteles. Faza e ca laptopul e pt. job, nu am nevoie de desktop. Vine sa inlocuiasca un laptop vechi de 6 ani, depasit fizic si moral. Repet, nu am nevoie de cine stie ce portabilitate, in sensul ca nu o sa il car in fiecare zi dupa mine, vorbim de cateva prezentari pe an sau deplasari la conferinte, insa va insoti uneori un echipament mobil care inregistreaza datele direct pe el (multe date) si le va prelucra apoi cu un soft dedicat (editare video), mai ruleaza niste baze de date ample si mai fac proiectare 3D pe el.
Referitor la Asus-ul din link, eu vad urmatoarele puncte tari: - procesor cam cel mai bun in gama asta de pret, conform benchmark-urilor peste care m-am uitat - placa grafica la fel, 4 GB memorie - are 8 GB RAM si un slot liber - ecran mare IPS - HDD e mare si are 7200rpm. - acumulator 6 celule - carcasa rama Al Puncte slabe - lipsa SDD... - (SUBIECTIV) nu-mi place logoul ROG iluminat, poate se stinge din setari... Repet, daca aveti alte sugestii... |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Liviu |
![]()
|
Pai spune frate ca nu vrei pentru jocuri. In cazul asta iti trebuie doar un CPU puternic si un display ultraHD.
Asa ceva (sunt in diferite variante de RAM si HDD): http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/len...860m-4gb-black/ Sau , rezolutie mai mica dar ecran mai mare ... http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/len...b-win-81-black/ This post has been edited by Liviu: 25 Mar 2015, 19:56 |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
Ah .. ai dreptate ...
![]() Eu am cache-ul mic .. si de cand cu inundatia de pe topicul religios, s-a dus informatia de pe pagina celalata, cu specificatiile de pc. Cred ca imbatranesc ![]() This post has been edited by Liviu: 25 Mar 2015, 23:12 |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Așa e. Dumnezeu nu dă cu parul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
Asa e ... nu da deloc, pentru ca nu exista. Dar cred ca suntem off-topic.
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Așa e.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu am un cache de tip FIFO asa ca la mine nu se face overflow niciodata, dar am alte dezavantaje (vezi mai sus ). Compromisuri
![]() |
--------------------
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Fly-in fly-out??
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Liviu |
![]()
|
Cam asa ceva
![]() Revenind on-topic: Are cineva experienta hands-on extins (nu doar la nivel de showroom) cu un Surface Pro 1st gen? Ma baraie fi'miu la cap ca vrea laptop de ziua lui si ma gandeam ca unul din ala ar fi potrivit (ceva jocuri online lejere si ceva off-ine nu prea greu pentru randare 3D). Buget, cca 20 mil (4K sek). Daca aveti experiente pozitive cu din astea, dati exemple .. ca in rest, eu sunt blocat in lumea pro (cu lenovo-uri seria T) si nu am bani de asa ceva (si nici daca as avea, nu ii cumpar unui copkil de 10 ani laptop de 1000+ euro). This post has been edited by Liviu: 26 Mar 2015, 23:48 |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Păi unde mai găsești 1gen? Că acum e 3gen..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:13 |