Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(AIX @ Ieri, 19:57) ThinkPad, fireste. Preferabil din seria T sau X. QUOTE(R19/16v @ 18 Feb 2008, 00:47) Da sigur, ca și calitate și performanță nu are rival. Dar și ca preț. De ce laptop-urile din categoria entry-level sau mainstream nu pot fi considerate ”adevărate”? Poate pentru că atunci când dai o căruță de bani te simți ca și cum ai mai fi urcat o treaptă socială? Sau poate pentru că unii vor laptop să joace far cry sau mai știu eu ce? Eu consider laptop adevărat acel laptop care se pretează cel mai bine necesităților tale, nu-ți face probleme. Este totuși doar un accesoriu. Cu toate că la noi acum este fashionable. ![]() This post has been edited by Lostboy: 18 Feb 2008, 08:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
accesoriu cam acrisor...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
@argon - nu conteste nimic din ceea ce se spune despre thinkPad și DA, este destul de scump, dar asta nu înseamnă că alte laptop-uri ”nu e bune de nimic”!
Offtopic: Unii ”are” logan și zic de thinkpad că e laptop. Dar loganul e mașină? Cine are thinkpad are mașină, nu .....Așa că putem să ne dăm cu părerea despre orice. Dar când le avem. Așa să comentăm de calitate și performanțe de top suntem cei mai buni. Și unii nu prea au după ce bea apă..... |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
m-ai omorat...pai eu ce sa mai zic ca am Thinkpad si esteit?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() ![]() Să nu mă înțelegeți greșit. Am ceva cu afirmația ”laptop-uri adevărate”. Nimic personal cu nimeni. |
--------------------
.
.
.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Era in spirit de gluma, pina la urma fiecare-si ia ce doreste/poate/etc.
Acum serios vorbind, ThinkPad este un nume in lumea laptop-urilor - calitate, fiabilitate, solutii constructive, suport, etc. Am avut pina acum doar ThinkPad-uri (390X, 600X, T22, T41) - si urmatorul o sa fie tot un ThinkPad; f. posibil din seria X dar inca mai oscilez intre T si X. Bineinteles ca as prefera sa fie mai ieftine, nu ma incanta sa dau un pumn de bani, dar ma incanta produsul. Ca performanta au rival, ba chiar multi, nu asta este un punct forte al lor, ci calitatea. |
--------------------
.
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(AIX @ 18 Feb 2008, 14:08) Era in spirit de gluma, pina la urma fiecare-si ia ce doreste/poate/etc. Acum serios vorbind, ThinkPad este un nume in lumea laptop-urilor - calitate, fiabilitate, solutii constructive, suport, etc. Am avut pina acum doar ThinkPad-uri (390X, 600X, T22, T41) - si urmatorul o sa fie tot un ThinkPad; f. posibil din seria X dar inca mai oscilez intre T si X. Bineinteles ca as prefera sa fie mai ieftine, nu ma incanta sa dau un pumn de bani, dar ma incanta produsul. Ca performanta au rival, ba chiar multi, nu asta este un punct forte al lor, ci calitatea. Calitatea cere sacrificii....financiare. Unde sunt resurse financiare - nicio problemă. Dar sunt unii unde resursele financiare sunt precare dar ei au aceleași pretenții. Asta e problema. Scuze de offtopic. Așa cum ziceau într-un articol din Chip, laptop-urile mai nou se diferențiază după calitate+dotări, nu performanță. Ca performanță sunt destul de apropiate. This post has been edited by Lostboy: 18 Feb 2008, 14:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
Performanta nu e la fel, un Acer care are caracteristici mai bune decat un Dell, procesor mai bun, memorie mai mare , se misca infect comparativ cu cel din urma, cu acelasi sistem de operare, si nu e un caz singular.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Vorbea cineva de laptopuri adevarate. ThinkPad este super OK pentru constructia solida (balamale de metal, carcasa de magneziu, etc), dar are un maaaaare punct slab. Windows.
Cele mai adevarate laptopuri sunt MacBook sau MacBook Pro. ![]() ![]() This post has been edited by Corbu': 18 Feb 2008, 23:14 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cică Mac-urile sunt gay!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
E clar. Acer e cel mai macho laptop posibil, nu esti barbat daca nu ai un Acer
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dell-urile sunt... made in Ireland...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare.
am nevoie de un lap pt prelucrare foto, fara fite culori samd. buget maxim 4000. multam mult. am gasit ceva, http://www.price.ro/specificatii_packard_b...mium_109802.htm |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
in curand o sa scot la vanzare IBM T60
e cineva interesat ? o sa trimit datele in PM cui le solicita. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
L-am luat pana la urma. Scos 4,8 in vista. Destul de impresionant zic eu pentru un laptop de 34 de mil.
Attached thumbnail(s) laptop.jpg ( Size: 73.58k ) Number of downloads: 59 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 18 Feb 2008, 14:35) Performanta nu e la fel, un Acer care are caracteristici mai bune decat un Dell, procesor mai bun, memorie mai mare , se misca infect comparativ cu cel din urma, cu acelasi sistem de operare, si nu e un caz singular. ![]() QUOTE(argon @ 19 Feb 2008, 10:39) ![]() Am si Acer si am si HP si pot sa iti spun cu siguranta ca nu stii ce spui........diferenta este la calitatea finisarilor si nu la performanta ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 18 Feb 2008, 09:46) @argon - nu conteste nimic din ceea ce se spune despre thinkPad și DA, este destul de scump, dar asta nu înseamnă că alte laptop-uri ”nu e bune de nimic”! Offtopic: Unii ”are” logan și zic de thinkpad că e laptop. Dar loganul e mașină? Cine are thinkpad are mașină, nu .....Așa că putem să ne dăm cu părerea despre orice. Dar când le avem. Așa să comentăm de calitate și performanțe de top suntem cei mai buni. Și unii nu prea au după ce bea apă..... Nu imi place ca design nici Loganul si nici IBM seria T. Si daca nu stiai IBM la laptopuri e cam ca Mercedes la masini. Numai cine a avut un IBM seria T stie ce inseamna fiabilitatea, robustetea, rezistenta si siguranta care ti-o ofera. Salutare si drum bun tuturor soferilor. This post has been edited by unEL: 14 Mar 2008, 04:01 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
argon |
![]()
|
@l@u ar fi si culmea si zici altceva ca posesor care a dat x ron pe el, cred ca mai buna ar fi parerea cuiva neutru. E clar ca oricine isi apara marfa, e subiectiv, si niciodata nu va spune ca ce are e rau, chiar daca e cel mai prapadit. Culmea, asa zic toti posesorii de produse ieftine, ca la alea scumpe platesti numele, dar mai trebuie sa deschizi ochii si sa vezi ca nu intotdeauna e asa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Vreti parerea unui om neutru? Eu.
Sotia are un IBM T60 primit de la lucru. A fost folosit 90% pe baterie mai bine de 6 luni si bateria e cu doar 6% wear level (baterie Panasonic). E subtire, usor, carcasa din magneziu, balamale din metal (nu ca la laptopurile ieftine din plastic ce se pot rupe) si cel mai mult imi place micul led de deasupra ecranului ce lumineaza tastatura cand e intuneric. DELL-ul meu de exemplu a avut bateria varza dupa 6 luni, am incarcat-o pe cea noua de doua ori si deja are wear level 6% (ambele baterii Sanyo). Ca sa nu mai zic ca arata ca o caramaida fata de T60 si scartaie plasticul pe el la toate incheieturile. IBM-ul e ca un tanc, nimic nu se misca si e destul de solid asamblat. T60 costa scump, dar nu e pentru oricine. Comparatia Logan vs Mercedes a fost foarte buna. This post has been edited by Corbu': 14 Mar 2008, 07:56 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 14 Mar 2008, 07:40) @l@u ar fi si culmea si zici altceva ca posesor care a dat x ron pe el, cred ca mai buna ar fi parerea cuiva neutru. E clar ca oricine isi apara marfa, e subiectiv, si niciodata nu va spune ca ce are e rau, chiar daca e cel mai prapadit. Culmea, asa zic toti posesorii de produse ieftine, ca la alea scumpe platesti numele, dar mai trebuie sa deschizi ochii si sa vezi ca nu intotdeauna e asa. Am spus si o mai spun o data , ca nu performanta(la aceeasi configuratie) face diferenta ci finisajul iar eu unul nu vad rostul unui pret dublu poate chiar triplu pe o carcasa de magneziu sau mai stiu eu ce gadget-uri la un laptop care oricum este consumabil si peste 2-3 ani trebuie inlocuit caci nu mai face face softurilor noi aparute. 14 Mar 2008, 13:13: QUOTE(Corbu' @ 14 Mar 2008, 07:52) Oare cum compari tu doua masini care au clase diferite ??????Compara Logan-ul cu o masina de teapa ei ....la fel si Mercedesul si ai sa fii surprins de rezultate ![]() This post has been edited by l@u: 14 Mar 2008, 13:13 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Adevarul e ca Lenovo Thinkpad R60 Centrino Duo T5600, 1.8GHz e un laptop beton, dar si pretul e pe masura. Cand l-am cumparat nu va spun cat costa
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) IMAG1869.JPG ( Size: 189.33k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(big2003 @ 14 Mar 2008, 17:29) nu va spun cat costa Pai cca. 4500 ron ... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Stimabile Klaus ai dreptate, atat costa acum, eu il am de vreo 6 luni.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 15:06 |