Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(je_design @ 9 Sep 2008, 23:03) Mai ce pot sa-ti spun este ca HP-ul este la fiica-mea si este cel mai frecat din casa si nu are nici cea mai mica problema...nu scartaie ,iar Vista merge brici pe el.Acer-ul ala e mai nasol la design iar tastatura e varza in schimb merge brici.Asus-ul e cel mai bun.......e super la configuratie si design dar displayul este cam slabut si mi-a cazut si hardul care a fost schimbat pe garantie , in schimb nu am ce sa-i reprosej.Lenovo sunt laptopuri foarte bune dar afla daca configuratia ti se potriveste . |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
je_design |
![]()
|
merci de sfaturi!
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
je_design |
![]()
|
am gasit si altceva. de asta ce spuneti?
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@ je_design:
eu ti-l recomand pe asta, e mult mai bun ca firma si ca performanta (si la garantie) fata de cel indicat de tine. E drept ca e si putin mai scump, dar diferenta merita: http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...-271530485-96bk Laptopul asta e bun la toate, mai putin la jocuri foarte pretentioase (are video integrat). Daca vrei o solutie de buget (daca banii sunt o problema) ti-l recomand pe asta: http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...120gb--pKP477AA Edit: Pun si variantele astea pentru cine vrea gaming: http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...b--pX55SV-AS062 http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...b--pM50SA-AK037 P.S. Personal nu adopt ideea folosirii unui laptop la gaming deoarece: - la banii respectivi faci un desktop mai performant - la banii respectivi pe desktop joci mult mai comod, ecran mare, tastatura gaming, etc - posibilitati ulterioare de upgrade la desktop. As alege un laptop daca: - am nevoie de mobilitate - am spatiu restrans in camera - sunt maniac cu zgomotul (desi se poate face si desktop silent) - tin calculatorul mult aprins si ma intereseaza consumul de curent Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 12 Sep 2008, 08:42 |
--------------------
-
-
|
|
je_design |
![]()
|
am comandat lenovo thinkpad
r61i la 1700 si ceva RON. Sper ca am ales bine si sa nu regret. |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
-- text eliminat de mine (os).
Pentru vinzari->la Bursa. This post has been edited by os: 27 Sep 2008, 09:23 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Vă rog să-mi spuneți părerea despre laptop-ul ăsta:
http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...--pLX.AKR0U.092 ms |
--------------------
.
.
.
|
|
virusssp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 31 October 07 ![]() |
Bun dpdv pret/performanta... toshiba sau dell cu aceasta configuratie sunt mai scumpe... Am gasit un Asus http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...b--pF7SE-7S103D care e cam echivalent cu Acerul. E chestie de gust.. mie imi place designul celor de la Acer - bat putin spre Mac
|
--------------------
DACIA
1310L
1997 TO LIVE IS TO DIE!
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 19 Sep 2008, 09:58) Dorește cineva o geantă laptop, 17", Targus, primită cadou la un laptop Asus? Preț 10 euro. ![]() Modelul este Targus ONT030AP v2. Este da la laptopul din link ca am si eu un Asus x55sv tot cu tastatura numerica si cam aceleasi dimensiuni sunt la amandoua...daca da da un pm ca sa vedem ce si cum. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
@Lostboy
5920 am si eu numai ca e vechi de un an jumate. Pe atunci maximul era T7300,dvd RW si fara tv tuner. Nu a avut niciodata nici cea mai mica problema. Recomand! Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Lostboy |
![]()
|
Ms frumos de sfaturi. Ceea ce mă încântă la el sunt următoarele:
1. procesorul 2. placa video 3. unitatea optică HD 4. baterie 8 celule 5. tuner-ul 6. partea audio ..știu, cam tot, dar personal consider că raportul performanță/preț este foarte bun. |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce te incanta la procesor?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
cache-ul de 4096 kb față de cei 512 ai turion-ului meu.....
|
--------------------
.
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu zic ca asta e o alegere mai buna.
http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...b--pX55SV-AS062 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 21 Sep 2008, 21:17) Acum nu te lua dupa cache mai ales L2, AMD cu jumate de cache fata de un dual core Intel e de 3 ori mai bun in benchmark, nu zic ca duo ala nu e bun, dar cache-ul nu e un criteriu dupa cum multi cred. Apropos, Turionul tau are de vreo 4 ori mai mult cache L1 decat duo-ul ala. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2008, 00:22) Si eu am spus la fel pana a cazut hardu' dar poate e doar un caz izolat..oricum a fost facut pe garantie ,inclusiv transportul dus intors asigurat caci asa e la Asus. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(argon @ 22 Sep 2008, 07:37) Acum nu te lua dupa cache mai ales L2, AMD cu jumate de cache fata de un dual core Intel e de 3 ori mai bun in benchmark, nu zic ca duo ala nu e bun, dar cache-ul nu e un criteriu dupa cum multi cred. Apropos, Turionul tau are de vreo 4 ori mai mult cache L1 decat duo-ul ala. Eu am un turion 64 x2 tk-55 la frecventa de 1,8 ghz, fsb 800mhz, 512 kb L2 cache. E o mică diferență față de un dual core 7700, 2400ghz, fsb 800, 4096 kb L2 cache. Mai ales că la laptop-ul meu am cea mai proastă placă grafică din câte putea să pună pe un laptop Ati radeon Xpress 1150. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ce parere aveti de laptopul asta: http://www.cel.ro/laptop-notebook/notebook...gb-2gb-linux-l/
Procesor: Centrino Core 2 Duo Frecventa procesor (GHz): 2.0 Diagonala LCD 15.4 Capacitate HDD: 250GB SATA |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
dar toate laptop-urile puse aici au cam 3 kile .. ceva sub 2 kile si mai mic, recomanda cineva? pana-ntr-o mie de euro.
|
--------------------
-
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 24 Sep 2008, 19:32) Ce parere aveti de laptopul asta: http://www.cel.ro/laptop-notebook/notebook...gb-2gb-linux-l/ Procesor: Centrino Core 2 Duo Frecventa procesor (GHz): 2.0 Diagonala LCD 15.4 Capacitate HDD: 250GB SATA Pana aici e ok dar uita-te si la placa grafica care este o pocnitoare |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
koldun |
![]()
|
Care placa? Care video?
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(l@u @ 24 Sep 2008, 22:01) Nu prea ma pricep la placile video, asta are Intel Graphics Media Accelerator X3100. Am inteles ca procesorul intel core 2 duo, este o versiune mai noua. Care ar fi o placa video mai buna? Acum vad ca nu mai poti comanda laptopul, dar pana luni seara costa 1950 lei. Uite aici un comentariu gasit pe un alt forum" X3100 e ok in vista. accelereaza complet DX 9.0c, aero merge f. bine in rezolutii decente (daca il conectezi pe extern o sa mearga greoi in orice e peste 1900x1200) Si in aplicatiile grafice se misca bine. Stie nativ OpenGL accelerat Hardware. Asa ca nu o sa ai probleme in ACad and company. In Photoshop si asemanatoare lucreaza bine, iarasi, pana in rezolutii mari si foarte mari. In principiu, daca nu trecid e 1900x1200 nu o sa simti diferenta intre un X3100 si Nvidia sau Ati. (Bineinteles, nu vorbesc despre jocuri D3D!) In partea Direct 3D face fata unui ATI X1150 sau unui NVidia 7300 Avantajele chip-ului asta fata de concurenta sunt consumul de curent redus si temperaturile de functionare mult mai joase. Dezavantajul este, evident, folosirea memoriei sistemului. X3100 nu are memorie dedicata. In aplicatiile grafice rareori o sa 'vrea' mai mult de 128-192 MB RAM. This post has been edited by tribunul: 25 Sep 2008, 20:36 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
koldun |
![]()
|
La ce vrei sa il folosesti?
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Andy_ACS |
![]()
|
x3100 am si eu la T61. Mi se pare excelent pentru ce vreau eu (office, browsing, multimedia, joculete mai vechi gen starcraft , counter strike, sau mai noi fara cerinte puternice gen Fotball Manager). Avantaje clare sunt consumul mic (autonomie mai mare pe baterie) si temperaturile scazute la functionare. Daca ai si tu ai aceleasi asteptari e ok x3100.
Daca vrei jocuri noi 3d gen nfs, shootere, etc mergi pe altceva (8600GT sau placile astea mai noi de la ATI). Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
koldun |
![]()
|
Doar pt. astea e ok. Pt. casete video iti mai trebuie ceva de captura video (recomandabil pe express sa nu ocumi un USB-vezi un tv tuner cu intrari S-video & RCA).
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Lostboy |
![]()
|
Am citit pe emag despre Acer (brand-ul) și erau mulți care pun mai presus asus sau msi - ziceau că acer are probleme la fiabilitate.
Ce părere aveți? ms http://forum.emag.ro/index.php?s=&showtopi...ndpost&p=139590 ![]() This post has been edited by Lostboy: 29 Sep 2008, 14:43 |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Cred ca nefiabilitatea Acer e o legenda urbana veche. Totusi sunt producatori care fac lucruri mai bune si altii care nu au asa multa experienta. Depinde de buget si preferinte, fiecare zice ca "scula lui e mai tare"
![]() Foarte importanta e clasa din care face parte laptopul. Inj general toate firmele au lucruri de calitate (business class) si lucruri ieftine (consumer class). Parerea mea subiectiva e ca Asus = Acer > Msi Daca vrei garantie mare te orientezi la un Dell, au 3 ani garantie. Exista modele reusite si mai putin reusite. In general cand vrei un laptop (sau telefon, masina, etc): - stabilesti buget - stabilesti cat esti dispus sa treci peste bugetul de la punctul anterior in cazul in care gasesti ceva putin mai scump dar mult mai bun - stabilesti necesitati (cerinte, ce vrei de la obiectul respectiv) - te decizi la 3-4-5-6 modele - aduni informatii, citesti reviewuri, intrebi pe forumuri. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 29 Sep 2008, 16:14 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:25 |