Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
koldun |
![]()
|
||
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|||
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 6 Apr 2008, 10:50) Mai exact ce ti-a placut ??? La banii astia iti iei un T61p din US, si crede-ma ca o sa-ti placa si mai mult. Si daca nu ai vazut ... Intel T2500 Core Duo (2.0 GHz) ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Un articol interesant pentru cine are chef si timp sa il citeasca:
http://www.go4it.ro/articol/2518108/Tips-T...-un-laptop.html Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
eu am cumparat acest laptop . http://www.circuitcity.com/ssm/HP-Pavilion...roductDetail.do am avantajul ca sunt aici in state si mi s-a parut si ieftin si l-am luat .am pus jocul battlefield2 pe el si merge struna.merita 680$
|
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Chiar merita 680 de $
![]() This post has been edited by Shush: 8 Apr 2008, 12:47 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Adica 680 de dolarei nu euroi
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dintre asta: http://www.mediagalaxy.ro/catalog/item/?ca...#category_47353
si asta: http://www.mediagalaxy.ro/catalog/item/?ca...Id=&itemId=3508 pe care l-ati alege? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
hp
|
--------------------
.
.
.
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Myria e un laptop facut prin Bucuresti si se vinde doar in magazinele Altex si MG. Probabil este cel mai prost laptop pe care am pus mana si nu ma refer la configuratii ci la constructia lui in sine (asta acu cca 1.5 ani poate s a schimbat radical treaba de atunci dar eu nu prea cred). Myria nu are suport tehnic pentru descarcat driveri etc. Nici nu intra in discutie comparatia dintre cele 2 marci. Vezi ca gasesti hp cam la acelasi pret cu procesor mult mai bun pe magazine online!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
HP .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da' de BenQ ce stiti in domeniul laptoape?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(liviuiulian @ 7 Apr 2008, 22:44) eu am cumparat acest laptop . http://www.circuitcity.com/ssm/HP-Pavilion...roductDetail.do am avantajul ca sunt aici in state si mi s-a parut si ieftin si l-am luat .am pus jocul battlefield2 pe el si merge struna.merita 680$ De mers merge bine, numai ca eu prefer Intel in loc de AMD. Mai putin zgomotos, mai stabil si nu are nevoie de racire asa multa. Am avut la mine intr-o delegatie unu si cand il tineam pe genunchi ma frigea. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(unEL @ 9 Apr 2008, 10:40) De mers merge bine, numai ca eu prefer Intel in loc de AMD. Mai putin zgomotos, mai stabil si nu are nevoie de racire asa multa. Am avut la mine intr-o delegatie unu si cand il tineam pe genunchi ma frigea. E discutabila problema! eu ma impac bine cu amd mi se par mai ieftine si in review-uri nu s cu mult mai grozave decat Intel e mai mult chestie de gust si preferinta. Cat despre racire amd ul meu (turion x2 58) nu trece de 55 grade orice as face si orice aplicatie as rula, dar si ventilatorul vajaie. M am jucat cu un Fujitsu (nu Fujitsu Siemens) cu Intel la aceeasi frecventa si procesorul sta pe la 75 grade e fff cald chiar fierbinte (carcasa) dar nu scoate nici un zgomot abia se simte un firav firicel de aer cald. Cat despre Benq eu nu prea m as risca doar daca e vreo super oferta dar cand ai de unde alege de la altii nu vad dc sa te compici. aaaa si vezi ca benq si a schimbat denumirea in..... nu pot sa zic ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Am luat si eu un acer ( http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...--pLX.ALX0C.006 ) de la e-mag, cu 1 gb cadou (in total 3), si vreau sa zic ca oscilam intre Dell (plus garantie), fujitsu-siemens (mai multi au zis ca au probleme si vin multe in service), si acer (plus la pret, dar multi nu laudau deloc marca) Vreau sa zic ca nu regret niciun moment alegerea facut. 3 ghz de ram si cu amd turion x2 60 la 2 ghz se misca impecabil. de placa video nu mai zic. nu se incalzeste nici dupa ce ruleaza mult (inca nu l-am testat cu jocuri super-super). Oricum, vine cu drivere de XP si Vista pe cd (nu vine cu sistem de operare, mare plus parerea mea), se instaleaza f usor totul. E un laptop excelent cu conectivitate maxima, usor de utilizat si performant. De asemenea si f personalizabil. Am luat si un router wireless http://www.pcgarage.ro/routere-wireless/ms...-us54se-ii-kit/ si s-au conectat f usor, merge super. Insa, nu stiu sa pun parola la router. E legat de WPA, sau ceva de genu? Cine ma ajuta? Recomand Acer din toata inima! This post has been edited by StefanT: 9 Apr 2008, 23:35 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pui la setările wireless din router WPA PSK TKIP și o parolă, apoi aceleași setări și în laptop.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am reusit, merci mult
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
StefanT |
![]()
|
3 Gb poftim
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(StefanT @ 10 Apr 2008, 00:33) Fujitsu-siemens este numarul 1 la laptopuri vandute pe piata romaneasca, vinde de se-doaie, asa ca la numarul mare e normal sa fie si mai multe defecte. Bine, nu ca ar avea lumea din bransa parere buna despre ele... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
StefanT |
![]()
|
Te cred, klaus. Insa, stiu pe cineva care a avut probleme mari cu un Fujitsu, si service-ul a fost cam de rahat, i-au fost schimbate piese si faze de genu'.
In schimb 2 prieteni buni au acer (unul il are de vreo 3 ani si a fost umblat prin toata lumea laptopul ala) si nu au avut probleme. Chiar am incredere in marca asta. Nu zic ca e mai bun decat Fujitsu, doar ca eu m-am bazat pe experiente si exemple ale prietenilor. Oricum, in aceeasi bani am placa nvidia 8600 (512mb) fata de 8400 (128mb + shared), 3 gb de ram fata de 2, si multe multe maruntisuri (mai multe usb-uri, mai multe interfete, unitate optica cu blue-ray, aspect mai prietenos, tastatura mai comoda, etc). Sper sa fi facut o afacere buna ![]() O zi buna va doresc |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Tastatura aia alba se cam jegareste ...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nici Acer si nici Fujitsu nu sunt marci cu un renume asa mare in lumea Laptopurilor. Totusi, cred ca Acer > Fujitsu (ca firma, nu ca anumite modele de laptopuri). Acer e pe locul 3 in lume la producita de laptopuri (dell pe 2 si hp pe 1).
Modelul luat de StefanT e interesant. Personal nu agreez aspectul (forma, culori materiale) dar e doar o chestiune de gust. Un plus daca te joci de placa video dedicata (desi nu f puternica) care e mult peste orice solutie integrata. Sa il stapanesti sanatos! Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(StefanT @ 9 Apr 2008, 23:33) Am luat si eu un acer ( http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...--pLX.ALX0C.006 ) Deci nu mai ai nevoie de monitor? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
l@u |
![]()
|
Baaaa ! esti criminal..........
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
cum aflu si eu temperatura procesorului?cineva vorbea de 55grade si de 75 de grade. e un program special sau cum?
|
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Everest
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
l@u |
![]()
|
Sau NHC !
This post has been edited by l@u: 10 Apr 2008, 18:52 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
StefanT |
![]()
|
@ssilviu, mie mi se pare un gri putin pretentios, insa ramane de vazut in timp
![]() @Andy_acs, la inceput nici eu nu eram sigur in privinta aspectului, pana mi-am dat seama ca e altfel, si .. chiar imi place. Oricum e f ergonomic si ma incanta de la primul la ultimul buton ![]() ![]() ![]() Merci de urari! @Ironick, am aceeasi nevoie pe care o aveam si atunci, la BC tot 14'' am. Dar cred ca o sa iau un LCD de 19'' wide, asta asa ca sa dormi tu linistit si sa nu patesti ca in proverbul ala cu un caine, si cu un drum lung. Apropo de temperatura la procesor, am avut maxim 72 de grade la 20 de min de rulare la 100%. E ok? Care ar fi temperatura critica? (amd turion x2 60 la 2 ghz) Placa video nu mi-o afiseaza Evestul, posibil sa nu aiba placa senzor sau ceva?? Nvidia 8600 GS e placa. Saru'mana ptr sfaturi, sa auzim de bine! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
yonutz84 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 10 Apr 2008, 09:36) Fujitsu-siemens este numarul 1 la laptopuri vandute pe piata romaneasca, vinde de se-doaie, asa ca la numarul mare e normal sa fie si mai multe defecte. Bine, nu ca ar avea lumea din bransa parere buna despre ele... Fujitsu Siemens au cel mai bun suport tehnic in romania... multe serviceuri partenere in mai toate orasele si piese se gasesc! pe locul 2 parca e HP in afara de modelele Pavilion care nu se comercializeaza in Romania QUOTE(StefanT @ 10 Apr 2008, 21:02) @ssilviu, mie mi se pare un gri putin pretentios, insa ramane de vazut in timp ![]() @Andy_acs, la inceput nici eu nu eram sigur in privinta aspectului, pana mi-am dat seama ca e altfel, si .. chiar imi place. Oricum e f ergonomic si ma incanta de la primul la ultimul buton ![]() ![]() ![]() Merci de urari! @Ironick, am aceeasi nevoie pe care o aveam si atunci, la BC tot 14'' am. Dar cred ca o sa iau un LCD de 19'' wide, asta asa ca sa dormi tu linistit si sa nu patesti ca in proverbul ala cu un caine, si cu un drum lung. Apropo de temperatura la procesor, am avut maxim 72 de grade la 20 de min de rulare la 100%. E ok? Care ar fi temperatura critica? (amd turion x2 60 la 2 ghz) Placa video nu mi-o afiseaza Evestul, posibil sa nu aiba placa senzor sau ceva?? Nvidia 8600 GS e placa. Saru'mana ptr sfaturi, sa auzim de bine! Am testat si eu un acer cu o placa de 512 ram dedicati am cam ramas uimit de ce poate sa faca.... deh nu vreau sa zic ca s bune sau proaste dar testul adevarat il treci dupa ce l scapi de pe masa torni cafea cola pe tastatura (asa am patit eu cu 200 ml coca cola) si el sa mearga. Vorbeam zilele trecute cu un prieten ce lucreaza intr un service si cele mai multe probleme la laptopuri vin din cauza lichidelor turnate peste tastatura... Pt monitorizat temperatura foloseste Right Marc cpu utility si pentru ram: Statbar RMC download de aici: http://cpu.rightmark.org/products/rmclock.shtml StatBar>>> http://download.chip.eu/ro/download_ro_103759.html |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bai eu nu va inteleg va liuati laptop ca sa turnati cola pe ele si sa bateti cuie cu ele ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:36 |