Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bre, de unde iau o cirpa d-aia de plastic de se pune intre tastatura si monitor? P-a mea am aruncat-o, c-am zis ca e tiganie, da' acu' vaz ca ramin urme de la taste in prafu' de pe ecran.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Cumpara unul care nu are nevoie de "carpa"
![]() Eu le port zilnic in tasca la spital si la nici unul din ele nu-mi raman urme de taste in praful de pe monitor. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Sau mai sterge praful ala din cand in cand.
Daca iti e teama sa nu iti spargi ecranul in caz de vreun accident incearca sa iti decupezi tu o bucata din folie PEE pe masura. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
O laveta de microfibra mai, pare mai sofisticata
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
NU-mi e frica de spartul ecranului, imi e frica de zgarierea acestuia.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tu vorbesti serios?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
...da! De ce e asa funny?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Poate n-am inteles eu bine, asa ca hai sa intreb. Ti-e frica sa stergi laptop-ul de praf, mai exact display-ul lui, de frica ca-l zgarii?
Daca da, te intreb. Ai ecran normal, mat, ori d-ala glossy? P-ala glossy cred ca poti sa-l stergi si cu o soseta flausata inmuiata in apa dura, ca n-are nici pe dracu'. Iar cele mate, cu o bucata de piele de caprioara d-aia de sters ochelarii, poti sa-l cureti lejer si fara grija. Nu sunt niciunele atat de sensibile, poti sa le stergi cu incredere si in fiecare zi. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 1 Nov 2009, 23:25) Poate n-am inteles eu bine, asa ca hai sa intreb. Ti-e frica sa stergi laptop-ul de praf, mai exact display-ul lui, de frica ca-l zgarii? ...... eu unul am inteles ca atunci cand Marty inchide laptopul, tastele ating ecranul (dovada fiind urmele ramase in praful de pe ecran) si Marty ar vrea sa puna ceva intre tastatura si ecran, pentru ca acestea sa nu se mai atinga. |
-------------------- |
|
l@u |
![]()
|
sa-si ia alt harb sau desktop daca vrea sa nu mai atinga
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
Ma nene, recunosc, am baut aseara in ultimu' hal, da' voi sunteti mahmuri rau de tot! In momentul in care gasesti conturul tastelor imprimat in praful de pe ecranul laptopului, inseamna ca respectivele taste ating ecranul, moment in care este clar ca ar trebui sa interpui ceva intre ecran si taste, macar sa atenueze contactul respectiv.
Acu' au inteles si domniile voastre? L.E.: Multumesc Smiley! Vedeti, bai, savantilor, ca nu-s eu abscons? Haiosi-lor! This post has been edited by Marty: 1 Nov 2009, 22:46 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Moncher, logica matale este profunda rau. Sa-ti explic si de ce: orice ai sa pui intre taste si ecran in afara de AER va amplifica contactul cu mai sus paratul ecran
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ai putea folosi așa ceva:
prosop-de-plaja.jpg |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Dottore, sincer sa fiu si logica ta ma lasa cracanat! E de preferat sa atinga ecranul plasticul tare al tastei sau niste PEE ceva mai moale?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 1 Nov 2009, 22:43) oare ??? QUOTE(dr_mKe @ 1 Nov 2009, 22:45) Moncher, logica matale este profunda rau. Sa-ti explic si de ce: orice ai sa pui intre taste si ecran in afara de AER va amplifica contactul cu mai sus paratul ecran ![]() corect QUOTE(Marty @ 1 Nov 2009, 22:48) Dottore, sincer sa fiu si logica ta ma lasa cracanat! E de preferat sa atinga ecranul plasticul tare al tastei sau niste PEE ceva mai moale? esti batman...zau |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca pui niste PEE nu numai ca este mai moale, dar atinge pe toata suprafata, nu numai punctual (deci presiune mai mica pe ecran) si mai ales tine ecranul fix, deoarece asa cum e acum presupun ca are un mic joc si cand in transporta clantane putin si atinge de taste.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Ecranului ala nu-i place sa-l atinga nimic, iar daca pui ceva intre, tastele il vor presa ceva mai tare. Nush cat o sa-i placa asta.
Despre ce socotitoare-i vorba, ca nu mai retin ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Marty |
![]()
|
Bine ma, interesantilor, si ma rog de ce-a pus fabricantu' folie protectoare intre ecran si taste, sa faca misto de mine?
Dottore, Ajpe. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pt. transport.
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
pentru ca asa are cam toate de noi
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Treat it like an ashtray, it will work well much longer
![]() Mie nu-mi ating tastele in ecran ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Marty |
![]()
|
Va sparg la nas, ma plictisiti! Ma duc sa caut niste varza calita pe la vreo circiuma.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
du-te la Gil
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
Pentru mahmureala mai degraba ceri zeama de varza.
Tastele alea nu ating sigur de display, cred ca mai degraba praful este atras pe tastatura, implicit dispare de pe ecran, din cauza unei electrizari. Daca nu cumva cand laptop-ul e cu display-ul "culcat" peste tastatura, nu apesi pe el cu putere. This post has been edited by Merced: 1 Nov 2009, 23:14 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Moaaammmaa Merced, ce meserias esti
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Merced |
![]()
|
Lucrez in domeniu.
![]() Nu in cel culinar care se ocupa cu varza si zemurile ei. ![]() This post has been edited by Merced: 1 Nov 2009, 23:21 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(Merced @ 1 Nov 2009, 22:25) Pa cuvantu' tau ca n-are nimic daca il stergi cu o carpa inmuiata in apa dura... Sau nu stii ce e aia apa dura... mai da un search, mai intreaba parintii/rudele martinezule iti dau eu o solutie. La Hornbach am gasi niste pastile de silicon de 5 mm diametru, pastile pe care le-am lipit in partea superioara, laterala si cea de jos a ecranului de la rajnita din dotare (tot ajpe da' alt model d'ala de saptespe toli.) si am decupat frumos o carpa din aia cum au aia la spalatoriile auto, carpa care sta intre ecran si taste. Mere brici. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 21:33 |