Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
A avut emag un Dell cum vrei tu, 1920x, 8600 gt, 2giga, 2x160 la oferta de vreo 33 de mil. A durat doar cateva zile.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da... din pacate nu mai vad nimic asemanator acum... Am vazut ceva misto, dar scump...
http://www.pcfun.ro/Notebook/Notebook-Dell...-1735-Jet-Black Si nu stiu daca s-au rezolvat problemele primelor modele din seria asta... |
--------------------
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Salut!
Am achizitionat si eu un Dell Inspiron 1525. Procesor 2 giga celeron, 80 de giga hard, 2 giga ram. Mi l-a adus cineva din state comandat de pe dell.com(hotii astia de la noi le vand f scump). Problema mea este ca bateria dupa ce a stat toata ziua in priza nu e decat la 89%. Cand o sa se incarce la 100% ? This post has been edited by FLP: 5 Sep 2008, 07:10 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cind va fi incarcata complet!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumva e de la schema de power management? La Sony, pe Optimized, se incarca pana la 80% doar. Daca muti cursorul de mouse pe icon-ul bateriei, zice charging sau not charging la 89%?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ba da, acolo la power management ma uitam. La 90% a ramas. Si nu mai incarca. Ea de fapt e incarcata sau care e faza ?
|
--------------------
.
.
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e setata schema sa se opreasca incarcarea la 90%, ca sa prelungeasca durata de viata a bateriei. Se poate modifica schema ca sa incarce pana la 100%.
Daca e prima oara cand ai incarcat bateria e posibil sa nu mearga pana la 100%; abia dupa 2-3 cicluri ajunge la full. Mai exista posibilitatea ca bateria sa aiba incarcare rapida pana la 90%, si pe urma incarcare lenta tot pentru prelungirea duratei de viata; daca tii laptopul deschis probabil nu apuca sa treaca de 90%. Parerea mea: schimba schema pe 'full performance' sau 'power saver' (sau cum s-or fi chema la tine); pe una din ele trebuie sa incarce pana la 100% dupa 2 cicluri de incarcare. Daca merge, atunci lasa setarile default. This post has been edited by Como: 5 Sep 2008, 13:34 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
FLP |
![]()
|
si de unde fac setarile astea, din bios?
|
--------------------
.
.
|
Como |
![]()
|
Nuuu, din Control Panel, Power Management sau ceva in genul asta. Ma uit acasa, daca nu gasesti pana diseara. Sau dai click pe icon-ul bateriei de pe task bar si exista un shortcut pe undeva.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@FLP simplu si la obiect:
- daca folosesti laptopul preponderent la priza o incarcare a bateriei de 100% ii scurteaza viata. De asemenea si numarul de incarcari fac asta, nu ai vrea sa incarce imediat de la 99% sa se duca in 100% - pentru a nu incarca bateria la maxim, din soft (soft proprietar, sau power management din control panel, NU bios) se seteaza anumite optiuni. Te intreaba acolo daca folosesti preponderent laptopul la priza si daca vrei sa activezi diverse 'chestii' pentru prelungirea vietii bateriei. - se recomanda un cilclu de incarcare consumare macar la 2 saptamani. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
FLP |
![]()
|
sa mor de gasesc asta in control panel....
This post has been edited by FLP: 5 Sep 2008, 15:54 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 129.65k ) Number of downloads: 68 |
--------------------
.
.
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
La mine (Lenovo ThinkPad T61) e un program (nu din windows) de unde se seteaza chestiile astea.
Ia incearca un "fn+f3" sa vedem ce apare. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
mda, cred ca nu am instalat softul necesar.......
Pe tasta f3 am o baterie inscrisa cu albastru adica sa mearga odata cu FN dar se pare ca xp`ul meu prost nu recunoaste asa ceva. o sa mai caut eu drivere..... nu ca m-ar deranja, mai ales ca lumea vad ca zice ca e bine ca nu se incarca la 100% |
--------------------
.
.
|
Andy_ACS |
![]()
|
Presupun ca nu a venit cu win preinstalat.... in cazul asta trebuie sa cauti ceva programele de la ei.
Incearca si pe aici, poate gasesti ceva: http://www.dellcommunity.com/supportforums...d.id=insp_power Sper sa rezolvi! Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
mi-am downloadat cam ce era important de pe dell.com..... din ce am googleuit eu e quicksetu care s-ar ocupa cu asa ceva... ma mai documentez, mersi de link
![]() |
--------------------
.
.
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
vreau sa cumpar acum asta.am doar o ora la dispozitie.e 599,nu 699 cat scrie acolo.e vorba de dolari.cum e placa video?va multumesc
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?sk...d=1213399955100 |
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
FLP |
![]()
|
totusi mi se pare cam scump...
cei de la best buy fac shipment in romania? |
--------------------
.
.
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Notebook Acer AS8930G-944G64Bn P9400, 4GB, 2x320GB, Blu-Ray exista se pare si in oferta din romania.... e simpatic si stie multe
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
vreau sa cumpar acum asta.am doar o ora la dispozitie.e 599,nu 699 cat scrie acolo.e vorba de dolari.cum e placa video?va multumesc
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?sk...d=1213399955100 totusi mi se pare cam scump... cei de la best buy fac shipment in romania? nu fac shipment in romania.eu sunt aici,in state.ieri l-am cumparat.am dat 599de dolari pe el.acum e 750.ei duminica schimba preturile.aseara l-am probat.merge excelent.sa vedem cum se va descurca in viitor.videoul e bun,am pus half life 2 din 2007 pe el si pe setari video maxime si se misca super bine.la banii astia eu zic ca am facut un foarte bun deal |
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 7 Sep 2008, 14:37) Acer nu ![]() Dell as vrea dar nu gasesc ce vreau... Ce stiti de Asus? ![]() Asta e cam scump, si pe net nu umbla vorbe bune de el... Ce ziceti de asta ? Eu am un Asus x55sv si este super ca laptop ........dar a cazut hardu' dupa cateva luni...la garantie vin acasa si il iau si il aduc inapoi pe cheltuiala lor...partea nasoala e ca am pierdut tot de pe hard. This post has been edited by l@u: 7 Sep 2008, 20:06 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
ce ziceti de Lenovo ThinkPad R61i? la 1900 lei e ok? Ma intereseaza sa fie solid, sa nu scartaie a plastic ieftin si sa fie fiabil. Pentru birou, filme, muzica si internet. ce ziceti, il iau?
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Depinde de configuratie. In principiu pretul e bun. Sa ai in vedere ca R61 e putin mai gros ca T61. De solid e solid.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Como |
![]()
|
E bine facut Lenovo, dar la pretul asta vad o configuratie cu 1GB RAM si procesor slabut, o sa te chinuie Vista rau de tot.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
je_design |
![]()
|
ce altceva as putea sa iau de 2000 lei? sa fie robust si fiabil...
toshiba cum sunt? am avut (ne)placerea sa lucrez cu un fujitsu-siemens si scartaia carcasa la cea mai mica atingere. nu mai vreau asa ceva. |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mergi la e-mag si acolo poti testa orice laptop au in showroom....sper sa nu se considere reclama dar eu personal am luat 3 laptopuri de la ei(Acer,Asus,HP) si sunt multumit pana acum , dar cel mai bun ptr ce vrei tu este HP de la 6715s in sus.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FLP |
![]()
|
Eu mi-am luat Dell Inspiron 1525, dar mi l-a adus cineva din state, 550$...
|
--------------------
.
.
|
je_design |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 9 Sep 2008, 19:44) e mai bun ca lenovo? uite ce zic astia despre hp: link This post has been edited by je_design: 9 Sep 2008, 22:07 |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Ramai la ce ai... de bani ia bere!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:38 |