Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum sunt complet pe langa subiectul laptopuri, va cer o parere. Am nevoie de un laptop usor, fiabil, ieftin (in jur de 20 de milioane) folosit in principal pentru office si internet, cu display bun, poate din cand in cand vizionat cate un film. Ma gandesc la asta:
http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...vista--pKE112EA Singurele lucruri care nu imi plac sunt HDD-ul cam mic (160GB) si lipsa de TV-out, dar fara asta din urma cred ca o sa pot trai. Am mai vazut HP-uri si mi-au placut, display-urile sunt faine si parca nu se incalzesc asa tare. LE: mai are o problema, garantie doar 1 an. Trebuie neaparat si wireless, dar asta cred ca nu mai e ceva special, probabil ca toate laptopurile au. Oricum, nu-mi prea vine sa dau banii pe firme gen Acer, Bricer Caricer, prefer ceva HP, Toshiba, Lenovo, Dell, dar asta e cel mai usor pe care l-am gasit in segmentul asta de pret. This post has been edited by ionutzp: 1 Oct 2008, 14:43 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu m-as feri de Dell Inspiron 15xx, i-am auzit pe mai multi plangandu-se ca le-au crapat acumulatorii dupa mai putin de jumatate de an de utilizare. Ma rog, al lui frate-meu inca rezista
![]() Eu personal folosesc acum Lenovo 3000 N200, e excelent, a facut mai bine de jumatate de an si nu am avut nici o problema cu el (in afara de faptul ca pe Linux nu ii detecteaza unitatea de DVD, bug cunoscut). Foarte usor, display excelent, autonomie 3h in Linux, un pic mai mult in Vista. Recomand |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(ionutzp @ 1 Oct 2008, 15:38) Ce are Acer de este așa de ....prost? Chiar trebuie să generalizăm fără un fundament? Ăsta nu e bun: http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...--pLX.AT20X.020 ? Fiecare produs are target-ul lui. Un produs de 1500 ron nu poate fi inclus în aceași oală cu unul de 6500 de ron. Ce Dell-urile nu au probleme? Da, dacă vrei laptop adevărat, ia-ți lenovo. Dar în zona de preț de 1500-2500 de ron nu prea poți să ai pretenții de super calitate! |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
La al meu Dell Inspiron 1501 a crăpat bateria cam când a făcut 1 an, dând un mesaj cum că nu e recunoscută. Mă rog, s-a rezolvat cu un update de BIOS, dar autonomie sub 1 oră de acum, și ce e ciudat, nu l-am folosit mai deloc pe baterie... Ori e conspirație, ori nu i-au priit cei 60 Hz de pe vapor. (deși zice de bine pe adaptor).
Să vedem Asus-ul cum se va comporta. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@semit asa ceva: http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...PSLBCE-00S00SR3
sau mai ieftin: http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...--pLX.TMX0C.020 http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...--pLX.ALE0C.075 P.S. pe ultimul l-am configurat pentru un var (luat din real) si mi-a placut pentru pretul lui. Un fel de Logan al laptopurilor ![]() - daca ai nevoie de putere de calcul evita celeron - nu merita sa iei ceva cu mai putin de 2G ram (sau daca iei cu 1G sa fie un singur modul si sa mai adaugi tu inca unul, sa nu fie 2x512). - din pacate acum a crescut euro si automat au crescut si preturile la "sculele" de import. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 1 Oct 2008, 16:00 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mersi, i`ll check into it
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca ar fi sa faceti un top al procesoarelor, care ar fi el?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Al meu e abia pe 17.
![]() This post has been edited by MAERSK: 2 Oct 2008, 09:57 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Alea sunt pentru laptop?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
sunt si desktop si laptop in topul respectiv, tocmai pentru a putea compara mai bine puterea de calcul.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
As dori si eu un laptop de la Eta2U.ro, UltraPro sau Flanco. Am gasit cateva oferte dar nu prea ma pricep asa bine. Pretul maxim este de 2.000 lei.
Cam asta am gasit eu.... mie imi treb mai mult pentru filme,muzica, Photoshop si Warcraft III FrozenThrone ![]() http://www.ultrapro.ro/produse/sisteme-not...ok/laptop-asus/ http://www.ultrapro.ro/produse/sisteme-not...-wireless-asus/ http://www.eta2u.ro/index.php?page=shop.pr...id=1&lang=ro_RO http://www.eta2u.ro/index.php?page=shop.pr...id=1&lang=ro_RO http://www.eta2u.ro/index.php?page=shop.pr...id=1&lang=ro_RO Astept Raspunsurile voastre ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Nici un informatician pe acilea
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Subscriu, varianta 2.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
Multumesc pentru raspuns.nu am mai auzit de procesorul asta *montevina* dar sper sa fie buna alegerea. O zi buna
This post has been edited by bz_26_zzz: 9 Dec 2008, 09:22 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Montevina nu este un procesor, este un nume de cod pentru o platforma mobila Centrino.
montevinalu0.jpg Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
Un laptop bun si cu un aspect deosebit ar fi si Toshiba Satellite A 300D - 126.
Eu unul sunt foarte multumit de el. Va ofer si cateva date despre el: Tip procesor Mobile AMD Turion 64 X2 Model procesor TL-62 Frecventa procesor 2100 MHz Diagonala 15.4 inch Tip display WXGA TFT Tehnologii TruBrite Rezolutie 1280 x 800 pixeli Chipset video ATI Mobility Radeon HD 3470 Capacitate memorie video 256 MB Capacitate HDD 250 GB Interfata SATA Viteza de rotatie 5400 rpm Memorie RAM standard 2048 MB Tip memorie RAM DDR2 667 MHz Memorie RAM maxima 4096 MB Sloturi de memorie 2 Unitate optica DVD RW Super Multi DL Card reader 5-in-1 Retea 10/100 Base-T Wireless 802.11 b/g Bluetooth Da Modem 56K V.92 Porturi 4 x USB 2.0 1 x DC-in 1 x VGA 1 x RJ-11 1 x RJ-45 1 x S-Video 1 x IEEE 1394 1 x Microphone-in Sloturi de extensie 1 x ExpressCard Sistem de operare Windows Vista Home Premium Dimensiuni (W x D x H) 363 x 267 x 34.5 mm Greutate 2.7 Kg Altele 1.3 MP Webcam In septembrie a costat 2900 lei plus un ruter wireles TP-Link cadou Attached thumbnail(s) toshiba_psak4e_00x00jg3.jpg ( Size: 30.42k ) Number of downloads: 229 |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
semit |
![]()
|
Al meu e a300-1jh
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
impresii despre Dell Inspiron 6400 E1505.
conf: CPU iCore2Duo T7200, 2G, 4mb, 667mhz RAM 2x 512 Samsung Dual Chanell 667 HDD WD 120G S-ata VID AtiM x1400 PCI-Ex 128+128 ram DVDRW Sony WLAN, BT, etc... buun reparatii in primul an: BT a cedat dupa 1 luna. schimbat, dupa inca o luna de la comanda Incarcatorul, cablul ros de matza, facut poc, schimbat pe sub mana cu 90lei, nou de la alta firma. pana l-am cumparat au trecut cateva luni, ma axam pe desktop. bateria, facuta de DELL, incarcata si descarcata din an in pasti. BT al 2-lea dupa o vreme nu mai vrut sa se instaleze. schimbat bios, rezolvat in service. A CRAPAT ECRANUL DE LA SINE! ecran true-bright de sticla, glossy. chin mare cu service-ul. n-am avut ce sa fac, a trebui sa cumpar altul. nush daca sa-u chinuit prea mult la inspectie tehnica sau nu, cert este ca n-au putut dovedi ca a fost fortat, lovit... bucurie de 10mil. venit altul, de plastic. nervi la inceput, f bucuros acum ca lucrez cu el sub soare si se vede bine. maxim draci, in service mi-au zgariat masca in dreptul gaurilor de suruburi. de parca ar avea 2 maini stangi cu degete strambe. daca aici nu nimereau gaura, ce sa le mai ceri??? cu cateva zile inaintea expirarii garantiei de 1 an la baterie l-am dus in service s-o schimb. de la 10% wear a ajuns la 50% in mai putin de 2 luni. porcarii de baterii. dupa ceva lupte mi-au schimbat-o. acum bateria e SMP. dupa 1 an de folosire zilnica, cel putin 10-12ore are 11%WEAR. pe consum minim tine inca 2H50-3H10. pe full consum, cam 1H50-2H in al doilea an, folosire Hard-Core aproape non-stop, nici o problema. buba cu BT-ul la modelele astea era arhicunoscut. probabil o serie proasta de module. cel actual functioneaza f bine. CONCLUZIE, cu putina bafta, e un laptop F SOLID, nu se indoaie tastatura, fiabil. putin, s-a mai matuit vopseaua pe palm-rest si s-a luat de pe margine carcasei langa scroll. firma LASTING SYSTEMS e de 2 lei la relatiile cu clientii si service. NU LA EI! si EMAG. treaba voastra. urm. laptop, fie HP, fie DELL, dar de la Latitude in sus., IBM. clar numai clasa business ca sa nu te doara capul. la hp, bateria dupa 1 an de folosire are 0% WEAR. ai naibii. ![]() This post has been edited by tzepesch: 16 Dec 2008, 15:53 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(theundertaker @ 16 Dec 2008, 13:14) Fix pe asta il am si eu, doar ca am dat 2500 lei prin iulie. Bateria e slabuta, poate si din cauza faptului ca lucrez tot timpul cu el in priza; cand am nevoie de baterie abia duce 80 min. pentru un film. Alta problemuta este ca pacane capacul cand il deschid mai grabit, da senzatia ca mai are putin si se desface si pot scoate ecranul. In fine, bine macar ca mai tine bateria, nu ca la Sony Vaio unde se descarca singura in geanta. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
semit |
![]()
|
eu cand il tin in priza scot bateria.. oricum tine putin
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
nu mai face tampenia asta. va duce la o uzura mult mai mare. asa am ajuns eu la 50%wear in mai putin de 1 an.
acum il tin nonstop cu bat, mai putin in weekend sau cand sta mai mult de 1 zi 2 la priza. atunci i-o scot. ca atare acum doar 11%. lucru normal pt un laptop. in timpu zilei il descar aproape complet sau jumate. cursuri! This post has been edited by tzepesch: 16 Dec 2008, 20:04 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
QUOTE(semit @ 16 Dec 2008, 14:46) Sa-l folosesti sanatos si fara probleme. Am vazut ca are 3076 MB Ram, foarte tare. Eu n-am numai 2048 ![]() QUOTE(Como @ 16 Dec 2008, 16:00) Fix pe asta il am si eu, doar ca am dat 2500 lei prin iulie. Bateria e slabuta, poate si din cauza faptului ca lucrez tot timpul cu el in priza; cand am nevoie de baterie abia duce 80 min. pentru un film. Alta problemuta este ca pacane capacul cand il deschid mai grabit, da senzatia ca mai are putin si se desface si pot scoate ecranul. In fine, bine macar ca mai tine bateria, nu ca la Sony Vaio unde se descarca singura in geanta. Iti doresc si tie sa-l folosesti sanatos fara probleme majore. Problema cu bateria cred ca o au toate toshibele, pt ca si la mine tine cam tot asa. Ce nu stiu despre baterie e nr de celule. Oare cate o avea? 6? Inca n-am probleme cu capacul, totusi e ciudat sa pacane. Ai dat folia aia de la "balama" jos? La mine a costat atat pt ca mi-au dat "cadou" router-ul, care cred ca l-am platit dublu......aaaaa si CD licentiat cu vista home premium tot "cadou", de asta uitasem mai devreme. Numai bine!!! This post has been edited by theundertaker: 17 Dec 2008, 08:56 |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Vreau si eu un laptop ieftin....Pe undeva pe la 15 mil.Ceva oferte cunoasteti?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.733 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
![]() Baaaaa, unii sunt in birou, cu cate 3-4 colegi care lucreaza, baaa, si eu nu mai pot de raaaas! Argoane, data viitoare cand vin la Deva dai o bere, ca sa compensezi ceaiul care l-am imprastiat pe podea ![]() This post has been edited by Illusi0n: 3 Feb 2009, 15:18 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Asemanator cu ce am eu. Si pot sa spun ca merita toti banii. Bateria tine destul de mult, viteza de lucru buna.
![]() http://www.okazii.ro/catalog/19365318/VAND...bile-V5535.html This post has been edited by bz_26_zzz: 3 Feb 2009, 15:17 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:28 |