Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 3 Feb 2009, 15:05) QUOTE(argon @ 3 Feb 2009, 15:12) QUOTE(bz_26_zzz @ 3 Feb 2009, 15:17) Asemanator cu ce am eu. Si pot sa spun ca merita toti banii. Bateria tine destul de mult, viteza de lucru buna. ![]() [...] ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ca veni vorba. Mai am un pic si fac anul cu un Lenovo 3000 N200. La minusuri am asa:
- incarcatorul, se incinge ca la balamuc, daca scot mana pe geam, rup un smoc de frunze de trandafir si le pun intr-o cana cu apa pe incarcator, gata ceaiul - un ventilator din interior (chiar, nici nu stiu, are mai mult de unul?) a devenit de vreo 2 luni destul de zgomotos, cand ii bag carbuni la laptop tiuie ca la balamuc. - tasta Ctrl din stanga e cam flotanta, si-a cam pierdut alinierea pe cand juca fiu-meu jocuri pe el, inainte sa-i iau playstation. Am incercat sa o aduc in pozitia initiala fara succes cu o surubelnita in cateva randuri dar am renuntat. Cand o fi sa se desprinda, treaba ei - balamalele de la display au prins si ele un mic joc HTH ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eu am 1 acer aspire de peste 1 an jumate,deci bietu laptop nu-mi vine sa cred ca inca merge fara probleme
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 3 Feb 2009, 15:12) Io vb serios. This post has been edited by Arhimede: 3 Feb 2009, 15:37 Attached thumbnail(s) dsdd11sa.jpg ( Size: 37.21k ) Number of downloads: 351 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu am un Lenovo T61 primit de la serviciu. A luat cateva socuri involuntare (o usa care s-a inchis fix peste geanta in care il tineam, scapat pe jos de pe masa din cauza ca m-am agatat de cablul de alimentare, tinut in portbagaj cand a cazut o valizoaie peste el) da' merge si acu'.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.201 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
de care core2 sau dual core ? marketingu asta ma calca pe nervi.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
C@talin |
![]()
|
eu inca ma intreb daca mac ala subtire poate sal calce un nivelatore
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
isi pune omu baza in voi si nu-l ajutati cu nimic
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am in jur de 3000 ron si nu stiu ce sa aleg
![]() In princiu as vrea sa aiba 4gb ram si video la 512 ram Ceva sfaturi ? |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...--pLX.ARY0C.001
http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...b--pX55SV-AS062 plus 2 giga http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo....001?ref=ls_rec This post has been edited by ssilviu: 7 Feb 2009, 00:59 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt ok recomandarile dar eu ravnesc la un pavilion chiar daca nu-l gasesc cu tot ce vreau la 3000 ron
<span class='edit'>7 Feb 2009, 15:13:</span> Am gasit aici laptopuri hp foarte ieftine .Firma respectiva are sediul foarte aprope de mine asa ca azi am dat o fuga.Mi-a aratat tipu de acolo un Pavillion de 17,exact ce doream eu la 3000 ron.Pretul este mai mic ca la alte magazine.Mi-a zis ca e nou si are garantie 1 an(asa cum este peste tot).Mi l-a desfacut,prezentat si arata foarte bine,nou.Problema este ca pe site scrie RENEW BY HP BOX [B] si mi-a zis si el ca e nou RENEW .Ce naiba inseamna asta? Avea cutie HP,sigilata cu scotch HP,totul parea nou.... ![]() This post has been edited by ady85btz: 7 Feb 2009, 15:15 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
E refurbished ! Vezi ca pe site-ul pe care l-ai dat e mai jos un link : "CITITI INFORMATII SUPLIMENTARE DESPRE PRODUSELE RENEW / REFURBISHED"
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady85btz |
![]()
|
am vazut aia dar n-am gasit informatii suplimentare
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai sunt date acolo principalele cauze pentru care un produs e catalogat drept refurbished
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ca tot vorbi de laptoape
asta vara in houston la best buy electronics toate frumusetile cu core 2 duo si multe alte procesoare tari, cu 4 G de ram, 360 G hardu, placi video super performante costau cam 800 de $...cand era la noi 2,3 dolau.....prost am fost ca nu am luat si eu unu.... la noi nici nu le gasesti in mare parte erau HP Pavilion dar performante..nu ce jucarii au aparut la noi pe piata... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
ady85btz |
![]()
|
Pot cumpara acest laptop Toshiba la 2800 ron,nou,identic cu cel din link.Isi face bani? Am avut un Toshiba asemanator pe mana zilele trecuta si m-am impresionat foarte placut.Printre altele are camera de 1.3 si sistem audio harman/kardon
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Pret ok. E mai mult decat decent ca si hardware. Go for it!
Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ady85btz |
![]()
|
Si eu ma gandeam la fel
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Arhimede |
![]()
|
Eu am un toshiba satellite, de un an juma'.Bine.. nu exact acelasi model. Punctele naspa sunt la autonomie..si caldura degajata.Da impresia de fragilitate mai ales monitorul(desi se vede excelent si unghiul de vizibilitate e foarte mare).De ex bateria mi se misca usor uneori.Capacul monitorului e foarte moale...si flexibil mai ales cand incerci sa-l cobori si sa-l ridici cuprinzandu-l din alta parte decat din misloc.
Vara e imposibil sa-l ti pe picioare din cauza caldurii degajate. Culoarea aia piano black e de fapt un albastru foarte inchis, dar in general se vede negru.E foarte "sensibil" la amprente si praf.Tastatura si restul partilor argintii capata in timp urme de uzura destuld e naspa. Touchpadu iluminat arata grozav dar eu unul nu prea-i folosesc functiile alea.Dar are foarte multe setari ce-ti usureaza lucru cu el.DSC02007.JPG ( Size: 208.09k ) Number of downloads: 194 Sistemu audio e foarte bun.Camera web nu-i grozava. This post has been edited by Arhimede: 12 Feb 2009, 17:01 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
ady85btz |
![]()
|
Autonomie mare nu cred ca vezi la nici un laptop,iar pe cel care l-am avut eu lam tinut pe picioare si n-am sesizat o anume caldura
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Arhimede |
![]()
|
Eu ti-am spus ce stiu eu...poti sa iei in seama sau poti sa nu.
Pe mine ma mai tine dupa un an juma' 45 de minute, nici macar in aplicatii care cer resurse...ci in desktop.Bine ca nici la inceput nu avea o autonomie grozava...o ora jumatate maxim in regim economic, cu performante scazute. Dar cel putin pt mine nu-i o problema, pt. ca il folosesc doar acasa. In special vara, arde partea inferioara a laptopului.Eu il folosesc de mult timp. Sa nu crezi ca te-as sfatuii sa nu-l iei.Doar ca ti-am spus partile naspa, pe care nici eu nu le stiam inainte sa-l iau |
--------------------
dacia
lgn
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 12 Feb 2009, 16:04) Pot cumpara acest laptop Toshiba la 2800 ron,nou,identic cu cel din link.Isi face bani? Am avut un Toshiba asemanator pe mana zilele trecuta si m-am impresionat foarte placut.Printre altele are camera de 1.3 si sistem audio harman/kardon ![]() Trecand peste faptul ca e urat rau (pina la urma frumusetea sta in ochii privitorului..) mai este si seria consumer de la Toshiba, a carei calitate este destul de scazuta. La pretul asta deja-ti permiti altele mai bune: Lenovo Thinkpad SL500, chiar si un Dell Vostro, HP Compaq 6730s (nici unul nu depaseste 2800 lei, altfel peste 3000-3300 lei oferta de laptopuri bune se mareste considerabil). Bafta! |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
Daca Toshiba ala nu e bun,atunci recomanda-mi unu la 17" cu dotarile lui la 2800 ron...si nu vreau o marca "tsubibi"
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
koldun |
![]()
|
Ce are mah Tsubibi? Tsubibi nu-i bun?
![]() ![]() Nici unul din cele recomandate mai sus nu ajung la specificatiile Toshibei, parerea mea. Compaqu' ala chiar nu isi are locul in comparatia asta. Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Un laptop nu se reduce doar la un procesor, un ecran sau o placa de baza; intreg laptopul trebuie sa fie balansat - design, greutate, materiale, rezolutie, fiabilitate (traditie), porturi, ergonomie, etc. Daca vrei doar procesor puternic si ecran mare, insa nu-ti pasa de greutate, de faptul ca balamelele au sanse mari sa crape curand, ca palmrest-ul se va face ca naiba, ca bateriile nu au cel mai reusit management, ca tastatura nu are chiar cel mai bun raspuns - atunci da, totul se reduce cat mai putini bani pentru specificatii cat mai generoase.
|
--------------------
.
.
.
|
|
koldun |
![]()
|
Aha! Acum am inteles.
![]() This post has been edited by koldun: 14 Feb 2009, 00:17 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
ady85btz |
![]()
|
Folosesc laptopul destul de mult acasa ore bune si as vrea sa stiu cum pot proteja mai bine bateria. S-o scot si sa las alimentarea de la retea sau sa las si bateria si alimentarea?Dupa ce bateria e incarcat isi ia singur curent de la retea?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
AIX |
![]()
|
http://www.batteryuniversity.com/parttwo-34.htm
Eu nu scot bateria din laptop - pina la urma are si rol de UPS - si nu am avut probleme; oricum, sunt consumabile, asteapta-te la 2-3 ani de utilizare, apoi alta. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 17:28 |